Σοκ! Πληροφοριοδότης της Pfizer αποκαλύπτει ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί εμβρυικά κύτταρα στα εμβόλια.

Uncategorized

 

Το Project Veritas κυκλοφόρησε την Τετάρτη ένα βίντεο με συνέντευξη από έναν πληροφοριοδότη της Pfizer, ο οποίος κατέθεσε εσωτερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνουν ότι ο φαρμακευτικός γίγαντας προσπαθεί να αποκρύψει πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο Covid.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες το Project Veritas κυκλοφόρησε τέσσερα κρυφά βίντεο που αποκαλύπτουν την αλήθεια για τα εμβόλια Covid.

Πρώτο μέρος: Ο πληροφοριοδότης της HHS δημοσιοποιεί μυστικές καταγραφές: «Η κυβέρνηση δεν θέλει να δείξει ότι το εμβόλιο είναι γεμάτο δηλητήρια».

Δεύτερο μέρος: Ο FDA σε βίντεο με μυστική κάλυψη: και θέλει “μητρώο της ναζιστικής Γερμανίας για τους ανεμβολίαστους”.

Μέρος τρίτο: Johnson & Johnson: “Τα παιδιά δεν πρέπει να κάνουν το  εμβόλιο «λόγω άγνωστων επιπτώσεων».

Μέρος Τέταρτο: “Το εμβόλιο είναι το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς..: Οι επιστήμονες της Pfizer παραδέχτηκαν ότι η φυσική ανοσία μπορεί να είναι καλύτερη από το εμβόλιο Covid.

Η Vanessa Gelman, Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer, δήλωσε ότι η Pfizer χρησιμοποιεί ανθρώπινα εμβρυϊκά κύτταρα στο πρόγραμμα εμβολίων Covid και αποκρύπτει αυτή την πληροφορία από το κοινό.

Vanessa Gelman, Senior Director of Worldwide Research της Pfizer: “Από την άποψη των εταιρικών υποθέσεων, θέλουμε να αποφύγουμε να κυκλοφορούν οι πληροφορίες για τα εμβρυϊκά κύτταρα… Ο κίνδυνος που ενέχει η επικοινωνία αυτή τη στιγμή είναι μεγαλύτερος από κάθε πιθανό όφελος που θα μπορούσαμε να δούμε, ιδίως με τα γενικά μέλη του κοινού που μπορεί να πάρουν αυτές τις πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσουν με τρόπους που ίσως δε θέλουμε να κυκλοφορήσουν. Δεν έχουμε λάβει καμία ερώτηση από τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής ή τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με το θέμα αυτό τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε θέλουμε να αποφύγουμε να το θέσουμε αν είναι δυνατόν”.

Gelman: “Προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο να μην αναφέρουμε τις εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές… Μία ή περισσότερες κυτταρικές σειρές με προέλευση που μπορεί να εντοπιστεί σε ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό έχουν χρησιμοποιηθεί σε εργαστηριακές δοκιμές που σχετίζονται με το πρόγραμμα εμβολίων”.

Philip Dormitzer, επικεφαλής επιστημονικός διευθυντής της Pfizer: “Τα κύτταρα HEK293T, που χρησιμοποιούνται για τη δοκιμασία IVE, προέρχονται τελικά από ένα έμβρυο που έχει υποστεί έκτρωση. Από την άλλη πλευρά, η δογματική επιτροπή του Βατικανού επιβεβαίωσε ότι θεωρεί αποδεκτό να εμβολιαστούν οι πιστοί υπέρ της Ζωής. Η επίσημη δήλωση της Pfizer διατυπώνει καλά την απάντηση και είναι αυτό που θα έπρεπε να παρέχεται ως απάντηση σε μια εξωτερική έρευνα”.

Strickler: “Είναι τόσο παραπλανητικοί στα μηνύματά τους, που είναι σχεδόν σαν να είναι στο τελικό εμβόλιο. Αυτό με έκανε να μην το εμπιστεύομαι”.

ΠΗΓΗ theflagreport

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *