Η ψυχολογία του εμβολιασμένου!

Uncategorized

 Βασίλης Προκοπίδης 

Η αναμενόμενη αποτυχία των εμβολίων να προστατέψουν από την αρρώστια, ζορίζει πολύ τους pfizerους, που αναζητούν τον αποδιοπομπαίο τράγο στους “ανεμβολίαστους”, τους οποίους… δίνουν βορρά στους “εμβολιασμένους”, με δημιουργία συνθηκών κοινωνικού αυτοματισμού, που θα ζήλευε (πολύ όμως!) ο Γκέμπελς. Περνάνε καθημερινά, το διχασμό και το μίσος εναντίον των υγιών ανθρώπων. 

Ο “κακός” είναι ο υγιέστατος άνθρωπος, τον οποίο θέλουν ντε και καλά να εμβολιάσουν με ΕΝΑ -ειδικά ένα- σκεύασμα, αυτό της Pfizer, αφού “κατακρεούργησαν” επικοινωνιακά όλα τα άλλα εμβόλια. Γνωρίζουν πολύ καλά, το γνώριζαν από την αρχή, το γνωρίζουν εδώ και αιώνες, ότι όλοι οι ιοι μεταλλάσσονται (συνήθως σε πιο αδύναμους κι έτσι σιγά σιγά εξαφανίζεται η επιδημία/πανδημία).

 Συνέβη σε όλες τις γρίπες, όπου αρχικά φτιάχτηκε κάποιο εμβόλιο για το οποίο πανηγύριζαν ότι έχει “96% αποτελεσματικότητα”, μετά από 3-4 χρονιές όμως έβλεπαν ότι η αποτελεσματικότητα στην πράξη ήταν 20%-35%. Εκατομμύρια άνθρωποι εμβολιάστηκαν για γρίπη, αλλά νόσησαν, με τους ειδικούς να λένε το τετριμμένο περί μετάλλαξης. 

Φοβούνται λοιπόν, ότι το ερχόμενο φθινόπωρο, θα αρρωσταίνουν εκατομμύρια εμβολιασμένοι και δίκαια θα αναρωτιούνται “μα τότε γιατί εμβολιάστηκα;”. Οπότε, θα πρέπει να εκλείψει το μέτρο σύγκρισης με τους ανεμβολίαστους. Φαντάζεστε να μην αρρωστήσει κανείς ανεμβολίαστος φίλος σας και να “την πατήσετε” εσείς, ο εμβολιασμένος; Ε, αυτό φοβούνται, γι αυτό και ξεπερνούν τους Ναζί (όχι στην Ελλάδα, παντού, σε όλο τον κόσμο), σε φασιστικά μέτρα: για να μην αποδειχθεί ότι τελικά, οι ανεμβολίαστοι δεν αρρωσταίνουν ή αρρωσταίνουν το ίδιο με τους εμβολιασμένους, όπως συνέβαινε πάντα. Αυτό που φοβούνται είναι να μην αισθανθούν κορόιδα όσοι εμβολιάστηκαν. Κι αυτό θα συμβεί όταν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Αν όλοι εμβολιαστούν δεν θα μαθευτεί ότι το εμβόλιο δεν έκανε τελικά τη διαφορά. Οι άνθρωποι θα δεχθούν ότι φταίει η μετάλλαξη. Αν υπάρχουν όμως ανεμβολίαστοι που δεν θα αρρωσταίνουν, τότε θα αναρωτιούνται : “μα γιατί δεν αρρωσταίνουν οι ανεμβολίαστοι από το νέο στέλεχος και αρρωσταίνουμε εμείς οι εμβολιασμένοι”;

Γι αυτό και αισθάνονται τόση ανασφάλεια οι εμβολιασμένοι! Η κοινή λογική -που χάθηκε πλέον από το φόβο- υπαγορεύει ότι ο εμβολιασμένος (αν πίστευε στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου), δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρεται αν ο διπλανός του είναι ανεμβολίαστος! Θα του έλεγε “κορόιδο, εγώ προστατεύτηκα, δεν φοβάμαι τον κορωνοϊό, έκανα το σωτήριο εμβόλιο, εσύ κι οι όμοιοί σου βλάκα, που δεν εμβολιαστήκατε θα πεθάνετε! Αλλά καλά να πάθετε, δεν σας λυπάμαι, σας αξίζει, αφού δεν εμβολιαστήκατε”. Τόσο απλά.

Έτσι, οι εμβολιασμένοι, που φοβούνται πολύ περισσότερο από τους ανεμβολίαστους, πανηγυρίζουν με κάθε ναζιστικό μέτρο, επειδή απλά θέλουν να μην πιαστούν κορόιδα που την πάτησαν.

Ας είμαστε ειλικρινείς, αυτή είναι η ψυχολογία των εμβολιασμένων. Δεν κινούνται από τη λογική, που λέει “εγώ εμβολιάστηκα, σώθηκα, οι βλάκες ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν”, αλλά από το συναίσθημα, που λέει βαθιά μέσα στην ψυχή τους “σπάσε πλάκα να πάθουμε τίποτε εμείς οι εμβολιασμένοι και να σωθούν οι ανεμβολίαστοι! Όχι ρε δεν θα τους αφήσουμε! Να τους αρπάξετε απ΄ το λαιμό και να τους τρυπήσετε με το ζόρι”. Οι ανεμβολίαστοι δεν μισούν κανέναν εμβολιασμένο. Όλοι οι εμβολιασμένοι μισούν όλους τους ανεμβολίαστους κι αυτό είναι μια τρανή απόδειξη της δύναμης της προπαγάνδας. Μπορεί να κάνει αδερφό (εμβολιασμένο) να μισήσει τον (ανεμβολίαστο) αδερφό του. Το αντίθετο, δεν έχει συμφέρον να το κάνει, για αυτό και δεν υπάρχει.

ΠΗΓΗ makpress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.