Πώς θα πάρουμε πίσω την ελευθερία μας το 2022

Πώς θα πάρουμε πίσω την ελευθερία μας το 2022

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πώς θα πάρουμε πίσω την ελευθερία μας το 2022

Ron Paul*

Ο απώτερος στόχος της κλίκας που υποστήριζε το αφήγημα των «δύο εβδομάδων» ήταν να επιβάλλουν τα εμβόλια και το «εμβολιαστικό διαβατήριο» στους πολίτες.

Για εμάς που εκτιμούμε την ελευθερία, αυτά τα δύο τελευταία χρόνια ήταν ένας εφιάλτης. Φαίνεται ότι πέσαμε για ύπνο στις αρχές του 2020 και ξυπνήσαμε στο 1984 ! (σ.σ. αναφορά στο βιβλίο του Όργουελ) Είπαν ότι αν βάζαμε απλώς μια μάσκα και μέναμε σπίτι για δύο εβδομάδες, θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Οι δύο εβδομάδες ήρθαν και έφυγαν, και αντί να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό, πρόσθεσαν περισσότερους περιορισμούς. Αυτά τα δύο τελευταία χρόνια ήταν μια ιστορία συνεχώς μετακινούμενων «εθνικών στόχων» και «ειδικών» όπως ο Anthony Fauci που διαρκώς αντιφάσκουν.

Νωρίς, τον Απρίλιο του 2020, προειδοποίησα σε ένα άρθρο με τίτλο «Next in Coronavirus Tyranny: Forced Vaccinations and Digital Certificates», ότι ο απώτερος στόχος της παρέας που υποστήριζε το αφήγημα των «δύο εβδομάδων» ήταν να επιβάλλουν τα εμβόλια και ένα «εμβολιαστικό διαβατήριο» στους πολίτες. (σ.σ. το άρθρο δημοσιεύτηκε και στα ελληνικά με τίτλο Προσεχώς: Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και «Ψηφιακά πιστοποιητικά» από την Ελεύθερη Αγορά)

Οι ανησυχίες μου καταγράφηκαν εκείνη την εποχή σαν απλώς μια ακόμα θεωρία συνωμοσίας. Όμως λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα, αυτή η «θεωρία συνωμοσίας» έγινε γεγονός συνωμοσίας. Δεν χαίρομαι που δικαιώθηκα. Η εισαγωγή των διαβατηρίων εμβολίων ήταν από την αρχή ο χειρότερος εφιάλτης μου. Η ιδέα ότι πρέπει να «δείξετε τα χαρτιά σας» για να συμμετάσχετε στην κοινωνία είναι μια ιδέα που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με μια ελεύθερη κοινωνία. Είναι κάτι απάνθρωπο.

Ο απολογισμός αυτών των δύο τελευταίων ετών είναι ότι υιοθετήθηκαν δια της βίας οι χειρότερες ιδέες, και ότι όποιος αμφισβήτησε αυτές τις ιδέες περιθωριοποιήθηκε. Μάθαμε πρόσφατα ότι ο Δρ Fauci και ο διευθυντής του Εθνικού Συστήματος Υγείας συνωμότησαν για να επιτύχουν μια «άμεση και συντριπτική απομυθοποίηση» των αξιότιμων επιστημόνων που συνυπέγραψαν την Διακήρυξη του Great Barrington (σ.σ. διακήρυξη που συνυπέγραψαν χιλιάδες καταξιωμένοι επιστήμονες ενάντια στην παραφροσύνη των λοκντάουν), Έκαναν μήπως κάποιο φρικτό λάθος οι επιστήμονες του Great Barrington; Ο Φάουτσι και το αφεντικό του δεν νοιάζονταν για κάτι τέτοιο. Δεν τους ενδιέφερε ο επιστημονικός διάλογος. Ο μόνος τους στόχος ήταν να φιμώσουν κάθε αντίθετη άποψη. Αυτό όμως δεν είναι επιστήμη. Είναι ιδεολογία, πολιτική, και πιθανώς προσωπικό συμφέρον.

Όπως είπε ο γιος μου, Rand Paul, σε μια πρόσφατη έκθεση του Liberty Report, χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν επειδή ο Fauci αρνήθηκε να λάβει υπ ‘όψη του την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα της φυσικής ανοσίας κατά του Covid. Αυτός και οι συνάδελφοί του ήταν αποφασισμένοι να αρνηθούν οποιαδήποτε εκτός νοσοκομείων θεραπεία των ασθενών, και επέμειναν στα εμβόλια σαν τη μόνη διέξοδο. Τώρα, καθώς βλέπουμε τα εμβόλια να έχουν τόσο κακή απόδοση σε σύγκριση με την φυσική ανοσία, ολόκληρη η στρατηγική τους έχει γίνει κουρέλια. Θα ζητήσει κανείς συγγνώμη από τους συγγενείς όλων όσων πέθαναν;

Όταν θα κοιτάξουμε πίσω σε αυτά τα δύο χρόνια, ελπίζω ότι ένα πράγμα που θα θυμόμαστε είναι πώς όλοι οι θεσμοί της κρατικής εξουσίας έχασαν την αξιοπιστία τους. Εκτέθηκαν ως απατεώνες και κάτι χειρότερο ακόμα.

Σε μια πρόσφατη, εξαιρετικά δημοφιλή συνέντευξη του Joe Rogan με τον Δρ. Robert Malone – εφευρέτη της τεχνολογίας mRNA που είναι η ραχοκοκαλιά των συγκεκριμένων «εμβολίων» – ο Malone συζητά την ανησυχητική ιδέα της πρόκλησης μαζικής ψύχωσης, όπου ο φόβος και η χειραγώγηση χρησιμοποιούνται για να τρελάνουν μια κοινωνία, υπηρετώντας την ατζέντα μιας ελίτ. Το είδαμε να συμβαίνει στη Γερμανία τη δεκαετία του 1930.

Όπως έγραψε ο Charles Mackay τον 19ο αιώνα για την τρέλα του όχλου, οι άνθρωποι παραφρονούν ομαδικά, αλλά συνέρχονται ένας-ένας.

Τι πρέπει να γίνει για να νικηθεί η τυραννία το 2022; Πρέπει να συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια. Η αλήθεια κερδίζει και οι ψεύτες χάνουν. Ένα ένα τα ψέματά τους αποκαλύπτονται. Δεν είναι όμως μια εύκολη υπόθεση. Καθένας από εμάς το 2022 μπορεί να κάνει κάτι για να προωθήσει την αλήθεια. Κάνε ότι μπορείς. Η ανταμοιβή θα είναι σπουδαία.

 *Ο Δρ Ρον Πολ είναι πρώην μέλος του Κογκρέσου και διακεκριμένος σύμβουλος του Ινστιτούτου Mises.

ΠΗΓΗ liberty

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *