Λιακόπουλος: «Δεν νοιάστηκαν ποτέ για την υγεία μας. Θέλουν μόνο να υποταχτούμε στο θέλημά τους.»

Λιακόπουλος: «Δεν νοιάστηκαν ποτέ για την υγεία μας. Θέλουν μόνο να υποταχτούμε στο θέλημά τους.»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Λιακόπουλος: «Δεν νοιάστηκαν ποτέ για την υγεία μας. Θέλουν μόνο να υποταχτούμε στο θέλημά τους.»

 

Ποτέ το κράτος και τα αφεντικά του κράτους , δηλαδή τα παγκόσμια αφεντικά εκείνων των δημοσίων υπαλλήλων (αφού πληρώνονται από το δημόσιο) που παριστάνουν κάθε φορά την κυβέρνηση, δεν νοιάστηκαν για το καλό των ανθρώπων.

Το ίδιο γίνεται και τώρα. Απλά θέλουν να υποταχτούμε στις προσταγές τους. Μας εκπαιδεύουν να ήμαστε δούλοι για κάτι μεγαλύτερο που φέρνουν. Σήμερα επιβάλλουν ένα άχρηστο εμβόλιο, από ότι οι ίδιοι ομολόγησαν, αφού κρατάει για πολύ λίγο, αύριο μεθαύριο θα επιβάλουν κάτι άλλο και μετά τον βασικό τους στόχο, που είναι η μέθοδος ελέγχου όλου του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο ισχυρισμός που διατύπωσαν κάποια ηλίθια υπαλληλάκια των ΜΜΕ, για το ότι δεν ενδιαφέρεται η παγκόσμια διοίκηση, ή η κάθε κυβέρνηση για τον κυρ Σταύρο τον μανάβη, οπότε γιατί να τον ελέγχει με κάποιο μικροτσιπ, ή με κάποια άλλη μέθοδο, είναι δόλιος και ψευδής.

Βλέπετε, ο όποιος ταπεινός και ελάχιστος κυρ Σταύρος, είτε είναι μανάβης ή εργάτης, είναι πολύ σημαντικός για τον Χριστό και ο Χριστός τον θέλει κοντά Του.

Η δουλειά του Σκότους και των σκουληκιών ή σκουπιδιών, όπως θέλετε ονομάστε τους, που υπηρετούν το Σκότος και την χούντα του, είναι να κρύβουν την αμέτρητη και ανεκτίμητη αξία που έχει ο κάθε ταπεινός και ελάχιστος, προσπαθώντας να εξαφανίσουν το δικαίωμα των ταπεινών και ελαχίστων να σκέφτονται και επομένως να αποφασίζουν για τον εαυτό τους.

Για αυτό και ο Χριστός είπε:

«Ος δ᾿ ἂν σκανδαλίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν τούτων τῶν πιστευόντων εἰς ἐμέ, συμφέρει αὐτῷ ἵνα κρεμασθῇ μύλος ὀνικὸς εἰς τὸν τράχηλον αὐτοῦ καὶ καταποντισθῇ ἐν τῷ πελάγει τῆς θαλάσσης.» (Ματθ.18.6) 

Όποιος σκανδαλίσει έναν από αυτούς τους μικρούς και ελαχίστους που πιστεύουν σε εμένα, τον συμφέρει να δέσει μια μυλόπετρα στο σβέρκο του και να πέσει στη βαθιά θάλασσα.

 

ΠΗΓΗ el

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *