«Ο θάνατος δύο δισεκατομμυρίων εμβολιασμένων θα προκαλέσει εξεγέρσεις και ανατροπές κυβερνήσεων παγκοσμίως»

Uncategorized

Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Ο Αλέξης Μπουνιόλο (Alexis Flavian Bugnolo), καθολικός φραγκισκανός μοναχός που ασκεί έντονη κριτική στο Βατικανό αλλά και στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ισχυρίζεται πως ο θάνατος δύο δισεκατομμυρίων εμβολιασμένων θα προκαλέσει πολιτικές εξεγέρσεις και ανατροπές κυβερνήσεων παγκοσμίως. Κανείς δεν γνωρίζει αν όντως θα επαληθευτεί.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του εκπέμπει μια φριχτή προειδοποίηση σχετικά με το που θα καταλήξουν οι εμβολιασμένοι, που βασίζεται στα δεδομένα που επικαλούνται βραβευμένοι και μη εξαγορασμένοι από τις φαρμακευτικές εταιρείες επιστήμονες, ώστε οι ανεμβολίαστοι που θα επιβιώσουν να προετοιμαστούν ψυχολογικά και πρακτικά για όσα τρομερά ισχυρίζεται ότι θα συμβούν.

Ευχόμαστε οι προβλέψεις του να μην επαληθευτούν ποτέ, ωστόσο, οφείλουμε να τις γνωστοποιήσουμε ώστε ο καθένας να κρίνει την σοβαρότητά τους μόνος του και να πράξει αναλόγως.

Ιδού τι αναφέρει, μεταξύ άλλων, από το 3.50’ αυτού του βίντεο:

«Όσοι κατασκευάζουν αυτά τα εμβόλια γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα σας σκοτώσουν. Γνωρίζουν από επιστήμη, δεν είναι βλάκες. Όταν ξοδεύεις δισεκατομμύρια δολάρια για να φτιάξεις εργοστάσια εμβολίων, έχεις αρκετούς επιστήμονες που ξέρουν ότι η ανοσοποιητική αντίδραση θα σας σκοτώσει.

Πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτήν την πραγματικότητα. Διότι αυτή είναι η πρόθεσή τους: η εξόντωση της ανθρωπότητας.

Απ’ όσο γνωρίζω, έχουν εμβολιαστεί περίπου 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Ωστόσο, σύμφωνα με τον διάσημο Γάλλο ιολόγο και νομπελίστα ιατρικής 2008 Λυκ Μοντανιέ (Luc Montagner) για την ανακάλυψη του ιού του AIDS το 1982, όποιος έχει εμβολιαστεί με mRNA εμβόλιο καταστρέφει το ανοσοποιητικό του σύστημα, επειδή το εμβόλιο το κάνει να αντιδρά υπερβολικά στον κορωνοϊό.

Ο Μοντανιέ, που επιμένει ότι τα εμβόλια προκαλούν τις μεταλλάξεις, προειδοποιεί ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα είναι νεκροί μέσα σε δύο χρόνια. Σε δύο χρόνια δηλαδή, θα δούμε δύο δισεκατομμύρια νεκρούς εξ αιτίας των εμβολίων.

Αν βρίσκεστε σε μια πολιτεία όπου το 85% των συγγενών και φίλων σας είναι εμβολιασμένοι, και εσείς ανεμβολίαστος όπως εγώ, στον δρόμο που μένετε θα είναι όλοι νεκροί, ενώ εσείς και κάποιοι ανεμβολίαστοι θα απομείνετε μόνοι σας.

Ως ανθρωπολόγος λοιπόν, αισθάνομαι την ισχυρή ανάγκη να σας συμβουλεύσω να προετοιμαστείτε ψυχολογικά γι’ αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που θα σοκαριστούν τόσο πολύ, που θα χάσουν το μυαλό τους, θα χάσουν την πίστη τους.

