• Επικοινωνία
Φίλοι Οσίου Νικοδήμου
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΘΝΙΚΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Φίλοι Οσίου Νικοδήμου
No Result
View All Result
Home ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Uncategorized

Η αριστεία της καταστροφής

20 Αυγούστου, 2021
in Uncategorized
0
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 Παναγιώτης Λιάκος

Στ’ αλήθεια θέλει μεγάλη επιστημοσύνη να συγκυβερνάς με τη φρίκη και να σπέρνεις όλεθρο χαμογελώντας σαν καρατερίστας κωμικός της επιθεώρησης

Η διετία 2019-2021 είναι η χαρά του ανθέλληνα. Οποιος κοιμάται και ξυπνάει ευχόμενος το ξεθεμελίωμα όλων όσα έχουν απομείνει στην Ελλάδα και στους Έλληνες πρέπει αυτά τα δύο χρόνια να νιώθει λες και βρίσκεται σε λούνα παρκ με απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια. Η χώρα τους περισσότερους μήνες ήταν λουκετιασμένη και οι πολίτες έστελναν sms ακόμα και για να βγουν από το σπίτι για να πετάξουν τα σκουπίδια.

Οι εκκλησίες έκλειναν (όλως τυχαίως την περίοδο των μεγάλων χριστιανικών γιορτών) και μυστήρια όπως η θεία κοινωνία παρουσιάζονταν από τους ασυγκράτητους κυβερνητικούς και τα ενσωματωμένα στο σύστημα ΜΜΕ με τα ίδια μελανά χρώματα που χρησιμοποιεί κάποιος για να περιγράψει το εμπόριο ναρκωτικών.

Οι ομαδικές αυτομαστιγώσεις ισλαμιστών δεν απαγορεύτηκαν. Ούτε η περιφορά ενός αποτρόπαιου ξόανου της παγκοσμιοποίησης (μια υπερμεγέθης κουκλίτσα βουντού, την οποία αποκαλούν Αμάλ). Μόνο η περιφορά της εικόνας της Μεγαλόχαρης ενοχλούσε τον Μητσοτάκη τον Δεκαπενταύγουστο.

Η Ακρόπολη στρώθηκε με ένα ωραιότατο τσιμέντο, που θα το ζήλευαν οι πολυκατοικίες της πλατείας Αμερικής και της Κυψέλης. Η Ελλάς μόνο μέσα στο 2020 δανείστηκε 51 δισεκατομμύρια ευρώ – ένα ρεκόρ που θα πρέπει να κάνει εξαιρετικά υπερήφανο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον οικονομικό του σύμβουλο κ. Πατέλη, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να μιλήσει στον Τύπο για τα αισθηματικά του και για το πόσο χάσιμο χρόνου είναι οι μεταπτυχιακές σπουδές.

Παρά τις προσπάθειες του υπουργού θεομηνιών Χαρδαλιά, έχουμε χάσει από κορονοϊό περισσότερους από 13.000 συμπολίτες μας καθώς και μια εθνική οικονομία που συγχωρέθηκε με τις καραντίνες. Επίσης, παρά τις προσπάθειες του υπουργού θεομηνιών Χαρδαλιά και του υπουργού Χρυσοχοΐδη (που έχει τη μάνικα γραπωμένη γερά στο γυμνασμένο δεξί χέρι του), είδαμε να γίνονται αποκαΐδια περισσότερα από 1.200.000 στρέμματα δασών και κάνα χιλιάρι σπίτια.

Όμως, ας μην είμαστε αχάριστοι. Καλώς ψηφίστηκε ο Μητσοτάκης για πρωθυπουργός. Μία υπόσχεση από τις πολλές που έχει δώσει την τήρησε κατά γράμμα. Πολέμησε όσο τίποτε άλλο τον νατιβισμό. Και όλα δείχνουν ότι αυτό τον πόλεμο θα τον συνεχίσει.

ΠΗΓΗ newsbreak

ΣχετικάΆρθρα

Τήν Ὡραιότητα τῆς Παρθενίας σου

19 Μαρτίου, 2023

Κήρυγμα είς τήν τρίτη Παρασκευή τῶν Χαιρετισμῶν τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου 2023

19 Μαρτίου, 2023

Ὁ Κανὼν τοῦ Ἀκαθίστου Ύμνου

19 Μαρτίου, 2023

Ἰδιόμελα τῆς πρώτης Ἑβδομάδος τῶν Νηστειῶν

5 Μαρτίου, 2023
Φόρτωσε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  • Δημοφιλή
  • Σχόλια
  • Τελευταία Νέα

Επιστολή ενός φυλακισμένου προς την μητέρα του…

31 Ιανουαρίου, 2021

Ὁ Κανὼν τοῦ Ἀκαθίστου Ὕμνου

19 Μαρτίου, 2023

Ιβερμεκτίνη (Scaball) – Το φάρμακο “λύση” εναντίον του κορωνοϊού!

3 Ιουλίου, 2021

Ο ληστής που έλεγε τους Χαιρετισμούς και… σώθηκε!

26 Μαρτίου, 2023

Ὁ Κανὼν τοῦ Ἀκαθίστου Ὕμνου

19 Μαρτίου, 2023

Τήν Ὡραιότητα τῆς Παρθενίας σου

19 Μαρτίου, 2023

© 2022 Φίλοι Οσίου Νικοδήμου

Μενού

  • Πολιτική απορρήτου
  • Όροι Χρήσης

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο youtube

No Result
View All Result
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΘΝΙΚΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ
  • Επικοινωνία

© 2022 Φίλοι Οσίου Νικοδήμου

-
00:00
00:00

Queue

Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00