Η κατάρρευση του αφηγήματος του εμβολίου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Vasko Kohlmayer 

Το ότι τα εμβόλια που εγχέονται σε πληθυσμούς παγκοσμίως είναι άχρηστα και δεν δρουν κατά του κορωνοϊούαναγνωρίζεται όλο και περισσότερο και γίνεται παραδεκτό με διαφορετικούς τρόπους.

Το Kennedy Center, για παράδειγμα, απαιτεί από όλους τους παρευρισκόμενους στις ετήσιες  εορταστικές εκδηλώσεις του Honours, που θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ, ακόμη και όταν το Κέντρο απαιτεί επίσης να είναι όλοι εμβολιασμένοι.

Αυτή είναι μια άμεση παραδοχή ότι τα εμβόλια δεν θα προστατεύσουν τους συμμετέχοντες από μόλυνση.

Η Ελβετία απαιτεί τώρα τόσο οι εμβολιασμένοι όσο και οι ανεμβολίαστοι ταξιδιώτες να κάνουν τεστ κατά την άφιξή τους από μια μακρά λίστα χωρών.

Αυτή είναι μια άλλη παραδοχή ότι τα εμβόλια δεν προστατεύουν από τη μόλυνση.

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα αρχίσει σήμερα να χορηγεί το τέταρτο εμβόλιο Covid. Αυτό σε λιγότερο από ένα χρόνο!

Αυτή είναι μια απογοητευτική παραδοχή ότι οι τρεις προηγούμενες ενέσεις απέτυχαν να δημιουργήσουν επαρκή προστασία έναντι του κορωνοϊού.

Το μεσοδιάστημα μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης δόσης ήταν έξι μήνες. Το μεσοδιάστημα μεταξύ της τρίτης και της τέταρτης δόσης είναι τώρα τρεις μήνες. Πόσο καιρό πιστεύετε ότι θα προστατεύονται οι τετραπλά τρυπημένοι; Ποιο θα είναι το διάστημα μεταξύ της τέταρτης και της πέμπτης δόσης;

Ήταν λιγότερο από έξι μήνες πριν που εξακολουθούσε να διαδίδεται η αφήγηση για «τα υπέροχα αποτελεσματικά εμβόλια που θα μας προστατεύσουν από τον ιό και θα τερματίσουν την πανδημία».

Πριν από μόλις τρεις μήνες, που η Big Pharma, ο Fauci και οι συνεργάτες τους στο επιστημονικό κατεστημένο εξακολουθούσαν να ισχυρίζονται ότι αυτή ήταν «η πανδημία των ανεμβολίαστων».

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες ισχυρίστηκαν ακόμη ότι τα εμβόλια θα «προστατέψουν από τον σοβαρή νόσηση Covid και τον θάνατο».

Τώρα γνωρίζουμε ότι πάνω από το ογδόντα τοις εκατό των σοβαρά ασθενών και θανόντων στην Αγγλία έχουν εμβολιαστεί.

Η καθαρή αλήθεια είναι ότι τα εμβόλια δεν παρέχουν αξιόπιστη προστασία έναντι της μόλυνσης, της σοβαρής νόσησης από Covid ή του θανάτου.

Ορισμένα δεδομένα, μάλιστα, υποδηλώνουν ότι τα εμβόλια καθιστούν τους ανθρώπους ευάλωτους στη νόσο και τις παρενέργειές της.

Έχουμε δει μερικές από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο να έχουν υποστεί εκτεταμένες εξάρσεις του Covid-19.

Στη Βρετανία οκτώ στα δέκα σοβαρά κρούσματα Covid και θάνατοι συγκαταλέγονται στους διπλά και τριπλά εμβολιασμένους παρόλο που το ποσοστό εμβολιασμού της χώρας είναι στο 70%.

Είναι καιρός οι άνθρωποι να ξυπνήσουν και να αναγνωρίσουν τι συμβαίνει ακριβώς μπροστά στα μάτια τους.

Αυτό που βλέπουμε είναι η εκτυλισσόμενη κατάρρευση της αφήγησης για το εμβόλιο Covid, της οποίας κάθε μέρος αποδεικνύεται ότι ήταν ψέμα.

Εάν έχετε μεγάλη μνήμη, μπορεί να θυμάστε ακόμα όταν ειπώθηκε ότι τα εμβόλια ήταν 95 τοις εκατό αποτελεσματικά.

Αλλά δεδομένου ότι αυτός ο ισχυρισμός έγινε πριν από μήνες και πολλοί άνθρωποι προφανώς το έχουν ήδη ξεχάσει, οι εμβολιαστές ελπίζουν να βυθιστεί στην τρύπα της μνήμης.

Μάλιστα πεισμώνουν ακόμη περισσότερο και πιέζουν με εντολές για να σπρώξουν τα αναποτελεσματικά και επικίνδυνα σκευάσματά τους στα σώματα των ανθρώπων.

Δεν πρέπει να τους επιτραπεί να ξεφύγουν με την προδοσία τους.

Είναι καιρός να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας όλους τους ψευδείς ισχυρισμούς και την παραπληροφόρηση και να καλέσουμε τους εμβολιαστές και τους συνεργάτες τους να λογοδοτήσουν.

ΠΗΓΗ seferou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *