Τι ζούμε ρε παιδιά εδώ κι ένα χρόνο;

Τι ζούμε ρε παιδιά εδώ κι ένα χρόνο;

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τι ζούμε ρε παιδιά εδώ κι ένα χρόνο;

Βαγγέλης Θεοδωρουλάκης

Τι ζούμε ρε παιδιά εδώ κι ένα χρόνο; αδιανόητα πράγματα…..

Σου λένε να κάνεις μία γεννητική θεραπεία, που κατ’ ευφημισμόν αποκαλούν εμβόλια, για να συμβάλεις υποτίθεται στη ανοσία της αγέλης με ένα σκεύασμα το οποίο αποδεδειγμένα πλέον

α) δεν σταματά την νόσηση

β) δεν σταματά την μετάδοση

γ) δεν αποτρέπει καν την σοβαρή νόσηση (δείτε πόσο “ήπια” το περνάει ο διασωληνωμένος και τρις εμβολιασμένος 40χρονος βουλευτής της ΝΔ αυτή την στιγμή στην ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας)

δ) κατασκευάστηκε υποτίθεται για το αρχικό στέλεχος του covid19 όταν είμαστε ήδη δύο μεταλλάξεις μετά και

ε) χρειάζεται να σηκώνεις το μανίκι σου ανά τρεις μήνες όταν τα αντισώματα που δημιουργείς δεν κρατάνε πάνω από ένα (!!!!) μήνα.

Και δεν λέω για τις ολοένα και αυξανόμενες παρενέργειες που φέρνουν αυξανόμενη θνησιμότητα από 10 έως 20% σε όλες τις χώρες που έχουν ενσωματώσει τα προγράμματα μαζικών εμβολιασμών.

Και αν πει κάποιος αυτά που λέω, έχουν και το απύθμενο θράσος να τον αποκαλούν αμόρφωτο, ψεκασμένο κτλ κτλ. Για να θυσιάζει το παγκόσμιο σύστημα κοινωνικά συμβόλαια δεκαετιών, αρχές της ιατρικής αιώνων, να λογοκρίνει την αντίθετη άποψη σε σημείο που να θυμίζει κυνήγι μαγισσών στο Σάλεμ, να καταπατά θεσπισμένα/θεσμοθετημένα ανθρώπινα δικαιώματα σημαίνει ότι το σύστημα δεν έχει άλλο τρόπο για να διαιωνίσει τον εαυτό του από το να γίνει απάνθρωπο, ολοκληρωτικό-με μια λέξη φασιστικό. Το γεγονός αυτό, ότι δεν μπορεί δηλαδή το σύστημα να πείσει παρά μόνο να εξαναγκάσει, δείχνει πολλά. Ακόμα πιο πολλά δείχνει (για όσους θέλουν να δουν φυσικά) το γεγονός ότι αποκαλύφθηκαν όλοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι με μεσσιανικές αντιλήψεις δισεκατομμυριούχοι που έστησαν όλο αυτό το αφήγημα του “αόρατου εχθρού”. Οι στόχοι τους, τα μέσα τους και η αστείρευτη δύναμη τους, είναι επίσης ολοφάνερα πλέον διά γυμνού οφθαλμού. Πρέπει να είσαι κλινικά ηλίθιος για να πιστεύεις ότι κυβερνούν τις χώρες, ακόμα και χώρες σαν την δική μας, “άνθρωποι” σαν τον Κούλη-ανίκανοι να διοικήσουν περίπτερο….

Το αφήγημα τους βέβαια και χωρίς αμφιβολία πέθανε υπό το βάρος των ψευδών τους. Το συντηρούν μόνο και μόνο γιατί μέχρι να περάσουν στο επόμενο hoax, αυτό της κλιματικής αλλαγής, χρειάζονται πολιτικό χρόνο. Πρέπει πάση θυσία τα πρόβατα που μετέτρεψαν σε ινδικά χοιρίδια να μείνουν μέσα στο Μάτριξ που τόσο έντεχνα δημιούργησαν, γιατί αυτοί είναι που φοβούνται. Και πιο πολύ μην καταλάβουν την τεράστια συνωμοσία που παίχτηκε πίσω από τις πλάτες τους και εις βάρος της υγείας τους (και όχι μόνο).

Τα πράγματα θα χειροτερέψουν πολύ στο νέο έτος. Απλούστατα γιατί ξέρουν ότι δεν μπορούν αλλιώς. Όσο και να βαπτίζεις το κρέας ψάρι πάλι κρέας παραμένει. Μόνο ο δρόμος του ολοκληρωτισμού έχει μείνει ανοικτός γι’αυτούς. Και αυτό θα είναι και το τέλος τους. Εδώ θα’ μαστε και θα δείτε. Η ανθρωπότητα θα νικήσει. Όπως νίκησε και στο παρελθόν όλες τις φορές που κάποιοι συμπλεγματικοί τύποι μεσσιανικών αντιλήψεων προσπάθησαν να την καθυποτάξουν βάση των δικών τους ιδεολογικών αγκυλώσεων.

Ας είναι το ’22 η αρχή του τέλους τους. Προσωπικά ζω για να τους δω σε νέες Νυρεμβέργες. Το “εντολές εκτελούσα” δεν πέρασε τότε και δεν θα περάσει ούτε τώρα. Η αλήθεια είναι αήττητη. Και η ετυμολογία της προϋποθέτει και μας προδιαθέτει να μην ξεχάσουμε (α+λήθη). Ας τους θυμόμαστε όλους αυτούς όταν έρθει η ώρα….

Ευτυχισμένο το νέο έτος φίλοι και φίλες μου. Ψηλά το κεφάλι και ψυχή βαθιά…..μας έκατσε η στραβή στην βάρδια μας αλλά υπό μία έννοια ίσως και να’μαστε ευλογημένοι γι’ αυτό…

ΠΗΓΗ facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *