Πρόεδρος εργαζομένων ΑΧΕΠΑ -Εσάς άκουγε η αδερφή μου και υποφέρει από τον εμβολιασμό της!

Uncategorized

 

Στο Mega μίλησε ο πρόεδρος Εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξένος, ο οποίος τέθηκε σε αναστολή εργασίας καθώς δεν εμβολιάστηκε.

«Το 80% των εργαζομένων που δεν εμβολιάστηκε έχουν νοσήσει και έχουν αντισώματα. Θεωρούν ότι κινδυνεύει η υγεία τους αν εμβολιαστούν. Άλλοι έχουν θρησκευτικές πεποιθήσεις που δεν μπορούν να παραβλέψουν. Κάποιοι δεν έχουν πειστεί» ανέφερε λέγοντας πώς αυτός δεν πείστηκε.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι η αδερφή του εμβολιάστηκε και έχει 4 μήνες περικαρδίτιδα.

Στο ίδιο σημείο αποκάλυψε πως:

«Γνωρίζουμε τις παρενέργειες που προκαλούν τα εμβόλια. Είμαστε μέσα στους χώρους εργασίας και τα βλέπουμε».

Αυτή ήταν και η στιγμή στην οποία και οι δύο δημοσιογράφοι στο πάνελ παρενέβησαν, με επιχειρήματα που…«σκοτώνουν»:

«Δεν τα ενστερνίζομαι όλα αυτά που λέτε. Έχουμε κάνει εμβόλια και δεν είχαμε καμία παρενέργεια. Εάν πάντως εσάς σας φοβίζει η παρενέργεια περισσότερο από τον θάνατο, εγώ δεν θα πω κάτι άλλο».

Το σόου συνεχίστηκε, με τους δημοσιογράφους αλλά και τους 2 «ειδικούς» που πλαισίωναν την κουβέντα να μην σέβονται ούτε την προσωπική καταγγελία του προέδρου εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ.

Σχόλιο αναγνώστη:

Πρέπει να γίνουν μαζικές αγωγές εναντίον των δημοσιογράφων για προώθηση ψευδών ειδήσεων και επιβολή συνειδήσεως. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Σε καμία ευρωπαϊκή χώρα και πιστέψτε με έχω ζήσει σε αρκετές δεν βλέπεις δημοσιογράφους να διακόπτουν τόσο επίμονα την άλλη άποψη και να σπέρνουν τρομολαγνεία. Μηνύσεις και αγωγές λοιπόν αγαπητοί φίλοι!

ΠΗΓΗ corfiatiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.