Η μόνη λύση που μας μένει είναι η ανυπακοή

Uncategorized

 

Τα επίπεδα επιβολής της τυραννίας είχαν καθοριστεί πριν την “πανδημία”. Υπάρχουν σε έγγραφο που διέρρευσε από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και το έχω στην κατοχή μου. Στο στάδιο 5 πλέον κατεβαίνουν πόρτες και μεταφέρεται κόσμος σε στρατόπεδα συγκέντρωσης από τα οποία δεν θα φύγουν ποτέ. Μην ακούσω πάλι αυτό το “αυτά δεν γίνονται σε δημοκρατίες”.

Ήδη θα έπρεπε ο μισός πληθυσμός κάθε χώρας να βρίσκεται στο δρόμο. Για να σώσει τη χώρα του και τη δημοκρατία. Στην πραγματικότητα όμως όπως και τότε στις εποχές των μνημονίων μια μικρή μειοψηφία διαμαρτύρεται.

Ο κόσμος παραείναι πια μαλθακός, άρρωστος, παχύσαρκος και εξαντλημένος από την βιοπάλη για να αγωνιστεί για τη δημοκρατία. Η μόνη λύση που μας μένει είναι η ανυπακοή. Κλείσε πια τη ρημάδα την τηλεόραση και άσε να τα λένε μεταξύ τους. Μην μπαίνεις στις παλιόσελίδες τους. Αγνόησέ τους και σταμάτα να υπακούς. Δεν θα σταματήσουν ποτέ. Ο εφιάλτης απλά θα γίνεται καθημερινά χειρότερος.

“Η ανοσία δεν λειτουργεί με 2 δόσεις εμβολίου. Θες τρεις”. Μετά τέσσερις, μετά πέντε, μετά μια δόση κάθε τρεις μήνες. Μέχρι να πεθάνεις. Αυτό είναι το σχέδιο. Μα δεν τα γράφω εγώ. Ακόμα και η βρωμοτηλεόραση που έχεις όλη μέρα ανοιχτή τα λέει.

Το παραμύθι ότι κάνουμε 2 δόσεις εμβολίου και τελείωσε η πανδημία κατέρρευσε. Μέχρι και τα γίδια το έχουν πάρει χαμπάρι ότι τους κορόιδεψαν. Γιατί να τους πιστέψεις τώρα για την 3η, 4η ή 5η δόση;

Το παραμύθι ότι κάνεις 2 δόσεις και έχεις ανοσία επίσης κατέρρευσε. Δείτε τι γίνεται στο Ισραήλ. Εκτός από τους εμβολιασμένους έχουν κολλήσει οι σκύλοι, οι γάτες και τα δέντρα. Η απόλυτη καταστροφή και γελοιοποίηση κάθε εμβολιαστικής εκστρατείας.

Στην δουλειά μου είμαι ο μόνος ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί. Ο μόνος! Όχι μόνο αυτό αλλά είναι τόσο παραπληροφορημένοι που μου λένε ότι με 2 δόσεις θα έχω πλήρη ανοσία σε διάστημα μερικών μόλις εβδομάδων. Που ζούνε; Σε κάποια σπηλιά; Εδώ το CDC, η FDA, η κυβέρνηση του Ισραήλ και τα ΜΜΕ δηλώνουν ότι με 2 δόσεις δεν κάνουμε δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι η δουλίτσα γίνεται. Απλά εξαρχής ο στόχος δεν ήταν η ανοσία αλλά το να βρεθείς εντός τριετίας στον τάφο. Αν καταφέρεις και επιβιώσεις θέλουν τουλάχιστον να είσαι στείρος ώστε το κοντέρ των κατοίκων της Γης να έχει πτωτική πορεία.

Φυσικά και σε μερικούς μήνες θα είμαι άνεργος…

Ιδίως στον τομέα που είμαι, θα είμαστε από τους πρώτους για τους οποίους θα γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο. Δείτε τι γίνεται στην Αμερική. Διαβάστε ή δείτε τη δήλωση του σαψάλη με την άνοια που έχουν για πρόεδρο. Εξαναγκάζει 80-100.000.000 να καρφώσουν στο μπράτσο τους σύριγγα με σπέσιαλ βιολογικό όπλο.

Το αστείο είναι ότι οι πιλότοι των F-22 αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο με αποτέλεσμα να βρίσκονται καθηλωμένα στο έδαφος. Το ίδιο έκαναν και πληρώματα των βομβαρδιστικών Β-52. Ας τα πετάξει μόνος του ο σαψάλης…

Το ίδιο θα κάνω και εγώ. Θα πάρω τα λιγοστά μου πράγματα από το γραφείο και θα πάω στο σπίτι μου. Θα επιβιώσω όπως επιβιώνω εδώ και δεκαετίες. Δύσκολα, με πόνο, με δάκρυα αλλά θα επιβιώσω.

Αν καρφώσω 2-3-4-5 ενέσεις βιολογικού όπλου στον ώμο μου θα αφήσω το παιδί μου ορφανό. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

Δεν θα στηθούν αγχόνες. Είναι υπερβολικά πολλοί οι πολιτικοί, οι υπάλληλοι του κράτους, οι εργαζόμενοι και διοικήσεις των ΜΜΕ, οι ψευδοεπιστήμονες, οι αστυνομικοί και όλοι αυτοί που προώθησαν ή υποστήριξαν την ιστορία για να κατασκευάσουμε τόσες αγχόνες.

Θα χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό κολώνες της ΔΕΗ και οι στύλοι ηλεκτροφωτισμού των δρόμων.

ΠΗΓΗ tomsnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.