Κινέζος ολιγάρχης κάνει δηλώσεις που θυμίζουν Αποκάλυψη…

Uncategorized

Ο Guo Wengui  γνωστός και ως Guo Wen GuiGuo Haoyun ή Miles Kwok είναι ένας δισεκατομμυριούχος Κινέζος και προσωπικότητα στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Κάνει δηλώσεις που θυμίζουν Αποκάλυψη για την Επόμενη Ημέρα των Εμβολίων. Ακούσαμε πολλές φορές τι λένε για τα εμβόλια οι Αμερικανοί ολιγάρχες, ας ακούσουμε κι έναν συνάδελφό τους Κινέζο:

Με μια μόνο δόση, 40 εκατομμύρια πρωτεΐνες spike … θα ζήσετε ακόμη για κάποιο χρονικό διάστημα.

Όταν δεχθείτε τη β΄ δόση και θα έχετε 100.000.000 πρωτεΐνες spike στο σώμα σας θα είναι δύσκολο να πούμε αν θα επιβιώσετε και πάλι. Ο χρόνος που το σώμα αντιδρά στην β΄ δόση είναι 60-160 μέρες. Κοιτάξτε ποιές είναι οι χώρες που προωθούν περισσότερο τη β΄ δόση. Κοιτάξτε ποιές είναι οι χώρες που ο πληθυσμός δέχθηκε τις περισσότερες β΄ δόσεις, είναι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ και είναι εκπληκτικό.

Έπειτα, στο Ισραήλ σε Αγγλία και ΗΠΑ θα παρακολουθήσουμε τις παρενέργειες μετά τη β΄ δόση προς το τέλος ΟκτωβρίουΜε τις αντιδράσεις των εμβολίων θα υπάρξει αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας παγκοσμίως οφειλόμενη στην β΄ και τη γ΄ δόση κι επίσης το γεγονός μεταδοτικότητας ίσως χαμηλώσει, αλλά το ποσοστό θνησιμότητας θα συνεχίσει ν’ αυξάνει. Όλο αυτό θα προκαλέσει έναν μεγάλο φόβο που θα επιφέρει τη διακοπή εμβολιασμού πολλών ανθρώπων. Αυτή είναι η μόνη καλή είδηση που όλος ο κόσμος μπορεί να ελπίζει αυτή τη στιγμή.

Επίσης θεωρώ ότι η οικονομία θα καταρρεύσει ως το τέλος του έτους. Θα εμφανιστεί μετά το ποσοστό θνησιμότητας των εμβολίων, μετά την καταστροφή των εμβολίων. Είναι βέβαιο πως θα υπάρξει μια οικονομική καταστροφή. Μετά το τέλος της επόμενης χρονιάς τα άτομα θα φτάσουν να επιλέξουν μεταξύ ζωής και θανάτου έναντι αυτής της καταστροφής.

Ελπίζω ότι όλος ο κόσμος θα καταφέρει να παραμείνει εν ειρήνη κι ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά για όλα τα ανθρώπινα πλάσματα. Ελπίζω ότι θα μπορέσει κάποιος να σταματήσει το PCC μετά τις αμερικάνικες εκλογές….

«Φοβάται λέει πόλεμο Κίνας-Ταιβάν και γενικότερη ανάφλεξη»

Μιλάει για σφαγή εμβολίων και θεωρεί ότι ”θα έχουμε προοδεύσει πάνω σε όλη αυτή την κατάσταση ως το τέλος της άλλης χρονιάς αλλά όλο αυτό δεν θα τελειώσει πριν το 2025. Αυτός που θα επιβιώσει ως το 2025 χωρίς να εμβολιαστεί θα ζει με ανάπηρα από τον εμβολιασμό άτομα στην οικογένειά του, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να τραφεί με χορτάρια ή κι ακόμη κι αν τραφεί με χορτάρια θα είναι ο πραγματικά κερδισμένος ” (εννοεί για την κατάσταση που θα περιέλθουν όσοι δεν ενδώσουν στον εκβιασμό!!)

Ο Guo Wengui  γνωστός και ως Guo Wen GuiGuo Haoyun ή Miles Kwok είναι ένας δισεκατομμυριούχος Κινέζος και προσωπικότητα στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Όταν οι τηλεοπτικές ειδήμονες παριστάνουν καθημερινά τον Νοστράδαμο και οι Αμερικανοί Ολιγάρχες έχουν τον πρώτο λόγο για εμβόλια ας ακουστεί κι άλλη μια πρόβλεψη.

Άλλωστε γιατροί προφήτες βγήκαν… ΄΄Μεγάλοι κερδισμένοι οι ανεμβολίαστοι ακόμη κι αν χρειαστούν να φάνε άγρια χόρτα.”

Αυτή η τελευταία του πρόβλεψη συμπίπτει πάντως με τις προβλέψεις χαρισματούχων της Ορθοδοξίας!!!

 ΠΗΓΗ dimpenews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.