Θα πουν: «Που είναι ο Θεός, γιατί δεν το εμπόδισε αυτό; Πως άφησε και συνέβη κάτι τέτοιο και δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε;»

Όταν όμως κάποιος επιχειρεί να πηδήξει από έναν γκρεμό, είναι ο Θεός υποχρεωμένος να σταματήσει τους νόμους της βαρύτητας για να τον εμποδίσει να πεθάνει;

Κάθε ευφυής άνθρωπος είχε αρκετό χρόνο να εξετάσει την ψευτοπανδημία και να διαπιστώσει ότι είναι ένα φιάσκο, ένα αφήγημα.

Όσοι είναι χριστιανοί έχουν υποχρέωση να επαληθεύουν αν κάτι είναι αληθές ή όχι, να μην τα δέχονται όλα αμάσητα και να υιοθετούν ό,τι είναι ορθό.

Ωστόσο, αν προτιμήσατε να μην εξετάσετε τίποτε και τρέξατε να κάνετε το εμβόλιο στα τυφλά προκειμένου απλώς να μπορείτε να ταξιδεύετε ή να κάνετε πολλές και διάφορες δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς, τότε λυπάμαι, αλλά είστε ηλίθιοι και δειλοί και δεν ζείτε τη ζωή σας με βάση την αλήθεια.

Διότι αρνηθήκατε να δείτε την αλήθεια κατά πρόσωπο. Κανείς όμως αντικειμενικός άνθρωπος δεν μπορεί να αγνοεί την αλήθεια, δεν μπορεί να αγνοεί έναν νομπελίστα επιστήμονα (εννοεί τον Λυκ Μοντανιέ) που φωνάζει καιρό τώρα ότι όλη η εμπειρία που συσσωρεύτηκε από την εξέλιξη του κορωνοϊού μας λέει ότι θα συμβεί αυτό ακριβώς το πράγμα.

Επομένως, το συμπέρασμά μου είναι σχεδόν βέβαιο: ζούμε κάτι αντίστοιχο με το καλοκαίρι του 1914, λίγο πριν να ξεσπάσει ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Εκείνη την εποχή κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τα επόμενα τρία – τέσσερα χρόνια θα υπήρχαν είκοσι εκατομμύρια νεκροί στην Ευρώπη, εξ αιτίας ενός πολέμου.

Εκείνο το καλοκαίρι οι άνθρωποι χαίρονταν να ταξιδεύουν στην Ευρώπη που είχε ειρήνη. Μοιάζει με τούτο το καλοκαίρι (του 2021) που (οι κυβερνήσεις) δεν ήθελαν να σας απογοητεύσουν, αλλά να νομίζετε ότι όλοι οι έλεγχοι εξαφανίστηκαν στο βόρειο ημισφαίριο (εννοεί τα Πράσινα Πιστοποιητικά των εμβολιασμένων) γιατί θέλουν να πιστεύετε ότι δεν υπάρχει τίποτε ύποπτο, διότι ξέρουν ότι μόλις κολλήσετε κορωνοϊό, σύντομα θα πεθάνετε.

Ωστόσο, όσοι δεν έχετε εμβολιαστεί, αυτό δεν πρόκειται να σας συμβεί. Αν όμως το ένα τρίτο των ανθρώπων στον κόσμο πεθάνει μέσα σ’ αυτόν τον χρόνο, είτε αυτόν τον χειμώνα είτε τον επόμενο, θα υπάρξουν σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές ταραχές και ζητήματα εθνικής ασφαλείας, αλλά και στην ίδια τη γειτονιά σας.

Πρώτα απ’ όλα, δεν θα υπάρχουν αρκετά ασθενοφόρα για τη μεταφορά τόσων πολλών νεκρών, ούτε αρκετοί νεκροθάφτες. Διότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν εμβολιαστεί και επίσης θα πεθάνουν.

Σαν χριστιανοί, πρέπει λοιπόν να το σκεφτείτε καλά αυτό και να προετοιμαστείτε ψυχολογικά.

Λόγω του αριθμού των νεκρών, θα πρέπει να σκαφτούν ομαδικοί τάφοι. Δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα για φέρετρα, κηδείες και ατομική ταφή. Αλλά ούτε και αρκετές μεγάλες πλαστικές σακούλες για μεταφορά πτωμάτων, διότι θα σημειωθεί έλλειψη.

Συνιστώ λοιπόν σε όλους τους ανεμβολίαστους να αγοράσουν μια στολή Hazmat (hazmat: συντομογραφία των hazardous materials, που σημαίνει επικίνδυνα υλικά) διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κληθείτε από τις αρχές να μεταφέρετε νεκρούς στους τάφους τους.

Οι επιζώντες θα πρέπει αναγκαστικά να φροντίσουν να μαζέψουν και να μεταφέρουν άμεσα τα πτώματα στον ομαδικό τάφο, διότι αν μείνουν άταφα θα σαπίσουν προκαλώντας τρομερές επιδημίες, και ως χριστιανοί είναι καθήκον μας να θάψουμε τους νεκρούς. Είναι ένα ελεήμον καθήκον, έστω και αν οι νεκροί υπήρξαν, τρόπον τινά, αμαρτωλοί (εννοεί επειδή εμβολιάστηκαν με ουσίες από εκτρωθέντα έμβρυα).

Όταν αρρωστήσουν, ας ελπίζουμε και ας προσευχηθούμε γι’ αυτούς να συνειδητοποιήσουν τι έκαναν ώστε να μετανοήσουν λίγο πριν πεθάνουν, και να φύγουν σε μια κατάσταση χάριτος.

Πρέπει στις τελευταίες ώρες της ζωής τους να σταθούμε κοντά στους συγγενείς και στους φίλους μας που εμβολιάστηκαν, και να τους πούμε την αλήθεια ώστε να σωθεί η ψυχή τους.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε επιτέλους ότι οι καλύτεροι επιστήμονες στον κόσμο, λένε ότι θα συμβούν ακριβώς αυτά. Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στην «Αποκάλυψή» του επίσης μας έχει προειδοποιήσει.

Τώρα λοιπόν που η ανθρωπότητα εξαπατήθηκε και ακολούθησε τις παραπλανητικές οδηγίες των παγκοσμιοποιητών, θα το πληρώσει ακριβά.

Θα είναι μια φρικτή εποχή, η σκοτεινότερη σε ολόκληρη την Ιστορία της ανθρωπότητας. Θα είναι μια από τις τρομερότερες καταστροφές και πολλοί άνθρωποι δεν έχουν τη δύναμη ψυχής που απαιτείται για να την αντέξουν.

Ας μείνουμε λοιπόν ψύχραιμοι και ας προσευχόμαστε κάθε μέρα στον Θεό. Ας αποστασιοποιηθούμε και ας μην κρίνουμε τους ανθρώπους επειδή είναι άρρωστοι, ακόμα και αν είναι αμαρτωλοί. Στους θνήσκοντες, να δείχνουμε έλεος.

Ωστόσο, θα συμβεί και το εξής: όσοι εμβολιασμένοι αρχίσουν να πεθαίνουν, θα λένε ότι οι μόνοι ένοχοι είμαστε εμείς, οι μη εμβολιασμένοι, και θα γίνουν βίαιοι απέναντί μας, οπότε ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας για να μην μας σκοτώσουν.

Προσοχή λοιπόν: δεν είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε ανθρώπους που καθώς πεθαίνουν, στρέφονται εναντίον μας και μπορεί να μας βλάψουν και να μας ασκήσουν σωματική βία. Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Ωστόσο, αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το τι είδους χάος πρόκειται να ξεσπάσει, σας προτρέπω να διαβάσετε το βιβλίο της ιστορικής συγγραφέως Μπάρμπαρα Τούκμαν (Barbara Tuchman). (Αναφέρεται στο βιβλίο «A distant Mirror: The Calamitous 14th Century” [Ένας μακρυνός καθρέφτης: Ο καταστροφικός 14ος αιώνας] που μιλάει για την επιδημία πανώλης εκείνης της εποχής).

Το διάβασα πριν μερικά χρόνια, διότι ως ανθρωπολόγος ανέκαθεν με ενδιέφερε τι μπορεί να συμβεί στις κοινωνίες όταν ξεσπούν επιδημίες σε μαζική κλίμακα. Μην σκανδαλιστείτε λοιπόν όταν δείτε τους ιερείς να εγκαταλείπουν τις ενορίες τους και να μην ψάλλουν νεκρώσιμες ακολουθίες, όταν δείτε τους ανθρώπους να προδίδουν τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα, και να μην τα φροντίζουν τις τελευταίες τους ώρες.

Οι εμβολιασμένοι δεν πεθαίνουν από καμμιά πανούκλα που μπορεί να σας κολλήσουν αν είστε ανεμβολίαστοι. Πεθαίνουν από υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού τους συστήματος. Δεν πρόκειται λοιπόν για καμμιά μαύρη πανούκλα, και δεν μπορείτε να την κολλήσετε απ’ αυτούς, οπότε μην φρικάρετε, ψυχραιμία.

Αν πέντε άτομα στην οικογένειά σας έχουν εμβολιαστεί και εσείς όχι, μπορεί και τα πέντε να πεθάνουν. Αλλά στην πραγματικότητα θα πεθάνουν από έναν ιό που το δικό σας σώμα έχει ήδη αναγνωρίσει, έχει αντισταθεί και έχει ανοσοποιηθεί σ’ αυτόν.

Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε λοιπόν γι’ αυτούς τους ανθρώπους; Υπάρχουν μερικές θεραπείες που μπορούν να μειώσουν τις έντονες ανοσοποιητικές αντιδράσεις, αλλά θα εξαντληθούν πολύ γρήγορα.

Επειδή εγώ δεν ξέρω ποια είναι τα κατάλληλα φάρμακα, μάθετε από τώρα ποια είναι αυτά, και αφήστε τις πληροφορίες σας σχετικά με το πού μπορούν να βρεθούν, στα σχόλια αυτού του βίντεο.

Δεν είναι σαφής ο τρόπος που πρέπει να παίρνουν οι εμβολιασμένοι αυτά τα φάρμακα για το υπόλοιπο της ζωής τους, αλλά αν δεν τα πάρουν, μόλις έναν χειμώνα κολλήσουν κάποιον κορωνοϊό θα πεθάνουν αμέσως.

Επίσης, τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί, έχουν κατά πάσα πιθανότητα υποστεί καρδιακή φλεγμονή, παρόλο που δεν το ξέρουν. Οι καρδιές τους είναι τώρα πια πιο αδύναμες και μερικοί πεθαίνουν από καρδιακές προσβολές.

Θα υπάρξουν πολλοί που θα πεθάνουν μέσα στην απελπισία τους, γιατί ήταν τόσο περήφανοι που εμβολιάστηκαν, που δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι το έκαναν.

Όταν όμως οι θάνατοι γίνουν τόσο πολλοί που δεν θα κρύβονται πλέον, και γίνει σαφές ότι αυτοί που πεθαίνουν είναι οι εμβολιασμένοι, οι τελευταίοι θα οργιστούν τόσο πολύ, ώστε θα εξεγερθούν στις μεγαλουπόλεις και θα δούμε πτώσεις κυβερνήσεων, διότι οι μελλοθάνατοι πριν πεθάνουν θα σκοτώνουν τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους και τους γιατρούς που τους παρέσυραν ή τους υποχρέωσαν να εμβολιαστούν.

Eπομένως, θα υπάρξει χάος, εξεγέρσεις και μεγάλη πολιτική ανωμαλία. Σας συμβουλεύω πολύ σοβαρά να κάνετε αυτό που λέει ο Ιησούς για τους Έσχατους Καιρούς: να εγκαταλείψετε τις μεγάλες πόλεις, να καταφύγετε στην επαρχία και να προμηθευτείτε όπλα, προκειμένου να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

Καλό θα ήταν επίσης να γνωρίζετε ποιοι γείτονές σας έχουν εμβολιαστεί και ποιοι όχι, κάντε από τώρα μια προσωπική λίστα για να ξέρετε ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι και αν διάκειται ήδη εχθρικά απέναντι σε όσους το αρνούνται.

Θα είναι πολύ σημαντική πληροφορία που θα σας φανεί χρήσιμη τον καιρό της κρίσης όταν δεχτείτε επίθεση στο σπίτι σας και πρέπει να καταφύγετε κάπου αλλού.

