ΒΟΜΒΑ του επιστημονικού TΗΕ LANCET στα θεμέλια της Ε.Ε. με μελέτη-σοκ που χαρακτηρίζει τη COVID-19, ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΩΝ

ΒΟΜΒΑ του επιστημονικού TΗΕ LANCET στα θεμέλια της Ε.Ε. με μελέτη-σοκ που χαρακτηρίζει τη COVID-19, ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΩΝ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΒΟΜΒΑ του επιστημονικού TΗΕ LANCET στα θεμέλια της Ε.Ε. με μελέτη-σοκ που χαρακτηρίζει τη COVID-19, ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΩΝ

 

Πρόκειται για το επιστημονικό περιοδικό που χρησιμοποιήθηκε από τον Daszak για να εξοβελίσει κάθε αναφορά σε εργαστηριακή φύση του ιού

To επιστημονικό Τhe Lancet που χρησιμοποιήθηκε από τον Peter Daszak (και με τη συμβολή μελέτης του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα) για να εξοβελιστεί κάθε επικοινωνιακή αναφορά στην εργαστηριακή προέλευση του ιού της COVID-19 έρχεται τώρα με μία πρόσφατη μελέτη-κόλαφο να κάνει λόγο για νόσο των εμβολιασμένων, μία παραδοχή που σοκάρει και αποκαλύπτει την νοσηρότητα μεγάλου μέρους του επιστημονικού κόσμου αλλά και της πολιτικής ηγεσίας της Ευρώπης η οποία μετέρχεται τα εμβόλια και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ως εργαλείο αλλότριων σκοπών.

Aπό τον Jacques De lors

Αλλά ακόμη και χωρίς την έρευνα του The Lancet το τελευταίο διάστημα παρατηρώντας κανείς γύρω του και συνομιλώντας με γνωστούς και φίλους διαπιστώνει ότι ειδικά μετά τη 3η δόση τα ποσοστά νόσησης μεταξύ των εμβολιασθέντων έχουν εκτοξευθεί.

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα πρόκειται και για ανθρώπους οι οποίοι είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί χωρίς πολλές επαφές και εύλογα αναρωτιέται κανείς πως νόσησαν, εκτός εάν…

Πάμε λοιπόν να δούμε τη μελέτη-κόλαφο η οποία αποτελεί καμπανάκι και για την απόπειρα της βίαιης αλλαγής του δυτικού κόσμου.

Με απογοήτευση διαπιστώνει κανείς ότι η Ευρώπη υψώνει τείχη αντί να γκρεμίζει ανάμεσα στους γηγενείς κατοίκους της ακυρώνοντας η ίδια τον ρόλο της.

Η Ευρώπη των πράσινων πιστοποιητικών όταν μάλιστα δεν υποστηρίζονται από ιατρικά δεδομένα, η Ευρώπη των δύο τελευταίων ετών διέρχεται μία από τις πλέον σκοτεινές περιόδους της ιστορίας της εντείνοντας τα αισθήματα αποστροφής των πολιτών οι οποίοι δεν είχαν οραματιστεί έτσι το κοινό τους σπίτι.

To The Lancet λοιπόν, το πλέον έγκριτο ιατρικό περιοδικό την ίδια στιγμή που οι κυβερνήσεις οδεύουν προς υποχρεωτικό εμβολιασμό και επιβάλλουν lockdown σε ανεμβολίαστους, αναφέρει πως οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν εξίσου και συχνά νοσούν πιο βαριά από τους ανεμβολίαστους.

Ο αρθρογράφος παραθέτει στοιχεία από Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ισραήλ και ΗΠΑ σύμφωνα με τα οποία οι πηγές διασποράς ήταν άτομα πλήρως εμβολιασμένα άτομα και εκείνοι που κόλλησαν νόσησαν και μάλιστα κάποιοι αρρώστησαν βαριά ή πέθαναν.

Καταλήγει δε πως αποτελεί «βαριά αμέλεια να αγνοούμε τον εμβολιασμένο πληθυσμό ως πιθανή και σχετική πηγή μετάδοσης όταν αποφασίζουμε για μέτρα ελέγχου της δημόσιας υγείας».

Αναφέρει λοιπόν χαρακτηριστικά στο έγκριτο επιστημονικό ιατρικό περιοδικό «The Lancet» το άρθρο που υπογράφει ο δρ Günter Kampf, του Πανεπιστημίου Ιατρικής και Ινστιτούτου Υγιεινής και Περιβαλλοντικής Ιατρικής Greifswald:

Τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού κατά της Covid-19 αναμένονταν να μειώσουν τη μετάδοση του SARS-CoV-2 στους πληθυσμούς, ελαττώνοντας τον αριθμό των πιθανών πηγών μετάδοσης και, ως εκ τούτου, να μειώσουν το βάρος της νόσου Covid-19.

Πρόσφατα δεδομένα, ωστόσο, δείχνουν ότι η επιδημιολογική συνάφεια των εμβολιασμένων ατόμων με Covid-19 αυξάνεται. Στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρεται ότι τα ποσοστά δευτερογενούς μόλυνσης μεταξύ των οικιακών επαφών που αφορούν πλήρως εμβολιασμένους είναι παρόμοια με εκείνα που αφορούν μη εμβολιασμένες περιπτώσεις (25% για τους εμβολιασμένους έναντι 23% για τους μη εμβολιασμένους).

12 από τις 31 λοιμώξεις σε πλήρως εμβολιασμένες οικιακές επαφές (39%) προέκυψαν από πλήρως εμβολιασμένες περιπτώσεις επιδημιολογικά συνδεδεμένου δείκτη. Επιπλέον, το μέγιστο ιικό φορτίο δεν διέφερε ανάλογα με την κατάσταση εμβολιασμού ή τον τύπο της παραλλαγής.

Στη Γερμανία, το ποσοστό των συμπτωματικών περιπτώσεων Covid-19 μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων («επιφανειακές λοιμώξεις»), το οποίο καταγράφηκε στις 21 Ιουλίου, ήταν στο 16,9% μεταξύ ασθενών 60 ετών και άνω. Αυτό το ποσοστό αυξήθηκε εβδομάδα με την εβδομάδα και έφτασε στο 58,9% στις 27 Οκτωβρίου, παρέχοντας σαφή στοιχεία της αυξανόμενης νόσησης των πλήρως εμβολιασμένων.

Παρόμοια κατάσταση περιγράφηκε και για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μεταξύ της 39ης και 42ης εβδομάδας του 2021 αναφέρθηκαν συνολικά 100.160 κρούσματα Covid-19 σε πολίτες ηλικίας 60 ετών και άνω. 89.821 αφορούσαν πλήρως εμβολιασμένους (89,7%) και 3.395 μη εμβολιασμένους (3,4%).

Μία εβδομάδα πριν, το ποσοστό κρουσμάτων Covid-19 ανά 100.000 ήταν υψηλότερο μεταξύ της υποομάδας των εμβολιασμένων σε σύγκριση με την υποομάδα των μη εμβολιασμένων σε όλες τις ηλικιακές ομάδες 30 ετών και άνω.

Στο Ισραήλ αναφέρθηκε νοσοκομειακή εστία στην οποία συμμετείχαν 16 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, 23 εκτεθειμένοι ασθενείς και δύο μέλη των οικογενειών τους. Η πηγή μόλυνσης ήταν ένας πλήρως εμβολιασμένος ασθενής με Covid-19. Το ποσοστό εμβολιασμού ήταν 96,2% μεταξύ όλων των εκτεθειμένων ατόμων (151 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και 97 ασθενείς).

Δεκατέσσερις (14) πλήρως εμβολιασμένοι ασθενείς αρρώστησαν βαριά ή πέθαναν, οι δύο (2) μη εμβολιασμένοι ασθενείς ανέπτυξαν ήπια νόσο.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) προσδιορίζουν τέσσερις από τις πέντε κορυφαίες κομητείες με το υψηλότερο ποσοστό πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού (99,9–84,3%) ως κομητείες «υψηλής» μετάδοσης. Αρκετοί υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων υποθέτουν ότι ο εμβολιασμένος μπορεί να αποκλειστεί ως πηγή μετάδοσης.

Φαίνεται ότι είναι βαριά αμέλεια να αγνοούμε τον εμβολιασμένο πληθυσμό ως πιθανή και σχετική πηγή μετάδοσης όταν αποφασίζουμε για μέτρα ελέγχου της δημόσιας υγείας.

ΠΗΓΗ kourdistoportocali

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *