Δέκα αλήθειες για όλα όσα ζούμε εδώ και ενάμιση χρόνο

Uncategorized

 Βαγγέλης Θεοδωρουλάκης

1. Πρώτα είχαν στην διάθεση τους τα γεννητικά σκευάσματα που κατ’ ευφημισμόν ονόμασαν εμβόλια, και μετά έφεραν το βιολογικό όπλο που όλοι μας γνωρίζουμε ως covid 19. Όλα παίρνουν την θέση τους στο παζλ όταν κατανοήσουμε αυτή την αλήθεια.

2. Το βιολογικό όπλο αυτό ήταν και είναι πολύ χαμηλής θνησιμότητας για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο. Το ίδιο και οι μεταλλάξεις του. Βλέπετε χρειάζονταν χρόνο για να προχωρήσουν στην Μεγάλη τους Επανεκκίνηση. Αν το βιολογικό αυτό όπλο είχε μεγάλη θνησιμότητα θα είχε εξαφανιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού θα πέθαινε μαζί με τους ξενιστές του. Δείτε για παράδειγμα το παράδειγμα του Ebola.

3. Πρώτα άρχισαν να αφαιρούν δικαιώματα (απαγόρευση διακρίσεων, δικαίωμα στην υγεία, δικαίωμα στη ζωή, δικαίωμα στην ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας και στη συμμετοχή στην κοινωνκή, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας, απαγόρευση των πειραμάτων σε ανθρώπους, απαγόρευση των μη συναινετικών ιατρικών πράξεων, προστασία των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, απαγόρευση των ατομικών διοικητικών μέτρων που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’αυτήν, προστασία έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων, ελεύθερη διαχείριση του σώματος, δικαίωμα στην πληροφόρηση, δικαίωμα συμμετοχής στην κοινωνία της πληροφορίας, απαγόρευση επιβολής ποινής χωρίς καταδίκη, απαγόρευση των βασανιστηρίων, οποιασδήποτε σωματικής κάκωσης, βλάβης υγείας ή άσκησης ψυχολογικής βίας, και κάθε άλλης προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ελευθερία του συνέρχεσθαι, απαγόρευση της λογοκρισίας, ελευθερία της έρευνας, προστασία της ιδιωτικής ζωής κτλ κτλ) για να τα επιστρέψουν μετά σε μορφή προνομίων στους πειθήνιους εμβολιασμενους. Αν αυτό δεν είναι ο μεγαλύτερος ολοκληρωτισμός που έχει ζήσει η ανθρωπότητα, τότε πραγματικά δεν ξέρω τι μου γίνεται.

4. Το δυστύχημα σε όλο αυτό είναι η απώλεια της κοινής λογικής. Κι ως γνωστόν, όταν χάνεται η κοινή λογική ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως. Κι η ιατρική δεν είναι τίποτα άλλο από κοινή λογική. Όταν απειλείται, φιμώνεται και ενίοτε φυλακίζεται μέρος της επιστημονικής κοινότητας σε περίπτωση που διανοηθεί να αμφισβητήσει το κυρίαρχο αφήγημα που ψευδέστατα, ανήθικα κι απάνθρωπα σπρώχνει τον κόσμο να γίνει μέρος ενός παγκόσμιου πειράματος με παντελώς άγνωστα αποτελέσματα όχι μόνο βραχυπρόθεσμα αλλά κυρίως μακροπρόθεσμα, τότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος επιβίωσης από αυτόν της μαζικής και απόλυτης ανυπακοής.

5. Απόκρυψαν θεραπείες και φάρμακα, εφάρμοσαν πρωτόκολλα θανάτου δολοφονώντας συμπολίτες μας, μαγείρεψαν νούμερα μέσω αναξιόπιστων τεστ, βάπτισαν θανάτους ως θανάτους από covid προερχόμενοι ακόμα κι από τροχαία ατυχήματα, τρομοκράτησαν τον κόσμο αλλά το χειρότερο προσπάθησαν να αποδομήσουν την ίδια την ανθρώπινη γλώσσα και τις έννοιες της. Ο φορέας έγινε κρούσμα, το δικαίωμα προνόμιο, ο ολοκληρωτισμός ελευθερία, η απώλεια του αυτεξούσιου του σώματος μας έγινε κοινωνική ευθύνη. Μέχρι και να σκεφτόμαστε μας απαγόρευσαν. Γίναμε αίφνης, συνωμοσιολόγοι και ψεκασμένοι όσοι τολμούσαμε να αρθρώσουμε εναλλακτικό λόγο από αυτόν της νέας τάξης πραγμάτων και της βιοηθικής χούντας που διαμορφώνεται μπροστά στα μάτια μας.

6. Γιατί όμως μπροστά στα μάτια μας, η Δύση επιλέγει να χάσει τα στοιχεία εκείνα που την έκαναν ελκυστική στα μάτια των πολλών εδώ και πάνω από ένα αιώνα; Γιατί πετάει στις καλένδες βασικές κατακτήσεις της ανθρωπότητας; Γιατί επιστρέφει ολοταχώς σε ένα νέο Μεσαίωνα;

7. Γιατί η υπερεθνική ελίτ που διαχειρίζεται τις τύχες της, χρειάζεται ένα νέο νομισματικό σύστημα. Ένα νέο Bretton Woods που στην συνέχεια αυτής της ιστορίας θα καταλάβετε (εύχομαι να μην προλάβουν) πως θα συνδεθεί με την αχρήματη κοινωνία και τα εμβόλια. Γιατί κάποιοι, ή μάλλον πολλοί από μας περισσεύουν. Κάποιοι δυστυχώς νομίζουν ότι έγιναν Θεοί, λόγω της τεράστιας οικονομικής τους δύναμης και προσπαθούν να φέρουν την ευγονική από την πίσω πόρτα. Γιατί αποσκοπούν σε υπερκέρδη στις μεγάλες τεχνολογικές και φαρμακευτικές εταιρείες (παράπλευρες ωφέλειες), κατάργηση ταυτοτήτων (εθνικών, πολιτικών, πολιτισμικών, θρησκευτικών, σεξουαλικών κτλ κτλ), διάλυση της μεσαίας τάξης, εξαφάνιση ατομικών δικαιωμάτων, παγκόσμια διακυβέρνηση, έλεγχος, τρανσουμανισμός…..

8. Σας φαίνονται υπερβολές όλ’αυτά; θεωρίες συνωμοσίας; ψάξτε μόνοι σας. Κάντε την έρευνα σας. Στην εποχή της πληροφορίας ουδείς δεν δικαιούται να περιμένει πληροφόρηση από τα προδήλως αγορασμένα μέσα μαζικής εξαπάτησης.

9. Αγαπητοί μου φίλοι, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Σας το λένε οι ίδιοι. Καμία ευθύνη οι εταιρίες. Καμία ευθύνη το κράτος. Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο πια. Αν κάποιος σου δίνει 150 ευρώ για ένα προϊόν μαντέψτε μόνοι σας, ποιος είναι το προϊόν.

10. Υγεία αγαπητοί μου χωρίς ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει. Ούτε θα υπάρξει ποτέ!!! Γιατί η υγεία δεν είναι μονοδιάστατη. Δεν είναι μόνο σωματική. Είναι και πνευματική. Είναι και ψυχολογική. Κι ο άνθρωπος είναι πλασμένος να ευημερεί μόνο υπό την προϋπόθεση ότι είναι ελεύθερος!!!

ΠΗΓΗ facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.