Ο κόσμος που ετοιμάζουν… είναι μια επίγεια κόλαση!

Uncategorized

 Θωμαή Στεφανοπούλου

Χαίρομαι!

Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με λεβεντιά!

Άνθρωποι που βλέπουν να λιγοστεύουν τα αγαθά μα δεν πτοούνται!

Άνθρωποι που εναποθέτουν κάθε ελπίδα στον Θεό και εγκαταλείπονται στο έλεός Του.

Άνθρωποι που κοιτούν τους τυράννους ίσια στα μάτια, και δεν λυγίζουν το γόνυ μπροστά στις απειλές.

Ψυχές ατσαλωμένες με θάρρος κι αγάπη για τον συνάνθρωπο. Όταν μάχεσαι για το δίκιο και την ελευθερία, αγκαλιάζει ο αγώνας σου όλους τους ανθρώπους. Είναι αγώνας ωραίος, υψηλός, που χει θεμέλιο στους προγόνους κι απλώνει τις ρίζες του στις μελλοντικές γενιές.

Είναι το χρέος του καθενός σε αυτή την ζωή.

Είναι το τάλαντο του Θεού που δεν πρέπει να θαφτεί στην γη από δειλία και πονηριά, αλλά οφείλουμε να αυξηθεί, να πολλαπλασιαστεί και να γυρίσει πίσω στον Δημιουργό με τόκο.

Ό,τι μας επιβάλλεται δια της βίας σήμερα, δεν είναι απλά μια ιατρική πράξη. Είναι η πλήρης διαστρέβλωση της ανθρώπινης υπόστασης. Είναι το αποκορύφωμα της πνευματικής φθοράς μας, είναι η συμμόρφωση και η αποδοχή ενός φρικτού μέλλοντος.

Το όχι ή το ναι μας, το υπέρ ή το κατά σε αυτήν την υπόθεση, δεν στρέφεται γύρω από τον εαυτό μας, ούτε έχει να κάνει στενά με την δική μας ζωή. Η σημερινή μας απόφαση, όσο κι αν ακούγεται ακραίο ή βαρύ, θα επηρεάσει την ιστορία της ανθρωπότητας!

Ο κόσμος που ετοιμάζουν οι αντίχριστες δυνάμεις, δεν είναι ανθρώπινος. Είναι μια επίγεια κόλαση, με τον άνθρωπο νικημένο, αμαυρωμένο και απόλυτα χωρισμένο από τον Θεό.

Οι αλυσίδες που με σατανική πονηρία σφίγγουν ολοένα και περισσότερο το πλάσμα Του Θεού, δεν θα χαλαρώσουν ποτέ.

Δεν πρόκειται να πάρουμε καμιά “ζωή” μας πίσω. Ούτε η ανάσα μας θα μπορεί να είναι ελεύθερη.

Αποτελεί μέγιστη αυταπάτη και ανοησία να εναποθέσει κανείς την ελπίδα της σωτηρίας του και της ελευθερίας του στους υπαλλήλους του μισάνθρωπου, του αρχέκακου όφη. Αν τους δώσεις το δάχτυλο θα σου φάνε το χέρι, κι αν τους δώσεις το χέρι θα σε καταπιούν ολόκληρο.

Έρχεται η στιγμή που δεν χωρούν μεσοβέζικες λύσεις. Έρχεται η ώρα που οφείλεις ως άνθρωπος να δικαιολογήσεις τον λόγο της ύπαρξής σου. Να ανιχνεύσεις μέσα σου το πρωταρχικό υλικό που σου δόθηκε με το θεϊκό φύσημα…την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Υπάρχει ακόμα εντός σου;; Πυρώνει την καρδιά; Στερεώνει την πίστη; Ανυψώνει τον νου;

Αν ναι, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ! Είσαι εξαρχής μαζί με Τον νικητή!

ΠΗΓΗ facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.