• Επικοινωνία
Φίλοι Οσίου Νικοδήμου
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΘΝΙΚΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Φίλοι Οσίου Νικοδήμου
No Result
View All Result
Home ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σουχαρίτ Μπαγκντί: Ο κορυφαίος ιολόγος έρχεται στην Ελλάδα – Απαντά σε όλες τις δύσκολες ερωτήσεις για τα εμβόλια και τον κορονοϊό

12 Σεπτεμβρίου, 2022
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
0
SHARES
11
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Σουχαρίτ Μπαγκντί: Ο κορυφαίος ιολόγος έρχεται στην Ελλάδα – Απαντά σε όλες τις δύσκολες ερωτήσεις για τα εμβόλια και τον κορονοϊό

 

Ό, τι πρέπει να γνωρίζει κανείς είτε είναι υπέρ ή κατά των εμβολίων.

Σουχαριτ Μπαγκντί: Ο κορυφαίος μικροβιολόγος θα βρίσκεται στην Ελλάδα, προσκεκλημένος από τους υγειονομικούς κατά της υποχρεωτικότητας, όπου θα απαντήσει σε ερωτήσεις αναφορικά με τα εμβόλια και τον κορονοϊό.

Σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις στο φλέγον θέμα των εμβολίων και του κορονοϊού, ο κορυφαίος μικροβιολόγος, Σουχαριτ Μπαγκντί, θα βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου και θα απαντήσει σε ερωτήσεις για τον κορονοϊό και τα εμβόλια κατά αυτού.

Ό, τι πρέπει να γνωρίζει κανείς είτε είναι υπέρ ή κατά των εμβολίων.

Να σημειωθεί ότι ακόμα και όσοι είναι αντίθετοι σε όσα κατά καιρούς έχει εκθέσει ο Σουχαριτ Μπαγκντί, θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις από τον κ. καθηγητή.

Ο Σουχαριτ Μπαγκντί είναι γιος Ταϊλανδών διπλωματών, με σπουδές (σ.σ. η μητέρα του) στο πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς της Βαλτιμόρης.

Πρόκειται για ομότιμο καθηγητή (Head of the Department) μικροβιολογίας και υγιεινής στο πανεπιστήμιο Μάιντζ της Γερμανίας από το 1991 έως το 2012.

Aπό το 1982 έως το 1990 ήταν καθηγητής στο πανεπιστήμιο Γκίσεν της Γερμανίας και το 1983 υπήρξε επίσης καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης (Δανία).

Από το 2016 έως σήμερα είναι επισκέπτης καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Κιέλου (Γερμανία) όπου και εκεί διαμένει (σ.σ. κοντά στο Αμβρούργο).

Ασχολήθηκε ειδικώς με την ανοσιολογία του ανοσοποιητικού συστήματος δηλαδή στο πώς συμπεριφέρεται το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου σε διάφορα παθογόνα μικρόβια, την βακτηριολογία και την αρτιοριοσκλήρυνση.

Έχει κάνει το 1978 μελέτη, όπου ανακάλυψε μία ειδική πρωτεΐνη, η οποία επιτίθεται και εισέρχεται εντός της κυτταρικής μεμβράνης των κυττάρων και δημιουργεί οπές – τρύπες στην κυτταρική μεμβράνη (η οποία διαχωρίζει και προστατεύει το κύτταρο από το περιβάλλον).

Το 1998 μία πρωτότυπη θεωρία του (Υπόθεση Μάιντζ) αφορά την αθηροσκλήρωση. Επειδή δεν απομακρύνεται η κακή χολιστερόλη από τα αγγεία, δημιουργείται φλεγμονή και αθηροσκλήρυσνη (σ.σ. δεν είναι η επικρατούσα θεωρία σήμερα η οποία όμως βοήθησε να φτάσουμε στην επικρατούσα θεωρία).

Από το 1990 έως το 2012 ο Σουχαριτ Μπαγκντί ήταν ο εκδότης του επιστημονικού περιοδικού Medical microbiology And Immunology.

Έχει έντεκα επιστημονικά βραβεία για την επιστημονική του δράση.

Ο Σουχαριτ Μπαγκντί έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό για τις θέσεις του για την διαχείριση της επιδημίας κορονοϊού.

Είναι συνιδρυτής και μέλος του συμβουλίου της διεθνούς ένωσης ιατρών και επιστημόνων για την υγεία, ελευθερία και δημοκρατία, Association of Physician and Scientist of Health Freedom and Democracy (Μάιο 2020).

Οι ομιλιες του στο Youtube έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Είχε υποστηρίξει ότι οι θάνατοι από τον Covid είναι υπερεκτιμημένοι (0,00003 θάνατοι στους 100). Τονίζοντας ότι οι επιπλέον θάνατοι δεν οφείλονται στον Covid αλλά σε άλλα αίτια, μεταξύ των οποίων και η περιβαλλοντική ρύπανση. Το συγκεκριμένο βίντεο συγκέντρωσε 300.000 views μέσα σε πέντε μέρες.

O Σουχαριτ Μπαγκντί υπογράμμισε ότι μάσκες και καραντίνα δεν βοηθούν με ουσιαστικό τρόπο στην αντιμετώπιση της επιδημίας και ότι τα εμβόλια ενάντια στον Covid 19 είναι επικίνδυνα και θα οδηγήσουν σε μείωση του πληθυσμού παγκοσμίως.

Τον Μάρτιο του 2020 ο καθηγητής έστειλε γράμμα στην Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, σχετικά με τις κοινωνικο-οικονομικές επιπτώσεις των μέτρων κατά του Covid, με πολλούς από τους φόβους του να επιβεβαιώνονται.

Εξέδωσε βιβλία για την πανδημία (Corona False Alarm, Corona Unmasked κ.α.), σε συνεργασία με την γυναίκα του, η οποία είναι βιολόγος και βιοχημικός σε κέντρο έρευνας στο Κίελο.

Mε βιβλίο του το 2016 είχε μιλήσει για τις πιθανές θανατηφόρες λοιμώξεις και αν από αυτές κινδυνεύει η ανθρωπότητα.

Τον Δεκέμβριο του 2020, ο Σουχαριτ Μπαγκντί περιέγραψε την Γερμανία ως ένα καθεστώς «υγειονομικής δικτατορίας» και γι αυτό τον λόγο είχε πει τότε πως σκεφτόταν να μεταναστεύσει στην πατρίδα του Ταϊλάνδη.

Είναι ο ιδρυτής του γερμανικού πολιτικού κόμματος Die Basis που αριθμεί σε 34.011 μέλη (Ιανουάριος του 2022) και είναι όγδοο στην σχετική λίστα των πολιτικών κομμάτων στην Γερμανία (σ.σ. σε επίπεδο αντιπροσώπων). Το κόμμα αυτό προέρχεται από μία πλατφόρμα – πολιτική κίνηση η οποία λέγεται Querdenken (εναλλακτικός τρόπος σκέψης στα ελληνικά).

Το Querdenken ξεκίνησε στην Στουτγκάρδη, όπου άρχισαν να διοργανώνονται σε όλη την Γερμανία πορείες και διαδηλώσεις κατά του ιού.

Από το 2021 το Die Basis συμμετέχει στις τοπικές εκλογές στη Γερμανία.

 ΠΗΓΗ sportime

ΣχετικάΆρθρα

Επιδημία ξαφνικίτιδας

31 Ιανουαρίου, 2023

Tο φως της ρομφαίας

31 Ιανουαρίου, 2023

Προωθούν μία άθεη παιδεία: Αντί να ασχοληθούν με τα χάλια της παιδείας, «εξόρισαν» τους Τρεις Ιεράρχες από τα σχολεία

31 Ιανουαρίου, 2023

Μπορεί το παγκόσμιο καταπίστευμα και ο νόμος nesara (yesara) να απελευθερώσουν τους λαούς του πλανήτη από το χρέος;

29 Ιανουαρίου, 2023
Φόρτωσε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  • Δημοφιλή
  • Σχόλια
  • Τελευταία Νέα

Αγώνας μέσα στην οικογένεια

26 Ιανουαρίου, 2023

Νταβός 2023: Ψηφιακό φακέλωμα, εγκεφαλικά εμφυτεύματα, ανήθικη προπαγάνδα – H φρικτή ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

26 Ιανουαρίου, 2023

«Εδώ στη γη, όλα τα καλά και τα κακά κάποτε τελειώνουν»

16 Ιανουαρίου, 2023

Ποιος είναι ο λόγος που σήμερα αυξήθηκε τόσο πολύ η αμαρτία;

31 Ιανουαρίου, 2023

«Ο Θεός μας δείχνει σημάδια για να ετοιμαστούμε»

31 Ιανουαρίου, 2023

Επιδημία ξαφνικίτιδας

31 Ιανουαρίου, 2023

© 2022 Φίλοι Οσίου Νικοδήμου

Μενού

  • Πολιτική απορρήτου
  • Όροι Χρήσης

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο youtube

No Result
View All Result
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΘΝΙΚΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ
  • Επικοινωνία

© 2022 Φίλοι Οσίου Νικοδήμου

-
00:00
00:00

Queue

Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00