Ποιά είναι η Δημοκρατία που θέλουμε ως λαός, άμα τη πτώση του “Ψευτορωμαίϊκου”

Uncategorized

 Πύρινος Λόγιος


[…] Η Δημοκρατία που έχει στηθεί από το 1843 και μετά στην Ελλάδα, είναι “δημιούργημα” των ξένων Προστάτιδων Δυνάμεων προς το προτεκτοράτο τους, δηλαδή εκείνο το μικρό κομμάτι της πάλαι ποτέ Ελληνικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, που τους χρειαζόταν για να ελέγχουν πλήρως την ήδη παραπαίουσα Οθωμανική Αυτοκρατορία και που θύμιζε την ύπαρξη της Αρχαίας Ελλάδας, απ’ όπου πήγαζαν όλες οι επιστήμες και τα γράμματα.

Μ’ άλλα λόγια, το πολίτευμα αυτό ήταν ένα υβριδικό τεχνητό δημιούργημα μιας – κατ’ επίφασιν – δημοκρατίας, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των…δυτικών Ευρωπαίων, οι οποίοι με τη σειρά τους και μέσω της Γαλλικής Επαναστάσεως και του κύματος του Διαφωτισμού (έργο του Τάγματος των Πεφωτισμένων του Άνταμ Βάισχάουπτ), είχαν δημιουργήσει μια δικής τους επινόησης “Δημοκρατία” η οποία θεωρητικά βασιζόταν στο πολίτευμα που είχε ιδρύσει στην Αθήνα στα μέσα του 5ου αιώνα π.Χ. ο Περικλής. Και λέω “θεωρητικά”, διότι επί της ουσίας οι Πεφωτισμένοι είχαν δημιουργήσει ένα νεωτερίστικο μοντέλο “δημοκρατίας”, που βασιζόταν στους “εκλεκτούς” και στους “άριστους”, οι οποίοι με τη σειρά τους ήταν απλά…πιόνια των Πεφωτισμένων. Διότι ο στόχος των Πεφωτισμένων, δεν ήταν να πάρουν την Εξουσία από τους βασιλείς, τους άρχοντες και τον Καθολικισμό και να την δώσουν στο λαό. Ο στόχος τους ήταν να πάρουν την Εξουσία για να την ελέγχουν αυτοί, μέσω των δικών τους ανθρώπων, τους οποίους, μετ’ υποδείξεως δική τους, θα τους εξέλεγαν οι λαϊκές μάζες.

Στην ουσία, δημιούργησαν ένα πολίτευμα, που δεν είχε καμμιά σχέση με την πραγματική Δημοκρατία, το οποίο μετά θράσους και αναίδειας, το ονόμασαν “κοινοβουλευτική Δημοκρατία”. Ό,τι πιο βρώμικο και σατανικό είχε επινοήσει ο νούς του ανθρώπου για τη διαιώνιση μιας νομότυπης “κληρονομικής” ολιγαρχίας με λαϊκό επισφράγισμα. 

Οι Έλληνες ήταν…αλλιώς μαθημένοι. Είχαν το πνεύμα της Ελευθερίας στο ίδιο τους το DNA κι ας ήταν –  την εποχή εκείνη κατά την οποία η Ευρώπη κατακλύζονταν από…επαναστάσεις και… “διαφωτισμούς” – , ραγιάδες, φτωχοί, ρακένδυτοι. Και Δημοκρατία, σημαίνει Ελευθερία. Και ελευθερία για τους Έλληνες, εσήμαινε ελεύθερη βούληση. Ό,τι δηλαδή είχε γράψει ο μεγάλος Ρήγας στη Χάρτα του: “Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά”.  

Οι ξένοι “αφέντες” που διαδέχτηκαν τους Οθωμανούς, δεν επιθυμούσαν επ’ ουδενί να …ξυπνήσουν το ευρισκόμενο σε κώμα πολιτικό DNA ενός λαού που είχε μάθει να ζεί και να συλλογάται ελεύθερα. Κι έτσι, δια της…βίας πλέον, επέβαλαν ένα πολίτευμα που “χάϊδεψε” τις πιο μειλίχιες και ποταπές επιθυμίες μιας κοτζαμπάσικης “ελίτ” που το αγκάλιασε και το επέβαλε με τη σειρά της σε έναν λαό που ποτέ του δεν είδε ουσιαστικά προκοπή εδώ και 200 χρόνια από την απελευθέρωση του. Έτσι, δημιουργήθηκε το λεγόμενο “Ψευτορωμαίϊκο”, το οποίο έχω περιγράψει πάμπολλες φορές τόσο στα άρθρα μου, όσο και στα πονήματα και τις μελέτες μου. 

Η κατάσταση που βιώνουμε σήμερα, δεν είναι απλά μια δυστοπική φάση που περνάει η Ανθρωπότητα εξ αιτίας μιας “πανδημίας”, αλλά μια πλήρης και μελετημένη από χρόνια (όπως έχει πλέον αποκαλυφθεί μέσω των γραπτών και οπτικών ντοκουμέντων που ήλθαν στο φώς πρόσφατα μέσω διαφόρων ερευνητών και επιστημόνων που το…έψαξαν σε βάθος), άσκηση εγκαθίδρυσης μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, η οποία θα έχει ως σκοπό αφ’ ενός έναν αποπληθωρισμό ανθρώπινων σωμάτων και ψυχών (Depopulation) στο ελάχιστο δυνατό σημείο, ούτως ώστε αυτός ο πληθυσμός να είναι πλήρως ελεγχόμενος από την “ελίτ” των παγκοσμιοποιητών και αφ’ ετέρου, την εγκαθίδρυση μιας πλήρως ελεγχόμενης παγκόσμιας οικονομίας μέσω ενός κοινού ψηφιακού νομίσματος, το οποίο δεν θα μπορεί να παράξει πληθωρισμό και ως εκ τούτου και διακρατικά χρέη. Το σχέδιο αυτό εκπονήθηκε από δύο θεωρητικούς της Οικονομετρικής Οικονομίας, τον Κλάους Σβάμπ και τον Τιερύ Μαλλερέτ και που συμφωνήθηκε κατά την 7η Συνεδρίαση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το 2019, με τη συμμετοχή των δέκα μεγαλύτερων οικονομιών του πλανήτη, δηλαδή τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Μ. Βρετανία, την Γερμανία, την Γαλλία, την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ρωσία.  

Όμως, απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι δεν πάει καλά στα σχέδια τους. Τα σκληρά μέτρα που έχουν πάρει, αντί να ποδηγετήσουν τους λαούς της Δύσης κυρίως, συμβαίνει το αντίθετο. Η πλύση εγκεφάλου των συστημικών ΜΜΕ δεν “πιάνει”, αλήθειες που προδίδουν τις προθέσεις των παγκοσμιοποιητών βγαίνουν ολοένα στην επιφάνεια και τα ανακλαστικά των λαών που έχουν γαλουχηθεί σε έναν απόλυτα ελεύθερο περιβάλλον, ενεργοποιούνται και αποτελούν τροχοπέδη έναντι των σχεδίων αυτών. Πράγμα που σημαίνει, ότι η μεγάλη σύγκρουση δεν θα αργήσει να συμβεί. Από αυτό λοιπόν το σημείο, θα πρέπει να ξεκινήσει και ο μεγάλος Αγώνας για την επιβίωση του Έθνους μας.  

Και εδώ τίθεται το ερώτημα:  

Ποιός ή καλυτέρα, ποιοί θα μας οδηγήσουν αυτή την καυτή  και μεταβατική περίοδο; Οι παλαιοκομματικοί του εναπομείναντος Ψευτορωμαίϊκου ή …κάποιοι άλλοι, οι οποίοι εκπροσωπούν το λαϊκό πατριωτικό κίνημα, το οποίο δεν έχει προσώρας “ηγεσία”; 

Ανεξαρτήτως του τι πιστεύω εγώ ή όποιος άλλος όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δράσει η – όποια – ηγεσία (συλλογική ή αρχηγική) που θα κληθεί να αναλάβει δράση, δεν θα πρέπει εμείς οι ίδιοι προηγουμένως να κάνουμε μια…ανίχνευση στο ποιός ή ποιοί είναι αυτοί οι οποίοι ξαφνικά ξεπετάχτηκαν από τη “μάζα” και ποιές είναι οι πραγματικές προθέσεις τους; 

Και το…κυριότερο απ’ όλα. Δεν πρέπει να προσθέσουμε μέσα σε αυτή την εξίσωση, και τον παράγοντα “Θεό” και την ίδια την Ορθοδοξία; 

Ο Θεός να μας δώσει δύναμη να αντέξουμε και να πολεμήσουμε, ο καθείς από το δικό του μετερίζι. Και η νίκη, θα είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ δική μας.


ΠΗΓΗ triklopodia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.