Πρέπει ήδη να γνωρίζετε αν θα απευθυνθείτε σε ανθρώπους φιλικά διακείμενους που μπορείτε να εμπιστευτείτε, διότι αν πάτε σε άγνωστο σπίτι και πέσετε πάνω σε εμβολιασμένους που μισούν τους ανεμβολίαστους, μπορούν κάλλιστα να σας καταγγείλουν στις Αρχές ως ενόχους για τους θανάτους των εμβολιασμένων, ενώ στην πραγματικότητα εκείνοι δεν μας άκουσαν, έκαναν το πειραματικό εμβόλιο και γι’ αυτό πεθαίνουν.

Ξέρω ότι αυτό το βίντεο σας φαίνεται σαν τη «Ζώνη του Λυκόφωτος», αλλά ωστόσο είναι η αλήθεια που κάποιος έπρεπε να σας την πει και δεν νομίζω ότι πολλοί έχουν το θάρρος να σας προειδοποιήσουν.

Πιστεύω όμως ότι η αλήθεια είναι η καλύτερη άμυνα, το καλύτερο όπλο και σύμμαχός μας. Αυτό το καλοκαίρι πρέπει να προετοιμαστούμε, γιατί όταν φθάσει η εποχική γρίππη, θα κυριαρχήσει το χάος».

Ποιος είναι ο Αλέξης Μπουνιόλο

Ο Αλέξης Μπουνιόλο που έχει διπλή υπηκοότητα, ιταλική και αμερικανική, είναι πρόεδρος του πατριωτικού πολιτικού κόμματος «Η Ιταλία για τους Ιταλούς» (L’Italia per gli Italiani), και συνιδρυτής της ιταλικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Scholasticum, αφιερωμένης στην αναβίωση της σχολαστικής μεθόδου έρευνας και ανάλυσης.

Επίσης, είναι πρόεδρος της αμερικανικής εταιρείας Ordo Militaris Catholicus, μιας ιδιωτικής στρατιωτικής οργάνωσης από χριστιανούς καθολικούς που έχει έργο την παροχή ασφάλειας στους καθολικούς ανά τον κόσμο που υφίστανται διώξεις για την πίστη τους (κάτι σαν σύγχρονοι σταυροφόροι) και συμμετέχει σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές ενημερωτικές εκπομπές αυτής της οργάνωσης.

Η Ordo Militaris Catholicus είναι μια διεθνής πρωτοβουλία άμυνας και ασφάλειας, όπου η άμυνα και η απελευθέρωση των καθολικών πιστών απαιτεί στρατιωτική επέμβαση ή ενέργειες ασφαλείας, και αυτό επιτρέπεται από το τοπικό ή/και το διεθνές δίκαιο.

Ο αδελφός Μπουνιόλο είναι επίσης διευθυντής σύνταξης του ανεξάρτητου ιστότοπου From Rome, ενός θρησκευτικού ιστότοπου που όπως δηλώνει «απευθύνεται σε καθολικούς που θέλουν να ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει με την Εκκλησία».

Είναι πτυχιούχος πολιτιστικής ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου της Φλόριντα των ΗΠΑ με ειδίκευση στις Κλασικές Σπουδές, έχει σπουδάσει θεολογία στο ποντιφικό πανεπιστήμιο του St Thomas και Santa Croce και έχει γράψει τα έργα: 30 Αρχές για την Επιστημονική Μελέτη της Αγίας Γραφής, Ιστορικός Απολογισμός του Βιβλίου του Τωβία και Εκκλησιαστική Λατινική Γραμματική: Τόμος 1, εγχειρίδιο και μαθήματα σε βίντεο.

Επικαλούμενος υποκλοπή συνομιλιών του διευθυντή της υπηρεσίας πληροφοριών του Βατικανού στην Αργεντινή, ο Μπουνιόλο ισχυρίζεται ότι ο τωρινός πάπας Φραγκίσκος (κατά κόσμον Χόρχε Μπεργκόλιο) είναι τέκτονας και αιρετικός και επειδή αυτό αποτελεί αιτία αφορισμού, επιμένει ότι ο πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄, κατά κόσμον Γιόζεφ Ράτσινγκερ, ότι ουσιαστικά δεν παραιτήθηκε ποτέ και εξακολουθεί να είναι ο νόμιμος πάπας.

