Υγειονομικοί Υπάλληλοι Αχαϊας: Δούρειος Ίππος τα εμβόλια για την άλωση της δημόσιας υγείας

Uncategorized

Στην ανακοίνωσή τους οι Υγειονομικοί Υπάλληλοι του νομού Αχαϊας αναφέρουν:

Και ενώ η δημόσια υγεία αντιμετωπίζει την απόλυτα καθεστωτική συμπεριφορά με τους απλούς πολίτες να απορούν για ποιόν λόγο δεν εμβολιάζονται τέλος πάντων οι υγειονομικοί, η φωνή των ανθρώπων του “θεραπεύειν” τώρα αρχίζει να ακούγεται και να λέει πολύ δυνατά την δική της αλήθεια, αλήθεια που στηρίζεται στην γνώση της επιστήμης τους και μόνο σε αυτήν.

Ξεκαθαρίζεται ότι είμαστε άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί με όλα τα μέχρι τώρα γνωστά εμβόλια, εναντιωνόμαστε όμως στον τρόπο επιβολής του συγκεκριμένου εμβολίου. Η εργασία των υγειονομικών , ο διορισμός των εκπαιδευτικών, η εστίαση και όπως διαφαίνεται η εκπαίδευση των παιδιών, έχουν κοινό παρανομαστή τον εμβολιασμό- εκβιασμό.

Σκεφθείτε για ποιόν λόγο αυτοί που έρχονται σε καθημερινή επαφή με τον κορωναϊό από την πρώτη στιγμή αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο ακόμα και κάτω από στυγνό οικονομικό εκβιασμό; Μήπως η αναποτελεσματικότητα και η επικινδυνότητα του εμβολίου μας οδηγούν να αντιδράσουμε;

Αδιαπραγμάτευτα ναι!

Και παραθέτουμε στοιχεία συγκεκριμένα και όχι απλούς φόβους όσον αφορά την ανοσία της αγέλης: Το CDC πρόσφατα ανακοίνωσε ότι το ϊικό φορτίο των εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ατόμων δεν παρουσιάζει καμία διαφορά και οι μεν και οι δε συνεπώς παρουσιάζουν τον ίδιο βαθμό μεταδοτικότητας του ιού, ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως στο Ισραήλ, μία χώρα – πρότυπο όσον αφορά τους εμβολιασμούς, διαπιστώθηκε σημαντική πτώση του ποσοστού αποτελεσματικότητας του εμβολίου των Pfizer – BioNTech, λόγω της εξάπλωσης της παραλλαγής «Δέλτα», που σημαίνει ότι δεν χτίστηκε το περιβόητο τείχος ανοσίας σε σχέση με τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, και μάλιστα έχει ήδη προχωρήσει η διενέργεια της 3ης δόσης στην εν λόγω χώρα.

Κατόπιν, έρευνα που διενεργήθηκε στη Βρετανία από ειδικούς του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης έδειξε ότι η προστασία που παρέχουν τα δύο κυριότερα εμβόλια κατά της Covid – 19 (AstraZeneca, Pfizer), εν μέσω της μετατροπής του παραλλαγμένου στελέχους «Δέλτα» μειώνεται μέσα σε 3 μήνες. Εμείς άλλωστε στο νοσοκομείο καθημερινά περιθάλπουμε συνανθρώπους μας πλήρως εμβολιασμένους που νοσούν απο covid και σαφώς τον μεταδίδουν.

Οι υγειονομικοί με την εμφάνιση του ιού και πριν την δημιουργία των εμβολίων ήμασταν εκεί, πολεμήσαμε τον άγνωστο μέχρι τότε covid , δεν τραπήκαμε σε φυγή από τις εργασίες μας για να μείνουμε ασφαλείς στα σπίτια μας και με αυταπάρνηση αλλά και την σωστή και πιστή τήρηση των Ατομικών Μέτρων Προστασίας σταθήκαμε προστατευτικό οχυρό τόσο απέναντι στους εαυτούς μας, όσο και απέναντι στους ασθενείς μας.

Σήμερα συνεχίζουμε να είμαστε ασπίδα υγείας για την κοινωνία μας γιατί είμαστε οι πρώτοι αυτόπτες μάρτυρες των παρενεργειών των εμβολίων: μυοκαρδίτιδα, θρομβοεμβολικά επεισόδια, σύνδρομο παράλυσης άκρων ,μια υγειονομική βόμβα που μέσω της κυβερνητικής πολιτικής έχει δοθεί το ¨ ακαταδίωκτο” σε εταιρίες και επιτροπή εμβολιασμού. Ακαταδίωκτο και ασφάλεια αλληλοαναιρούνται με βάση την κοινή λογική. Εμείς όμως διωκόμαστε γιατί μιλάμε και πάλι με στοιχεία για να περιφρουρήσουμε την υγεία, σύμφωνα με επίσημες καταγραφές της ΕΛΣΤΑΤ για τον Ιούλιο υπάρχει κατακόρυφη αύξηση θανάτων που δεν είναι καταγεγραμμένοι ως θάνατοι από covid, οι στατιστικολόγοι μιλάνε ανοιχτά πλέον για την” πανδημία” των εμβολίων και για αναζήτηση ευθυνών για τους αχαραχτήριστους θανάτους που συνεχώς αυξάνονται.

Ο όρκος του Ιπποκράτη με την αρχή του ‘’μη βλάπτειν” ,έχει καταστρατηγηθεί και το πλάνο “σωτηρίας” της κυβέρνησης καθώς και της απούσας αντιπολίτευσης δεν σέβεται ούτε τα παιδιά μας, τα οποία ενώ μπορούν να αμυνθούν ανοσολογικά επαρκώς έναντι του covid,καταδικάζονται σε μαζικό εμβολιασμό με ένα φάρμακο που δεν έχει πολυετείς και αξιόπιστες μελέτες. Ποιος θα πάρει την ευθύνη για μια ηλικιακή ομάδα με προσδόκιμο επιβίωσης τα επόμενα 60-70 χρόνια για τις όποιες μεσοπρόθεσμες παρενέργειες στην ανάπτυξη και μακροπρόθεσμα στην εκδήλωση νοσημάτων εξαιτίας του εμβολίου; Τα παιδιά της θαλιδομίδης ξεχάστηκαν από τους υπέρμαχους του παιδιατρικού εμβολιασμού;

Η κοινωνία μας πρέπει να καταλάβει ότι ο δικός μας διωγμός αποσκοπεί στην συρρίκνωση και στον εγκληματικό παροπλισμό και κλείσιμο Δομών, κλινικών ,τμημάτων του Νοσοκομείου στον βωμό της ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης της δημόσιας υγείας. Η προσχεδιασμένη αυτή τακτική θα έχει ως αποδέκτες τους πολίτες και εμάς τους εργαζόμενους γιατί η αναστολή εργασίας θα δημιουργήσει εύφορο έδαφος για την είσοδο της ¨σωτήριας¨ ιδιωτικής πρωτοβουλίας στον χώρο του νοσοκομείου και ως γνωστόν ο ”επιχειρηματίας υγείας’’ πρώτα κοστολογεί και μετά θεραπεύει. Συνεπώς με Δούρειο ίππο τα εμβόλια οι δημόσιες δομές υγείας θα αποδυναμωθούν από το έμπειρο υγειονομικό προσωπικό που αντιστέκεται τόσο στην πανάκεια του εμβολίου όσο και στην κατάργηση του αγαθού της δημόσιας υγείας.

Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι το τέρμα αυτής της σύγκρουσης γιατί δεν αφήνουμε το δικαίωμα της ατομικής μας ελευθερίας και της υγείας των παιδιών μας να γίνουν μηδενικά που θα καταλήξουν στους λογαριασμούς αυτών που χειραγωγούν με τον φόβο της αρρώστιας μια ολόκληρη κοινωνία, άλλωστε το μόνο που έχουμε να χάσουμε είναι το….χειροκρότημά τους.

Προσέξτε όμως γιατί απασφαλίζετε την περόνη της κοινωνίας καθώς και άλλες εργασιακές ομάδες όπως οι καθηγητές και οι ένστολοι, οι σκεπτόμενοι πολίτες και οι γονείς τόσων παιδιών είναι μαζί μας γιατί ξέρουν ότι είμαστε η πρώτη κοινωνική ομάδα που σας αντιμετωπίζει μόνο με θάρρος χωρίς.. αναστολή!

ΠΗΓΗ thebest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.