Δύο χρόνια φυλάκιση στους γονείς που αρνούνται να στείλουν σχολείο τα παιδιά τους, λόγω μέτρων

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Κατατέθηκε η τροπολογία. 

Με τροπολογία που κατέθεσε σε σχέδιο Νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης, το υπουργείο Παιδείας επιχειρεί να βάλει τέλος στο φαινόμενο “αρνητών” γονιών να μην στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο επειδή διαφωνούν με τα μέτρα κατά του κορονοϊού. 

Οι περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα δεν είναι λίγες και η κυβέρνηση επέλεξε να παρέμβει απειλώντας τους γονείς μέχρι και με φυλάκιση.
Η τροπολογία αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η φοίτηση είναι υποχρεωτική νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο και γυμνάσιο εφόσον μαθητής έχει υπερβεί ηλικίας του. Όποιος έχει επιμέλεια πραγματική φροντίδα του ανηλίκου και παραλείπει εγγραφή εποπτεία του ως προς φοίτηση τιμωρείται ποινή φυλάκισης μέχρι (2) και χρηματική ποινή».

Τα ΄παμε , σας προϊδεάσαμε. Κι επειδή είστε έξυπνα παιδιά, καταλαβαίνετε ότι αυτό, δεν αφορά την παρούσα κατάστασηκαι τους 50-100 γονείς, που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο επειδή….

το σχολείο απαιτεί rapid test και μάσκες, αλλά τη μελλοντική, όταν θα γίνουν υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί σε παιδιά άνω των 5 ετών (πολύ σύντομα θα γίνει αυτό) και θα αυξηθούν οι αντιδράσεις. 

Φυσικά, σας το λέμε από τώρα, εσείς που λέτε “δεν το εμβολιάζω”, ότι θα το εμβολιάσετε και θα πείτε κι ένα τραγούδι. Και μια φορά και δύο και δέκα, όσες επιλέξουν για σας. Δεν έχετε κανένα περιθώριο αντίστασης, επειδή το σύστημα γνωρίζει καλύτερα από σας πώς να επιβάλει. Έχει θεοποιήσει το πείραμα του βατράχου στην κατσαρόλα, είδε πόσο αποτελεσματικό είναι και όλα πλέον κινούνται με βάση αυτό.

Η εξουσία μπορεί να σας περιθωριοποιήσει, εσείς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε. Σιγά σιγά, πόντο πόντο, σφίγγει το λουρί στο λαιμό σας.

ΠΗΓΗ makpress

1 σκέψη στο “Δύο χρόνια φυλάκιση στους γονείς που αρνούνται να στείλουν σχολείο τα παιδιά τους, λόγω μέτρων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *