Εμβόλιο κορονοϊού: απλές συγκρίσεις

Εμβόλιο κορονοϊού: απλές συγκρίσεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εμβόλιο κορονοϊού: απλές συγκρίσεις

 Ιωάννης Καβαλιώτης

ΗΠΑ: Θνητότητα από κορωνοϊό το 2020 και 2021. Οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν ότι το 2021 είχαν 60.000 θανάτους παραπάνω από Covid-19  από ότι το 2020. 

        MMWR / April 29, 2022 / 71(17);597-600

Η μία χρονιά δεν είχε εμβόλια. Η επόμενη ήταν η χρονιά του μαζικού εμβολιασμού. Ε λοιπόν αυτή τη χρονιά κατέληξαν περισσότεροι από τον κορωνοϊό παρά την ύπαρξη εμβολίου. Πόσο πιο απλά μπορούμε να το πούμε για να το καταλάβουν αυτοί που άρπαξαν εκατομμύρια ευρώ για να μας τρομοκρατούν και να μας απειλούν από τις τηλεοράσεις. 

Και ένα δικό μας από τον ΕΟΔΥ

30-04-2022 Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 122 (51.05%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 117 (48.95%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Σας λένε τίποτε τα ευρήματα από τις ΗΠΑ και οι διαπιστώσεις του ΕΟΔΥ; 

Όταν τη χρονιά που εφαρμόζεται ο εμβολιασμός αυξάνουν οι θάνατοι από κορωνοϊό και επίσης τα ποσοστά των πλήρως εμβολιασμένων και διασωληνωμένων φθάνουν να είναι ουσιαστικά ίδια με αυτά των ανεμβολίαστων (49% vs 51%) , τότε για ποιο εμβόλιο μιλάμε;

Και δυστυχώς υπάρχουν ακόμη γιατροί, που πιστεύουν και ομνύουν στο εμβόλιο αυτό. Που πάλι θα μιλάνε για ψεκασμένους και λανθασμένες στατιστικές. Πόσο λανθασμένες. Απλοί αριθμοί, απλές συγκρίσεις. Δεν πειράζει. Το μέλλον θα δείξει. Οι διασωληνωμένοι και πλήρως εμβολιασμένοι άρχισαν από 10%. Σε λίγο θα υπερκεράσουν τους ανεμβολίαστους. 

Εκείνο που φοβάμαι, είναι μήπως επιβεβαιωθούν οι όποιες μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του εμβολίου και έρθει η μέρα όπου οι μάνες θα εκπέμπουν αρές κατά των παιδιάτρων που εμβολίασαν τα παιδιά τους.

 ΠΗΓΗ loimoxi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.