«εκάς οι βέβηλοι»!…

Uncategorized

 παπα-Ηλίας Υφαντής

Το «εκάς οι βέβηλοι», λεγόταν στα ελευσίνια μυστήρια και σήμαινε μακριά οι μολυσμένοι. Κάτι ανάλογο με το «τας θύρας, τας θύρας εν σοφία πρόσχωμεν», που λέμε κατά τη θεία λειτουργία, πριν το «Πιστεύω».

Αλλά περί ποιων στην προκειμένη περίπτωση μολυσμένων πρόκειται; Τα περιστατικά είναι πάμπολλα: Το βιοτεχνικό επιμελητήριο του Αγρινίου, για παράδειγμα, έκανε τριήμερη ημερίδα, σχετική με την επέτειο των διακοσίων χρόνων απ’ την επανάσταση του ’21. Μεταξύ των ομιλητών ήταν και καθηγητής Πανεπιστημίου, ο οποίος είχε μαζί του και δυο ιερείς. Των οποίων, φθάνοντας στην είσοδο της αίθουσας των ομιλιών ζητήθηκε, μηδέ του καθηγητή εξαιρουμένου, εμβολιόχαρτο. Και ο μεν καθηγητής, που ήταν εμβολιασμένος, εισήλθε, οι ιερείς όμως, που ήταν ανεμβολίαστοι, εμποδίστηκαν.

Κι ένα άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα της εθελοδουλείας  των κορονοτσολιάδων είναι και το γεγονός ότι πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου ζήτησε την απαγόρευση εισόδου των ανεμβολίαστων δικηγόρων στο δικαστικό μέγαρο. Και ερωτάται:  τους  ανεμβολίαστους κατηγορούμενους πού και ποιοι και πότε θα τους δικάζουν;

Και βέβαια τα μέτρα αυτά παίρνονται, κατά την πάγια τακτική των νεοταξιτών, αναποδογυρίζοντας την πραγματικότητα. Με το να «φωνάζουν, δηλαδή, οι κλέφτες, για να φοβούνται οι νοικοκυραίοι». Δεδομένου ότι είναι πανθομολογούμενο πως οι εμβολιασμένοι και μολύνουν και μολύνονται  και παρενέργειες έχουν και κάποιοι διαβαίνουν τον Αχέροντα. Που σημαίνει ότι το θέμα δεν είναι η υγεία, αλλά η επιβολή του νεοταξικού ετσιθελισμού. Το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» της ΝεοΔουλικής χούντας και των πατρώνων της…

Η τακτική του αποκλεισμού εφαρμοζόταν, πολύ προ του κορονοϊού, στο ίντερνετ. Εν ονόματι της «πολιτικής ορθότητας» ή των «όρων της κοινότητας»! Και άλλων παρομοίων βλακωδών και κακοηθέστατων προσχημάτων. Ποιοί προσδιορίζουν την «πολιτική ορθότητα» και τους όρους της κοινότητας; Προφανώς κάποια νεοταξικά καθάρματα!  Τα οποία έχουν αναποδογυρίσει τον αξιακό κώδικα, εφαρμόζοντας την ηθική της «μεταξίωσης των αξιών» του Νίτσε. Ο, τι κακό επιτρέπεται και ο, τι καλό απαγορεύεται. Η «παρέλαση υπερηφανείας επιτρέπεται, ενώ η λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας απαγορεύεται. Ο tempora, o mores (= Ω ήθη, ω καιροί), θα βροντοφωνούσε και ο Κικέρωνας, αν ζούσε στις μέρες  του Γκέητς και των Αλεξο-Κούληδων.

 Έχουν ιεροποιήσει κάποια δολοφονικά σκευάσματα (ταμπού)  και θεοποιήσει κάποια δόλια νεοταξικά ανδράποδα (τοτέμ). Και, αν τολμήσει κάποιος ν’ αναφερθεί σ’ αυτά και σ’ αυτούς «τον εφαγε η μαρμάγκα»! Θα δει το κείμενό του ή το βίντεό του να εξαφανίζονται Πάντα στο όνομα της διεστραμμένης ορθότητας και των αυθαίρετων όρων της σατανικής κοινότητας των αντίχριστων νεοταξιτών.

