Μην παραιτήστε από την λογική σας και την πίστη σας στην αλήθεια.

Uncategorized

 Βαγγέλης Θεοδωρουλάκης

Την ίδια στιγμή που στο Ισραήλ, μία από τις πλέον εμβολιασμένες χώρες στον πλανήτη (είναι γνωστό ότι η αξία της ασφάλειας είναι μακράν πιο επιθυμητή από αυτή της ελευθερίας στον Εβραϊκό λαό) τα κρούσματα covid 19 (84) αναμένονται να ξεπεράσουν τα 10 χιλιάδες ημερησίως σύμφωνα με Εβραϊκά ΜΜΕ. Την ίδια στιγμή που στο Ισραήλ τα σύνορα είναι κλειστά εδώ και πάνω από ένα χρόνο και οι Παλαιστίνιοι που ΔΕΝ εμβολιάζονται έχουν πολύ λιγότερα κρούσματα (με ή χωρίς εισαγωγικά).

Χαρακτηριστικά αυτή την στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των TIMES OF ISRAEL στα Νοσοκομεία του Ισραήλ νοσηλεύονται 694 άτομα. Περίπου το 64% των ασθενών που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Ο αριθμός των νεκρών στο Ισραήλ ανέρχεται στους 6.580. Από τις αρχές Αυγούστου, 102 ασθενείς με covid πέθαναν – σχεδόν διπλάσιοι από τον Ιούλιο και πάνω από 10 φορές περισσότερους από τον Ιούνιο.

Αυτά τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά από μόνα τους και λογικά θα έπρεπε να έχουν σημάνει παγκόσμιο συναγερμό όσο αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Την ίδια στιγμή στην χώρα “μας”, μία κοινή υπουργική απόφαση σοκ, ετοιμάζεται να περάσει, ίσως και σήμερα η κυβέρνηση, σύμφωνα με την όποια ΟΛΟΙ οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα πρέπει να κάνουν δύο τεστ την βδομάδα για να προσέρχονται στην εργασία τους. Μάλιστα τα τεστ θα πρέπει να είναι μοριακά ή rapid, κάτι που σημαίνει πως κάθε ανεμβολίαστος εργαζόμενος θα πρέπει να ξοδεύει το λιγότερο 60 ευρώ τη βδομάδα για να μπορεί να εργάζεται. Αυτό σημαίνει μείωση μισθού 240 ευρώ μηνιαίως. Αν αυτό δεν είναι αναίσχυντος εκβιασμός, εφάμιλλος με αυτόν που ασκούν οι χειρότεροι νονοί της νύχτας, εγώ έχω πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα….

Ερώτηση πρώτη: από την στιγμή που το κράτος επιβάλλει ως προϋπόθεση για να εργαστεί κάποιος, την διενέργεια (αναξιόπιστων) τεστ πως στέκει νομικά να πληρώνει από την τσέπη του ο εργαζόμενος;

Ερώτηση δεύτερη: από την στιγμή που οι εμβολιασμένοι κολλάνε, νοσούν και μεταδίδουν γιατί εξαιρούνται των υποχρεωτικών τεστ; γιατί το δικαίωμα κατάντησε προνόμιο;

Ερώτηση τρίτη: αφού τα εμβόλια είναι τόσο ασφαλή και αποτελεσματικά όπως μας λένε οι συμμορίτες γκλομπαλιστές και τα τσιράκια τους γιατί οι εργαζόμενοι της ίδιας της Pfizer αρνούνται οι ίδιοι να εμβολιαστούν;

Θα μπορούσα να γράφω ερωτήσεις (χωρίς φυσικά να περιμένω απάντηση αφού γνωρίζω ότι απευθύνομαι σε φασιστοειδείς ευγονιστές) για μέρες αλλά προτιμώ να τελειώσω το σχόλιο με δήλωση του αρχιερέα του ιερατείου, Άντονυ Φάουτσι: «Δεν είναι ώρα για ελευθερίες – Αναγκαία η υποχρεωτικότητα του εμβολίου». Και κάπως έτσι θ’ ανοίξουν οι Πύλες της Κόλασης….

ΥΓ1: Ο Γάλλος γιατρός εντατικολόγος Dr Laurent Montesino στο Νοσοκομείο Bichat καταγγέλλει: “μπήκαμε σε δικτατορία, αυτό που συμβαίνει δεν έχει κανένα υγειονομικό κίνητρο. Ο σκοπός είναι να σκλαβώσουν, υποδουλώσουν τον πληθυσμό. Γιατί;; δεν ξέρω. Καλώ όλους τους Γάλλους να έχουν συνείδηση αυτού που συμβαίνει και να σκεφτούν. Kαλώ ειδικότερα τους γιατρούς, ξυπνάτε, μην παραδίδεστε στον ύπνο, ανοίξτε τα μάτια σας κάνετε τις δικές σας έρευνες “. Για τους νοσηλευτές για τους υγειονομικούς λέει είναι αυτοί της πρώτης γραμμής που πολεμούν χωρίς τα απαραίτητα μέσα” και τους ενοχοποιούν. Τι ντροπή, φτάνει πια…. Έχω εμπιστοσύνη στις καλές προθέσεις σας. Για εμένα είναι ξεκάθαρο δεν θα δεχθώ ποτέ να χάσω την ελευθερία μου και την αυτοδιάθεση του σώματός μου”. Ο Ιατρικός Σύλλογος ως ήταν αναμενόμενο, μακρύ χέρι του καθεστώτος Μακρόν, τον κατήγγειλε, τον μήνυσε και δεν θα μπορεί πλέον ν ν΄ασκεί το λειτούργημά του για 2 μήνες…

ΥΓ2: Μην παραιτήστε από την λογική σας και την πίστη σας στην αλήθεια. Αυτές και μόνο αυτές, θα σας σώσουν από την μόνη πραγματική πανδημία: αυτή της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο χρόνος είναι με το μέρος μας….

ΠΗΓΗ facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.