Μετά το πρόστυχο πρόστιμο του ιατροφασιστικού Γολγοθά

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Στις 3.12.2015, τέτοια περίπου ώρα, γιορτάζαμε μαζί με τους φοιτητές της ELSA Komotini το τέλος του 3ου σεμιναρίου ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, με το επίκαιρο αντικείμενο:

Άμυνα – Κατάσταση Ανάγκης – Τραγικά Διλήμματα.

Η αναρτώμενη φωτογραφία αποτελεί στιγμιότυπο από την ταινία του 2014 «Calvary», ελληνικός τίτλος: Γολγοθάς, η οποία προβλήθηκε για τις ανάγκες της διδασκαλίας του Ποινικού Δικαίου στο αμφιθέατρο 11 [*] της Νομικής Σχολής Κομοτηνής:

Ο εξομολογούμενος αποκαλύπτει στον ιερέα κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης ότι σε μία εβδομάδα θα τον σκοτώσει!

6 χρόνια μετά, «γιορτάζουμε» την ταφόπλακα του αυτεξουσίου και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Από τον κινηματογραφικό «Γολγοθά» της Παλιάς Ψεύτικης Εποχής έχουμε περάσει στον ιατροφασιστικό Γολγοθά του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου.

Οι νεοταξίτες μασόνοι δούλευαν μεθοδικά όσο τα πρόβατα βέλαζαν.

Τα πρόβατα, όμως, μεταμορφώθηκαν σε λύκους και δείχνουν τα δόντια τους στους προδότες της νομικής επιστήμης και της πατρίδας μας.

Μετά το πρόστυχο πρόστιμο των 100 €, οι σφουγγοκωλάριοι καθηγητάδες, εν ενεργεία και ομότιμοι, βγαίνουν σεργιάνι στο διαδίκτυο, σαν τα σαλιγκάρια μετά την όξινη βροχή, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των αδαών, προπαγανδίζοντας την δήθεν συνταγματικότητα του υποχρεωτικού τρυπήματος με πειραματικά σκευάσματα δυνάμει υγειοβλαπτικά και θανατηφόρα.

Μία ακόμη, άνευ προηγουμένου, εμετική μητσοτακολειχία με την υπογραφή των μασονικών στοών.

Η ώρα της τεκμηριωμένης απάντησης στη νομική αυτή κτηνωδία πλησιάζει και θα έχει τίτλο:

«Από την πανδημία στην κλιματική αλλαγή: Συντονισμένα τρομο-κράτη σε φόντο παγκόσμιας διακυβέρνησης», εκδόσεις Αλφειός.

Μετά δεν θα μπορεί να κρυφτεί κανείς.

[*] Ο αριθμός 11 είναι γνωστό τι ρόλο παίζει για τους αποκρυφιστές. Γι’ αυτό επέλεξαν την 11η Σεπτεμβρίου 2001 ως ημέρα επίθεσης κατά του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και αντιστοίχως την 11η Μαρτίου 2020 (ημέρα κήρυξης της κορω[παρα]νοϊκής πανδημίας) για την επίθεση κατά του Παγκόσμιου Συστήματος Υγείας (στην πραγματικότητα και οι δύο επιθέσεις εκδηλώθηκαν εναντίον των λαών, συντονισμένες από την παγκόσμια ελίτ).Αντιθέτως, ο αριθμός 11 του αμφιθέατρου της Νομικής Σχολής Κομοτηνής συμβολίζει τη δύναμη της γνώσης που, αν μπολιαστεί σωστά, αφυπνίζει συνειδήσεις.

ΠΗΓΗ facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.