Μελέτη της Pfizer, καταρρίπτει επιστημονικά την υποχρεωτικότητα των εμβολίων.

Uncategorized

 

Πρόσφατη μελέτη της απέδειξε ότι το εμβόλιό της δεν μειώνει τους θανάτους μεταξύ των εμβολιασμένων!

Η πρόσφατη μελέτη της Pfizer (δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουλίου 2021), πραγματοποιήθηκε σε 46.429 άτομα (44.165 άτομα ηλικίας από 16 ετών και άνω, και 2.264 από 12 έως 15 ετών). Στα μισά από τα 46.429 άτομα έγιναν 2 δόσεις εμβολίου, και στα υπόλοιπα μισά 2 δόσεις εικονικού εμβολίου (δηλ. δεν εμβολιάστηκαν). Τα δε αποτελέσματα αξιολογήθηκαν μετά από 6 μήνες.

Το πιο αποκαλυπτικό αποτέλεσμα της μελέτης ήταν ότι από τα εμβολιασμένα άτομα πέθαναν 15 και από τα ανεμβολίαστα 14 (ή 1 θάνατος στα 1600 άτομα, ή θνησιμότητα 0,06%). Δηλαδή, το εμβόλιο της Pfizer δεν μείωσε ούτε καν τον αριθμό των θανάτων στα εμβολιασμένα άτομα. Με άλλα λόγια για τιποτένιο όφελος προκαλούνται εκατόμβες νεκρών! Και  οι παρενέργειες των εμβολίων δεν έχουν ακόμα κορυφώσει τις μακροπρόθεσμες συνέπειες τους.

Για να περάσει, η Pfizer, απαρατήρητο αυτό το αποτέλεσμα, το έθαψε στο αδημοσίευτο Συμπληρωματικό υπόμνημα (Supplement) της μελέτης, και συγκεκριμένα στον Πίνακα 4S (σελίδα 11 του υπομνήματος).

Πολιτικό συμπέρασμα:

Η ίδια η Pfizer αυτο-καταρρίπτει τον επιστημονικό μύθο για την υποχρεωτικότητα και τη γενικευμένη αναγκαιότητα των εμβολίων για τον Covid-19, που προπαγανδίζονται από την κυβέρνηση και εμμέσως από την αντιπολίτευση (βολεμένες πίσω από τις κυβερνητικές επιτροπές λοιμωξιολόγων-φερεφώνων των μεγάλων Φαρμακευτικών Εταιρειών), διότι στην ουσία και οι δύο κοινοβουλευτικοί θεσμοί δρουν υπό τον πολιτικό ψεκασμό των παγκοσμιοποιημένων οικονομικών ελίτ.

Πηγή: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.28.21261159v1 όπου υπάρχει παραπομπή στη μελέτη (με το Συμπληρωματικό υπόμνημα) της Pfizer.

ΠΗΓΗ triklopodia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.