Εκνευρίστηκε ο Θεμιστοκλέους με τον καθηγητή Κούβελα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Το τηλεοπτικό πάνελ έσπευσε να υπερασπιστεί τον ΓΓ – «Κόπηκε» μετά τις διαφημίσεις ο κ.Κούβελας

Αγνοώντας προφανώς τον διάλογο και θέλοντας να απαξιώσει οποιαδήποτε άποψη που δεν συμφωνεί με το αφήγημα της Κυβέρνησης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους επιτέθηκε στον καθηγητή Ιατρικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα.

Σαφώς εκνευρισμένος ο κ.Θεμιστοκλέους είπε στον ΑΝΤ1: «Ο κ. Κούβελας προσφέρει κακή υπηρεσία στον τόπο και στην δημόσια υγεία. Δεν θα κάνουμε καμία επιστημονική συζήτηση για το αν τα εμβόλια είναι ασφαλή η όχι. Αυτό το θέμα έχει λυθεί».

Λίγο νωρίτερα, ο κ.Κούβελας αναφερόμενος στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είπε πως δεν έχουν την τελική έγκριση και σχολίασε: «Ο δισταγμός μου αφορά στην παντελή έλλειψη υποδομών για να τηρούνται τα προαπαιτούμενα για την χρήση αυτών των εμβολίων».

Υποστήριξε ακόμα –όσο τον άφησαν και οι συντονιστές της συζήτησης που συνεχώς τον διέκοπταν και του έπαιρναν τον λόγο (μάλιστα μετά τις διαφημίσεις ο καθηγητής δεν υπήρχε στα τηλεοπτικά παράθυρα…)- πως σύμφωνα με βρετανικά στοιχεία «αν κάποιος εμβολιασμένος νοσήσει, έχει μεγαλύτερη πιθανότητα θανάτου», προκαλώντας την… έκρηξη του κ.Θεμιστοκλέους και του δημοσιογραφικού πάνελ το οποίο έσπευσε να υπερασπιστεί τον ΓΓ…

 ΠΗΓΗ newsbreak

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.