Το εργαλείο της κοινωνικής μηχανικής, η μαριονέτα Αμάλ, μικρό γρανάζι ενός πολύ ευρύτερου συστήματος.

Uncategorized

 ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ: ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΤΟ ΠΛΟΙΟ; ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ  …. “ΤΥΧΑΙΑ” ΧΡΩΜΑΤΑ;;;;;  ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΥΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΝΟΥΣΑΝ ΟΙ …ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ;

Μετά τους μαζικούς δασικούς εμπρησμούς που εμφανίζονται συγχρονισμένα σε πολλαπλές εστίες στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, όπου οι παρακρατικοί εμπρηστές (είτε οι παραστρατιωτικοί τηλεεμπρηστές με συστήματα αεροδιαστημικής τεχνολογίας), εμπνέονται προφανώς από την λεγόμενη “κλιματική αλλαγή”, εμφανίστηκε η μαριονέτα Αμάλ.

Υποβλητική μουσική και άθλια πλύση εγκεφάλου.

Το διεθνές εξουσιαστικό σύστημα της σκιώδους ελίτ διεξάγει κατά μέτωπο επιθέσεις ψυχολογικών επιχειρήσεων ακραίας εξαπάτησης. 

Μεταναστευτική αλλοίωση ηπείρων, κλιματική χονδροειδής απάτη, υγειονομική γενοκτονία με πρόσχημα σκηνοθετημένες κρίσεις, διαστρεβλωμένος δικαιωματισμός, γεγονότα απολύτως συντονισμένα σε παγκόσμια κλίμακα.

Και όλα αυτά σε ένα υπόβαθρο υποδούλωσης  όλων των κρατών μέσω του χρέους, με αιτία το σύστημα της παράλογης εκχώρησης του δικαιώματος έκδοσης χρήματος από τα κράτη στις τράπεζες.

Και σε προτεκτοράτα μπανανίες όπως η Ελλάδα, επιπροσθέτως με επιχειρήσεις οικονομικής δολοφονίας με σκηνοθετημένες οικονομικές κρίσεις και μνημόνια, επειδή οι οικονομικοί μας δείκτες τότε, πριν μία δεκαετία υποτίθεται ήταν πολύ κακοί και ήταν αναπόφευκτη η προσφυγή μας στο μνημονιακό δανειακό καθεστώς, ενώ τώρα που έκριναν ότι μπορούμε να βγούμε από τα μνημόνια και δήθεν βγήκαμε, είναι χείριστοι και κανείς πλέον δεν μιλάει γι αυτά, σε αντίθεση με την πολυετή καθημερινή τηλεοπτική υστερία που την διαδέχθηκε επάξια η τηλεοπτική υστερία του covid!

Μία συνεχής ακραία κοροϊδία που προσβάλλει την νοημοσύνη είναι η καθημερινότητα σε όλα τα πεδία της δημόσιας σφαίρας.

Αυτές οι ψυχολογικές επιχειρήσεις στοχεύουν στον αιώνιο βλάκα μαζάνθρωπο, αυτόν που σύρεται από την μύτη μέσω της υποδαύλισης του συναισθήματος που του καταλύει κάθε νωθρή του απόπειρα συγκροτημένης σκέψης, τον άνουν, που με ιδιαίτερη μέριμνα τον διαπλάθει έτσι η κοινωνική μηχανική από τα νηπιακά του χρόνια.

Δεν ξέρεις για ποιόν να αισθανθείς μεγαλύτερη θλίψη. Για την μιαρή γενοκτόνο παγκόσμια σκιώδη συμμορία ή για την κατάσταση του βαριά αποβλακωμένου μαζανθρώπου;

ΠΗΓΗ oimaskespeftoun

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.