Και τα φερέφωνά τους οι αργυρώνητοι δημοσιοκάφροι ρωτούν επιμόνως τα θύματά τους: Πέστε μας γιατί δεν εμβολιάζεστε; Όταν είναι βέβαιο ότι ο κορονοϊός είναι κατασκευασμένος και αποσκοπεί στην εξόντωση εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Τα δε εμβόλια έχουν εφευρέτες της ίδιας συνομοταξίας με τους κορονοϊο-εφευρέτες. Και μπαίνει το ευνόητο ερώτημα:  Αυτοί, που αποσκοπούν στον όλεθρο της ανθρωπότητας, είναι δυνατόν να θέλουν την υγεία των ανθρώπων;

 Αν ενδιαφέρονταν για την υγεία των ανθρώπων, θα έδιναν τα αποτελεσματικά φάρμακα (ιβερμεκτίνη, κλπ), που σώζουν. Όπως έκαμαν και στην περίπτωση του αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου.  Και όχι τα ολέθρια εμβόλια, που σκοτώνουν και δημιουργούν προϋποθέσεις για μελλοντικές παρενέργειες  κι ακόμη δεινότερες μεταλλάξεις στις μελλοντικές γενιές. Ώστε ν’ αφήνουν οι αμύντορες της υγείας, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και φιλότιμου, χιλιάδες ανθρώπων να πεθαίνουν, ακολουθώντας, αντί θεραπείας, πρωτόκολλα θανάτου.

Κι έπειτα γιατί η τόσο ασφυκτική μονομέρεια στην ενημέρωση εκ μέρους των αργυρώνητων ΜΜΕ; Τα οποία ασκούν, επί 24ώρου βάσεως  το ανίερο έργο της κατατρομοκράτησης και της προπαγάνδας!  Δεν υπάρχουν άλλοι ειδικοί, εκτός των «ειδικών» της νεοταξικής κυβέρνησης; Δεν υπάρχει ο νομπελίστας Μοντανιέ, που λέει ότι «οι γιατροί, που κάνουν τα εμβόλια είναι ηλίθιοι»! Ενώ επισημαίνει το δολίως κρυπτόμενο γεγονός ότι τα εμβόλια αυτά αλλάζουν το DNA του ανθρώπου; Δεν υπάρχει ο διάσημος Μαγκντί, που ικετεύει να μην κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο! Ή μήπως οι Τσιόδρες και οι Βασιλακόπουλοι, με τις αλλοπρόσαλλες παλινωδίες τους, έχουν ως άλλοι πάπες, το αλάθητο;

Κι έπειτα πώς μας υποχρεώνουν να κάνουμε το εμβόλιο, όταν ψηφίζουν το «ακαταδίωκτο» για τους αργυρώνητους «ειδικούς» τους; Που σημαίνει ότι αυτοί οι ίδιοι μας φωνάζουν, ότι η υποχρεωτικότητα των εμβολίων κρύβει θανάσιμη και οδυνηρή παγίδα. Η οποία σε περίπτωση ανατροπής του καθεστώτος θα έχει γι’ αυτούς απρόβλεπτες συνέπειες. Και πέραν όλων αυτών, υπάρχει το δεδομένο ότι οι πολυτρόπως εκβιάζοντες την επιβολή των εμβολίων είναι διαπρεπείς απατεώνες και προδότες.

Το άκρως όμως οξύμωρο, στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ένθερμοι εμβολιολάτρες είναι και κάποιοι εκπρόσωποι της δεσποτοκρατίας. Οι οποίοι μάλιστα πιέζουν τους ιερείς να εμβολιαστούν. Κι ακόμη θέλουν να καθιερώσουν την απαγόρευση εισόδου στους ναούς των ανεμβολίαστων. Αφού άλλωστε κάποιοι, ηλιθίως σκεπτόμενοι έχουν, με βάση τη διεστραμμένη τους ηθική αντίληψη «βαφτίσει» τους ανεμβολίαστους «αμαρτωλούς»…

Και ο καθένας μπορεί μ’ αναρωτηθεί: Μπορεί οι άνθρωποι αυτοί να είναι τόσο μωροί και τυφλοί; Μάλλον για καιροσκόποι φαίνονται: Γίνεται μεταξύ τους διαγωνισμός πλειοδοσίας σε προδοσία της πατρίδας και της Εκκλησίας. Προκειμένου, κατά την εκτίμηση των εχθρών της πατρίδας, να κριθεί ο πλειοδότης αντάξιος διάδοχος του τώρα επικαθημένου επί του αρχιεπισκοπικού θρόνου.

 Συμπέρασμα: Βέβηλοι και μολυσμένοι δεν είναι οι ανεμβολίαστοι ή οι αναγκαστικά εμβολιασμένοι. Αλλά οι απροκάλυπτα απατεώνες και προδότες ΓΑΠηδες και Αλεξο-Κούληδες. Απ’ δόλιες σκέψεις και τα βέβηλα έργα των οποίων οφείλουμε, όχι απλώς να κρατηθούμε μακριά, αλλά να σταθούμε απέναντί τους αποφασισμένοι και αμείλικτοι.

ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.