Δεν είναι η υγεία πάνω απ’ όλα, αλλά η ελευθερία….

Uncategorized

 Βαγγέλης Θεοδωρουλάκης

Πάμε πάλι απ’ την αρχή γιατί ορισμένους σας βλέπω ξανά μπερδεμένους…

Τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ εμβόλια (που μόνο εμβόλια δεν είναι αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση) είναι ΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ Ή ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Δεν φοράμε κράνος για να προστατέψουμε τον συνάνθρωπό μας αλλά τον εαυτό μας. Κατανοητό;

Συνεπώς κι αφού προορίζονται για την ατομική μας προστασία (το κατά πόσο μας προστατεύουν είναι άλλη μεγάλη συζήτηση) ουδείς δεν έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει στο αυτεξούσιο του άλλου. Γιατί αν χαθεί το αυτεξούσιο του σώματός μας μετά η πόρτα της φυλακής έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα πίσω μας. Από κει και μετά ούτε το Χόλυγουντ στην πιο δυστοπική του ταινία επιστημονικής φαντασίας δεν μπορεί να φανταστεί σε τι ατραπούς μπαίνουμε…..

Κατανοητόν;

Ή πρέπει να φτάσουμε να σκοτωθούμε μεταξύ μας για τα αυτονόητα; Θέλετε να γίνετε ινδικά χοιρίδια για χάρη της Pfizer και της Moderna δικαίωμα σας….ευχαριστώ δεν θα πάρω. Όχι επειδή φοβάμαι τις παρενέργειες (βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες) αλλά επειδή για μένα δεν είναι η υγεία πάνω απ’ όλα, αλλά η ελευθερία….

Αυτά γιατί κάποιοι, ελάχιστοι δυστυχώς, θέλουμε πάντα να βάζουμε το δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων….

ΥΓ1: Ακόμα κι αν οι εμβολιασμένοι ΔΕΝ μετέδιδαν και ΔΕΝ κολλούσαν, κι αν ο φαντομάς ιός ήταν όντως φονικός και τα εμβόλια ήταν όντως ασφαλή (τίποτα απ’ αυτά δεν συμβαίνει), ΠΑΛΙ τα ίδια θα ‘γραφα. Λόγω τιμής. Πόσο μάλλον τώρα!

ΥΓ2: ποτέ μου δεν πήρα κράνος (μιας και είμαι φανατικός δικυκλιστής) που δεν ήταν πιστοποιημένο και δεν είχε εγγύηση….

ΠΗΓΗ facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.