Σήμερα τα θυρανοίξια του Αγίου Νικολάου. Διαθέτει ειδικό χώρο όπου πιστοί άλλων θρησκειών ….

Uncategorized

 

Η ανθρωπότητα ας ετοιμάζεται… Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται μόνο για τον ελληνορθόδοξο ναό, αλλά και για το Εθνικό Προσκύνημα”, είπε ο Μάικλ Ψαρρός. Περισσότεροι από 20 αρχιτέκτονες κατέθεσαν τα σχέδιά τους προτού επιλεγεί εκείνο του διακεκριμένου Ισπανού αρχιτέκτονα Σαντιάγο Καλατράβα.

Το νέο κτίσμα είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από το προηγούμενο και διαθέτει ένα ειδικό χώρο, κάτι σαν πολυναός, όπου πιστοί άλλων θρησκειών και δογμάτων θα μπορούν να προσεύχονται και να τιμούν τη μνήμη αγαπημένων τους προσώπων που χάθηκαν στα τρομοκρατικά χτυπήματα.

“Εκατομμύρια και εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται κάθε χρόνο το Σημείο Μηδέν (το σημείο όπου βρίσκονταν το Διεθνές Κέντρο Εμπορίου ή αλλιώς Δίδυμοι Πύργοι) και οι πόρτες μας στον Άγιο Νικόλαο θα είναι ανοιχτές. Αυτός θα είναι ο ορθόδοξος ναός με τους περισσότερους επισκέπτες στον κόσμο από μη ορθοδόξους, ακόμη και από ανθρώπους που δεν είναι χριστιανοί”, τόνισε.

***

Ειρήνη Μαρούπα

Εεεεε;

Στον ορθόδοξο χριστιανικό ναό θα υπάρχει χώρος για άλλες θρησκείες και δόγματα;

Γι αυτό λοιπόν ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος δεν την τελείωνε με τίποτα αυτήν την εκκλησία;

Παρατηρείστε προσεκτικά τον έρμο δημοσιογράφο (είναι δεν είναι θρήσκος), που δεν μπορεί να καταλάβει, πώς γίνεται στην ορθόδοξη εκκλησία να συνυπάρχουν κι άλλες θρησκείες, τον τρόπο με τον οποίο αναζητά εναγωνίως με κλέφτες ματιές να διαβάσει αυτό που του ‘χουν δώσει, για να μας πει τα απίθανα που του γράψανε για την αιτία συστέγασης όλων των θρησκειών στην ορθόδοξη εκκλησία…

Ότι γίνεται χάριν της ανεκτικότητας, της καταπολέμησης της μισαλλοδοξίας και διάφορες άλλες μπούρδες άσχετες με την χριστιανική πίστη….

Άρχισαν τα όργανα, αδέλφια Έλληνες!

ΠΗΓΗ youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *