Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα αυτοκτόνησε πολιτικά!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜBΟΛΙΟ;

Γιώργος Αδαλής

Όταν μια κυβέρνηση, από τη μια λέει ότι νοιάζεται για την υγεία των 70χρονων και φτάνει στο σημείο να τους απειλεί με πρόστιμα που οδηγούν σε πείνα, τότε η Κυβέρνηση αυτή είναι θέμα χρόνου να πέσει!

Για να καταλάβω δηλαδή, υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι για να σώσεις κάποιον από “ξαφνικό θάνατο”, μπορείς να τον υποβάλεις σε έναν … “αργό θάνατο”; Προφανώς αυτός που σκέφτηκε κάτι τέτοιο, έχει λόγο να θέλει να πέσει η Κυβέρνηση!

Και δεν θα πέσει από όσους ΔΕΝ το έκαναν! Αλλά θα πέσει από όσους με δάκρυα και κραυγές εξαναγκάστηκαν να το κάνουν! Aυτοί είναι πλέον οι μεγαλύτεροι πολιτικοί εχθροί της κυβέρνησης!

Οι χαρές και τα πανηγύρια στο Μαξίμου θα σταματήσουν απότομα όταν διαπιστώσουν ότι ο μεγάλος τους πολιτικός-εχθρός δεν είναι όσοι ΔΕΝ το έκαναν! Αυτοί δηλαδή που οι ίδιοι τους αποκαλούν ΨΕΚΙΑ!

Ο μεγαλύτερος εχθρός του Μητσοτάκη, δεν καταγράφεται σε καμία δημοσκόπηση και είναι αυτοί που εκβιάστηκαν, εξωθήθηκαν και εξαναγκάστηκαν να το κάνουν ενώ δεν ήθελαν.

Κι επειδή δεν έχω πέσει έξω ποτέ μου σε εκλογικές προβλέψεις, η ήττα θα είναι τεραστίων διαστάσεων.

Ακόμα και ένας νέος “Εβρος” ή κάτι αντίστοιχο, δεν σώζει τον Μητσοτάκη. Το πολιτικό τέλος του είναι προδιαγεγραμμένο γιατί ξεπέρασε το όριο που μπορεί να χωνέψει και να καταπιεί το σύνολο των Ελλήνων: Τον εκβιασμό των παππούδων και των γιαγιάδων! Ο Έλληνας παππούς και η Ελληνίδα γιαγιά, δεν έχει σχέση με τον Αμερικανό παππού και την Αμερικανίδα γιαγιά όπως πιστεύουν οι απόφοιτοι του Χάρβαρντ!

Στην Ελλάδα, ο παππούς και η γιαγιά είναι κάτι ιερό και σε καμία περίπτωση δεν είναι το άχρωμο, άοσμο και άγευστο συγγενικό πρόσωπο της Αμερικανικής οικογένειας! Αλλά κάτι το ιερό και υπερευαίσθητο !!

Η συζήτηση που θα ξεκινήσει από σήμερα κιόλας είναι ποιος ή ποιοι θα τον αντικαταστήσουν!!!

Μπορεί σε κάποιους να φαίνονται παλαβά αυτά που γράφω, αλλά στο τέλος του κύκλου, θα αναγκαστούν να αναζητήσουν αυτό το post. Όπως έχουν αναζητήσει πάμπολλες φορές ανάλογα post!

ΥΓ1.

Αυτό που κάνει ο Μητσοτάκης στους χαμηλοσυνταξιούχους παππούδες και γιαγιάδες, είναι ντροπή και όνειδος για μια χώρα όπως η Ελλάδα! Και το λένε ΟΛΟΙ πλέον! Και αυτοί που δεν το έκαναν αλλά κυρίως αυτοί που το έκαναν! Και η ΝΔ φέρει τεράστια ευθύνη ως κόμμα, για μια τέτοια απάνθρωπη όσο και ξεφτιλισμένη απόφαση!

ΥΓ2.

Είναι κρίμα, να τα πάει καλά σε Εθνικά & Αμυντικά, εκεί που ο Τσίπρας τα θαλάσσωσε και να εξευτελίζει μια παράταξη και μια ιδεολογία με εμμονές που κανείς δεν του τις επιβάλλει και κανείς πλέον δεν μπορεί να τις εξηγήσει!

 ΠΗΓΗ facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *