Στα πορθμεία του Άδη

Uncategorized

 Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Mετά από την αποκάλυψη των καθημερινών περιστατικών παρενεργειών και θανάτων από αρκετά (μη καθεστωτικά) ΜΜΕ, πολλοί από όσους είχαν κάνει την πρώτη δόση των εμβολίων δεν πήγαν να κάνουν τη δεύτερη, με αποτέλεσμα να υπάρχει καθίζηση των εμβολιασμών και το αφήγημα της ασφάλειας των εμβολίων να κατακρημνιστεί πανηγυρικά.

Γι’ αυτό και η δικτατορική κυβέρνηση των ΚΥΑ, εκεί που επέμενε ότι ένα 70% εμβολιασμού είναι αρκετό για να επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης, ανασκεύασε και τώρα ζητά εμβολιασμό των πάντων, ακόμα και των ψύλλων, εκβιάζοντας με αντισυνταγματικά μέτρα Απαρτχάιντ τους Έλληνες πολίτες, πριν λήξουν τα εμβόλια που αγόρασε με τα δικά τους χρήματα.

Τι θα κάνει λοιπόν ένα δικτατορικό καθεστώς, όπως της κυβέρνησης Μητσοτάκη, προκειμένου να πιέσει τους πολίτες να εμβολιαστούν;

– Θα αφήσει τα μη εμβολιασμένα παιδιά να λιμοκτονήσουν;

– Θα εμποδίσει τα μη εμβολιασμένα παιδιά να πάνε σχολείο;

– Θα συλλάβει και θα φυλακίσει τους μη εμβολιασμένους ενήλικους;

– Θα τους διακόψει το ρεύμα;

– Θα γενοκτονήσει όσους αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, βαφτίζοντάς τους «ψεκασμένα αντιεμβολιαστικά φασιστόμουτρα» και «εχθρούς της κοινωνίας»;

– Θα το τερματίσει, διότι ήδη έχει τεντώσει πάρα πολύ το σχοινί (ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων οργανισμών αντί πινακίου φακής από ξένες εταιρείες, μουσουλμανικός λαθρεποικισμός, εξόντωση γηγενών Ελλήνων παντοιοτρόπως, και τελευταία, θέσπιση ομοφυλοφιλικής και παιδεραστικής διαπαιδαγώγησης από τη νηπιακή ηλικία);

– Θα δημιουργήσει μια λεγεώνα εθελοντών εκτελεστών, ικανών να εξοντώσουν ή να αναγκάσουν να μεταναστεύσουν μέσα σε λίγα χρόνια εφτά εκατομμύρια Έλληνες που αυτοπροσδιορίζονται ως Έλληνες, προκειμένου να τους αντικαταστήσει από τριτοκοσμικούς αλλόθρησκους και αλλοεθνείς;

Οι λαγοί του συστήματος

Αν απαντήσατε ΝΑΙ σε όλα αυτά, στην επόμενη διαδήλωση πηγαίνετε να διαδηλώσετε και μετά πείτε ότι χάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ότι άρχισε η πτώση της.

Είστε σίγουροι όμως ότι χάνει αυτή και όχι εσείς;

Στο σημείο αυτό αξίζει να εντοπίσουμε το εξής γεγονός: μετά από πολλά χρόνια, και συγκεκριμένα μετά τους Αγανακτισμένους, προσφάτως διαδήλωσαν αρκετές χιλιάδες Έλληνες. Ωστόσο, επί της ουσίας δεν υπήρχαν άλλα αιτήματα και δεν καταγγέλθηκε τίποτε άλλο, για παράδειγμα, ο λαθρεποικισμός της πατρίδας μας, το επαχθές χρέος και τα μνημόνια, η τρομακτική ανεργία των νέων και η σφαγή των συνταξιούχων, και η διαφθορά των κυβερνώντων, αλλά η διαμαρτυρία επικεντρώθηκε στην κατάργηση της υγειονομικής χούντας Μητσοτάκη.

Η διοργάνωση εκδηλώσεων διαμαρτυρίας δεν σημαίνει ότι σηματοδοτείται το τέλος ενός δικτάτορα και της δικτατορίας του.

Απόδειξη; Τα Κίτρινα Γιλέκα της Γαλλίας που αυτό το έχουν εμπεδώσει πολύ καλά. Μετά από εκατοντάδες διαδηλώσεις, νεκρούς, ανάπηρους και πολύ ξύλο, ο Μακρόν και οι νόμοι του παραμένουν ακόμα παντοδύναμοι.

Στα καθ’ ημάς, μετά από τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις εναντίον της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας μας, οι προδότες και οι ξενοκράτες παραμένουν πάντα στις θέσεις τους και ουδόλως απώλεσαν το παραμικρό τους οφίτσιο.

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν να μην βιώσουμε ακόμα μια σκληρή απογοήτευση όπως αυτή της κατάργησης της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού με το δημοψήφισμα του 2015 που αγνοήθηκε παντελώς και της υπογραφής της συμφωνίας των Πρεσπών παρά τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις, είναι να μάθουμε να λειτουργούμε με τη λογική και όχι με το συναίσθημα.

Εφιστώ λοιπόν την προσοχή σε όλους όσους ίσως πίστεψαν ότι μετά από τις τελευταίες μαζικές διαδηλώσεις κατά των απολυταρχικών μέτρων της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σηματοδοτήθηκε το τέλος αυτής της κυβέρνησης και των δικτατορικών μέτρων της, ότι τα ολοκληρωτικά καθεστώτα προβλέπουν με ακρίβεια:

− τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ξεσπάσει η λαϊκή οργή στο διαδίκτυο,

− τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ξεσπάσει η λαϊκή οργή κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων,

− τον εντοπισμό, τον διασυρμό και την καταστολή των αντιφρονούντων,

− την οργάνωση της αντίστασής τους,

− πώς μπορούν να ξεσπάσουν και να επεκταθούν αστικές ταραχές,

− τέλος, έχουν ήδη σχεδιασμένη την καταστολή αυτών των ταραχών από τα ΜΑΤ, και εν ανάγκη ακόμα και από ξένους ιδιωτικούς στρατούς, και πολλά άλλα.

Ωστόσο, τα ολοκληρωτικά καθεστώτα και οι Στοές αυτό που απεχθάνονται περισσότερο είναι τα απρόβλεπτα και τα αυθόρμητα περιστατικά. Διότι δεν θέλουν να ξεπεραστεί το σημείο που έχουν ορίσει ως σημείο ισορροπίας και να εμφανιστούν τα μακράν της ισορροπίας συστήματα, μετά τις λεγόμενες διχαλώσεις, πριν οι κυβερνώντες να έχουν ολοκληρώσει έναν συγκεκριμένο κύκλο σχεδίων.

Γι’ αυτό φροντίζουν επιμελώς να παρακολουθούν και να καθορίζουν ποια άτομα και ποιες καταστάσεις μπορούν να τους χρησιμεύσουν ως βαλβίδες εκτόνωσης των μαζών, μ’ άλλα λόγια ως false flags, και επίσης να τοποθετούν τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες κρατικές θέσεις προκειμένου να εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη συνέχεια της καταλήστευσης και της καταδυνάστευσης όσων δεν ανήκουν στην πολιτική τάξη που υπηρετεί τη διεθνή ολιγαρχία.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια προετοιμάζουν από καιρό και προβάλλουν τους λεγόμενους «λαγούς» πριν ξεσπάσει η λαϊκή οργή, οι οποίοι θα διοχετεύσουν τις οργισμένες αντιδράσεις σε ανώδυνες για το καθεστώς δράσεις, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν ανεπιθύμητες και απρόβλεπτες διχαλώσεις.

[…] Αν η ωρίμανση των πολιτών δεν είναι μαζική και καταλυτική και αν δεν απαιτηθεί αλλαγή πολιτειακού μοντέλου, τότε είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Σ’ αυτήν την περίπτωση οι συνειδητοποιημένοι Έλληνες πολίτες οφείλουν να προετοιμαστούν για τα χειρότερα (οικονομική εξόντωση και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, που φυσικά θα τους αρνηθούμε μέχρι τέλους) και μετά από αυτά, για τον κόσμο που θα ακολουθήσει.

Oι αντιτιθέμενοι στην υγειονομική χούντα του ολοκληρωτικού κράτους της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στην πραγματικότητα αντιτίθενται στον Homo Sapiens 2.0 και δεν χρειάζονται όλα όσα οι σατανιστικές ελίτ τους έφεραν με τη διαστροφή τους, και αυτά που θέλουν να τους πάρουν πίσω, νομίζοντας ότι έτσι θα διατηρηθούν στην εξουσία.

Η πολιτική τάξη που γλύφει την διεθνή και την ντόπια ολιγαρχία, μπορεί να βάλει εκεί που ορθώς υποθέτετε την δήθεν αντιπροσωπευτική δημοκρατία της, την δήθεν ελευθερία της, τη γαλλική επανάσταση των βαλτών Ιακωβίνων της και τα δήθεν Δικαιώματα του Ανθρώπου, τους παγκόσμιους πολέμους της, το ηλεκτρικό ρεύμα και τα ηλεκτρικά της αυτοκινητάκια, τις ξευτιλισμένες πλέον αεροπορικές πτήσεις της, τα ψευτονοσοκομεία που σκοτώνουν και τα ψευτοσχολεία ΛΟΑΤΚΙ διαπαιδαγώγησης που αποβλακώνουν τους νέους, τα ρυπαρά βιβλία και τις σκουπιδομουσικές εκδηλώσεις των «λαγών» της, τις στρατιές των πληρωμένων δημοσιογράφων και τα βορβορώδη ΜΜΕ της, τους ηλεκτρονικούς της υπολογιστές, τα λειτουργικά τους συστήματα και τα λογισμικά που αλλάζουν κάθε δυό μήνες, τα ηλίθια κινητά της τηλέφωνα που μας ρουφιανεύουν κάθε στιγμή, και, εν τέλει, το χασομέρικο διαδίκτυό της μαζί με όλα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Υπάρχει καλή και αυθεντική ζωή και χωρίς αυτά, όπως υπήρχε και πριν.

Από δω και πέρα για να παραμείνουμε πνευματικά ζωντανοί θα χρειαστεί να ζήσουμε χωρίς όλα εκείνα τα οποία μας είχαν πείσει ότι μας είναι απαραίτητα.

Θέλουν εκατό χρόνια δουλείας, βάζοντάς μας να βλέπουμε και να διαβάζουμε τα αποβλακωτικά τους ΜΜΕ και Netflix μέχρι θανάτου; Δεν θα τα έχουν ποτέ κυνηγώντας μας διαρκώς με μια σύριγγα στο χέρι.

Θα τη βάλουν εκεί που ορθώς υποθέτετε.

Όποιος ζει έντονα τη ζωή του, πεθαίνει ζωντανός. Όποιος ζει μέσα στον φόβο, μια πνευματικά νεκρή ζωή βυθισμένος στις 17 εντολές για «υγεία – ασφάλεια – ευημερία» των νεκροζώντανων, όπως τις εννοεί η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, έχει ήδη πεθάνει.

ΠΗΓΗ aperopia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.