π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης: Υπάρχουν οι πασάδες, επειδή εμείς φερθήκαμε ραγιάδικα. Ιδίως αυτοί που θα έπρεπε εκ της θέσεώς τους να ορθώσουν το ανάστημά τους

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

“Αυτά τα 2 χρόνια ήταν ένα πείραμα κοινωνικής μηχανικής πολύ επιτυχές γι αυτούς που το έστησαν και το προγραμμάτισαν” είπε ο πατέρας Αρσένιος Βλιαγκόφτης που φιλοξενήθηκε στο στούντιο του FOCUS 103,6 FM και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη.

“Ο πολύς κόσμος δυστυχώς κλεισμένος στα σπίτια έπαθε μεγάλη ζημιά, πνευματική μετάλλαξη. Πολλοί άνθρωποι παραλογίζονται. Έχουν αφομοιώσει σε μεγάλο βαθμό όλη αυτή την προπαγάνδα”,πρόσθεσε.

“Τώρα μπήκαμε και στη φάση του πολέμου, όπως είπε και ο Άγιος Παΐσιος “θα βλέπετε ειδήσεις και θα είναι σα να διαβάζετε την Αποκάλυψη”. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί βλέπουμε από την πίσω πλευρά του λόφου. Αυτοί οι μαθητευόμενοι μάγοι που τα έχουν δρομολογήσει όλα αυτά, θα ηττηθούν κατά κράτος. Τώρα κάνουν λυσσαλέα πολεμική κατά της Ρωσίας και προσωπικά του Πούτιν, κι αυτό γιατί τους έχει χαλάσει σε ένα βαθμό τη σούπα τη παγκοσμιοποιητική που μας έχουν σερβίρει”, ανέφερε.

“Βλέπουμε δυστυχώς πως η διοίκηση της εκκλησίας , πίκρανε και απογοήτευσε πάρα πολύ τους πιστούς. Πιστεύω ότι ο λαός μας κάπου θα ξυπνήσει με το τράνταγμα, που έλεγε και ο Άγιος Παΐσιος και ήδη ξεκίνησε, θα αλλάξουμε, θα μετανοήσουμε”.

“Υπάρχουν οι πασάδες επειδή εμείς φερθήκαμε ραγιάδικα. Λιγότερο ο απλός λαός και περισσότερο αυτοί που θα έπρεπε ως εκ της θέσεώς τους, να είχαν λόγο και να ορθώσουν το ανάστημά τους. Οι περισσότεροι έγιναν συνεργοί και νεροκουβαλητές σε όλο αυτό το δυστοπικό αφήγημα που ζούμε εδώ και 2 χρόνια”, είπε.

 ΠΗΓΗ focusfm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.