Ένα βίντεο από την Αυστραλία που θυμίζει … την Ελλάδα!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Riccardo BOSI – Πρώην διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων και πολιτικός: «Δεν πρόκειται για πρόβλημα υγείας αλλά για τυραννικό έλεγχο των παγκοσμιοποιητών»

Ο πρώην διοικητής των ειδικών δυνάμεων της Αυστραλίας Riccardo Bosi, πρώην υποψήφιος για τη Γερουσία και εθνικός ηγέτης για το Australia One Party, μίλησε πρόσφατα στο Sydney, στη συγκέντρωση Ελευθερίας στην Αυστραλία και δήλωσε ότι η τρέχουσα τυραννία στην Αυστραλία θα σταματήσει όταν ο ίδιος ο λαός βάλει τέλος σε αυτήν.

Ο Bosi πριν μιλήσει προσευχήθηκε με τον κόσμο!

Ενώ ο Bosi ηγείται του AustraliaOne ως πολιτικό κόμμα, βλέπει ξεκάθαρα ότι το πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι δεν αφορά ένα συγκεκριμένο παράδειγμα ή κόμμα, αλλά το σωστό και το λάθος.

«Οι πολιτικοί των μεγάλων κομμάτων κατέστρεψαν τη χώρα μας υπηρετώντας όχι τους πολίτες του έθνους, αλλά εκπροσωπώντας ξένες δυνάμεις και ιδεολογίες, καθώς και άλλες ομάδες συμφερόντων. Πρέπει να κάνουμε την επιλογή όχι μεταξύ «αριστερού» και «δεξιού», αλλά μεταξύ σωστού και λάθους», είπε ο Μπόσι παρουσιάζοντας το AustraliaOne.

«Πάντα να ελέγχετε τον χαρακτήρα αυτών που σας κυβερνούν. Αν πρώτα απ’ όλα έχουν δείξει ότι είναι ικανοί να διοικήσουν το σπίτι τους, τότε μπορούν να κάνουν το ίδιο και για την κοινωνία. Αν έχουν δείξει ότι αγαπούν τον λαό, τότε, και μόνο τότε, θα πρέπει να τους ψηφίσετε και να τους δώσετε κάποιο δημόσιο αξίωμα».

Ακολουθεί το έγγραφο που επικαλείται ο Bosi στην ομιλία του

https://nla.gov.au/nla.obj-2085052711/view?partId=nla.obj-2087720833#page/n0/mode/1up

ΠΗΓΗ youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *