Ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός απαντά σε κάποιον από τους υποστηρικτές της δυστοπίας των εμβολίων

Uncategorized

 

«Προσγειωμένος δεν είστε. Γι’ αυτό δεν έχετε, κατά τη γνώμη μου, επαφή με την πραγματικότητα. Ο ιός δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ποτέ παρά τις ψευδείς προσδοκίες και τα συνειδητά (στη συνέχεια) ψεύδη των ειδικών (διότι αν έχουν ακόμη άγνοια τότε είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα – αλλά δεν το πιστεύω).

Με αυτά τα δεδομένα, δεν σερνόμαστε από μόνοι μας αλλά μας σέρνουν εκείνοι που παριστάνουν ότι διαχειρίζονται το πρόβλημα ενώ όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα αλλά προκαλούν και τεράστιες βλάβες μέσω της διαχείρισης.

Το πρόβλημα της πανδημίας δεν δικαιολογεί ούτε την ισοπέδωση του πολιτισμού και της δημοκρατίας, ούτε την οριζόντια καταστροφή της κοινωνίας. Οι καταστροφείς έχουν ονοματεπώνυμο, και αυτό δεν είναι SARS-CoV-2.

Αν κάνατε το εμβόλιο, το έχετε κάνει μόνο για την προσωπική σας προστασία. Αν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον, να κατηγορήσετε την επιστημονική κοινότητα που δεν έφτιαξε καλύτερο εμβόλιο, αντίστοιχο των εμβολίων της ιλαράς, ερυθράς, παρωτίτιδας κλπ.

Δεν μπορείτε ούτε να απαιτείτε ούτε να επιβάλλετε την υποχρεωτική προστασία όλων με αυτό τον τρόπο. Διάταγμα για την προστασία του λαού και του κράτους έβγαλε ο Χίτλερ (ο 1ος νόμος όταν έλαβε την εξουσία, με εκλογές). Και επειδή αυτά που θέλετε και νομίζετε ότι μπορείτε να επιβάλλετε δεν μπορούν να εξαφανίσουν τον ιό, είναι δυο φορές απαράδεκτο και κατάπτυστο αυτό που συμβαίνει από τους αποφασίζοντες.

Δεν δείχνουν ούτε τη στοιχειώδη ευαισθησία απέναντι στη Δημόσια Υγεία: διέλυσαν τα νοσοκομεία με την αναστολή εργασίας (παρουσιάζοντάς το ως προστασία κι αυτό), και παίρνουν μέτρα χυδαίων εκβιασμών προς τους νέους υγιείς αδιαφορώντας για τους ηλικιωμένους και τους ευπαθείς (που αυτοί επιβαρύνουν το σύστημα υγείας).

Από τη στιγμή που δεν τα βλέπετε αυτά, δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα αλλά έχετε παρασυρθεί σε έναν τυφλό οπαδισμό των συνθημάτων ελευθερίας και εξαφάνισης του ιού, που δεν θα συμβούν ποτέ!» 

 ΠΗΓΗ facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *