ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΒΟΜΒΑ από τον καθηγητή Παυλάκη: «Πολλοί εμβολιασμένοι θα πάνε για διασωλήνωση ή και χειρότερα…»

Uncategorized

 

Ο γιατρός – ερευνητής Γ. Παυλάκης* μίλησε στο Mega και με αυτά που παραδέχτηκε, για τους εμβολιασμένους και τους θανάτους τους,  άφησε εμβρόντητους και τους δημοσιογράφους. 

Ο σχετικός διάλογος όπως ακριβώς έγινε:

 Π: …Αυτό είναι το μεγαλύτερο σφάλμα που έχω ακούσει, το ότι οι εμβολιασμένοι έχουν τελειώσει με τον κορονοϊό. Οχι, δεν έχουν τελειώσει γιατί δεν είναι όλοι οι εμβολιασμένοι το ίδιο. Είναι οι εμβολιασμένοι που θα πάρουν και τον καινούργιο ιό και θα έχουν ένα απλό κρυολόγημα ή κάτι ελαφρό και είναι και άλλοι που είναι εμβολιασμένοι και μπορεί να πάνε για διασωλήνωση. Και χειρότερα…

Δ: Εμβολιασμένοι και να διασωληνωθούν;;

Π: Ναι. Αν δείτε τις στατιστικές στην Αγγλία είναι πολλοί, αρκετοί, θάνατοι εμβολιασμένων…Που πήραν το “Δέλτα” και πέθαναν. Γιατί  φαίνεται περίεργο;  Υπάρχουν πάρα πολλοί εμβολιασμένοι οι οποίοι δεν έχουν προστασία. 

Δ: Τότε γιατί μας λέτε τόσο καιρό να εμβολιαστούμε; Και γιατί εμβολιαστήκαμε; 

Π: Γιατί βγάζετε γενικά συμπεράσματα; Κανένας ποτέ δεν είπε ότι όλοι οι εμβολιασμένοι θα είναι 100% και για πάντα προστατευμένοι από τον ιό. Το πρόβλημα με τον κορονοϊό είναι ότι βγαίνουν συνεχώς νέα στελέχη…


*γιατρός ερευνητής στον τομέα των ανοσοθεραπειών και των εμβολίων για τον καρκίνο και τις μολυσματικές ασθένειες στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ. Το Τμήμα Ανθρώπινου Ρετροϊού του οποίου ηγείται σχεδιάζει, αναπτύσσει και δοκιμάζει εμβόλια και ανοσοθεραπείες για το AIDS και τον καρκίνο.

ΠΗΓΗ press

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.