Αν και ο Μπουνιόλο είχε κατηγορήσει τον πάπα Βενέδικτο ότι είναι πολύ φιλικός προς τους ομοφυλόφιλους, ισχυρίζεται ότι επειδή ο Βενέδικτος γνώριζε ότι ο Μπεργκόλιο είναι μασόνος, έχει αφιερώσει το τέλος της ζωής του στην προστασία της Εκκλησίας από τη μασονία.

Ο δραστήριος φραγκισκανός μοναχός σε εκπομπές της Ordo Militaris Catholicus αποκαλύπτει την ασφυκτική κυριαρχία των τεκτονικών Στοών, της Pilgrim Society (Εταιρείας των Προσκυνητών) και της CIA στο Βατικανό καθώς και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από ναρκωτικά και εγκληματικές δραστηριότητες από τις τράπεζες του Βατικανού.

Στον λογαριασμό της Ordo Militaris Catholicus στο Τουίτερ σχολιάζει επίσης ότι ενώ η κυβέρνηση Μπάιντεν άφησε αβοήθητους τους Αμερικανούς στρατιώτες στο Αφγανιστάν, παράλληλα εισάγει άρρενες Αφγανούς δήθεν «πρόσφυγες» αλλά στην πραγματικότητα παιδόφιλους που έχουν παντρευτεί ανήλικα κοριτσάκια καθώς στο Αφγανιστάν ο βιασμός μικρών παιδιών αμφοτέρων των φύλων αποτελεί κανονικότητα.

Επίσης καταγγέλλει ότι η οικογένεια Τραμπ εδώ και 100 χρόνια υπηρετεί πιστά την αποκρυφιστική στοά Κρανίο και Οστά (Skull and Bones), και ότι σχεδίασε την διαχείριση της ψευτο-πανδημίας και την προώθηση των εμβολίων με τρόπο ώστε να επέλθει αποπληθυσμός στις ΗΠΑ και να παραδοθούν στην Κίνα, καταγγέλλει δε και την κυβέρνηση Κουρτζ της Αυστρίας, ότι προωθεί τα εμβόλια για να αποδεκατίσει τους γηγενείς Αυστριακούς προκειμένου να αντικατασταθούν από Τούρκους και Κινέζους μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια.

Ο αδελφός Μπουνιόλο έχει ταχθεί κατά της δήθεν «Πράσινης Ανάπτυξης», των εμβολίων του κορωνοϊού που τα θεωρεί θανάσιμα, και είναι υποστηρικτής των λόγων του Ρόμπερτ Κέννεντι κατά της παγκόσμιας υγειονομικής δικτατορίας.

Να σημειωθεί ότι εξ αιτίας των πολιτικών θέσεων του κόμματός του «Η Ιταλία για τους Ιταλούς» που ζητά την παραδειγματική τιμωρία του προέδρου Ματαρέλα, των μελών της κυβέρνησης Κόντε, και των υπευθύνων της διαχείρισης της ψευτο-πανδημίας στην Ιταλία, συνταγματικό δικαστήριο, αποκλεισμό και τιμωρία όλων των εν ενεργεία Ιταλών δικαστών, έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, απονομή ιθαγένειας μόνο στα παιδιά των Ιταλών πολιτών, απέλαση όλων των λαθρομεταναστών με δικά τους έξοδα, απαγόρευση γάμου ομοφυλοφίλων, εμπορίας μεγάλων ποσότητων ναρκωτικών υπό ποινή θανάτου, και πολλά άλλα που δεν αρέσουν καθόλου στις παρούσες κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Ιταλίας, δέχεται λυσσώδεις επιθέσεις από οργανισμούς των παγκοσμιοποιητών τύπου Fact Checkers, αλλά ωστόσο ποτέ δεν έχουν κατατεθεί μηνύσεις εναντίον του, κάτι που καθιστά τα λεγόμενά του ακόμα πιο έγκυρα και του προσφέρει περισσότερη δημοφιλία και εκτίμηση.

ΠΗΓΗ  aperopia

Βr Βugnolo: when the flu season comes the chaos will begin. Prepare yourselves now, From Rome

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.