Ψευδοπανδημία…

Uncategorized

Iain Davis 


Η Covid 19 ήταν και είναι ψευδοπανδημία. Ήταν η κατάφωρη υπερβολή της απειλής που συνιστούσε μια αναπνευστική ασθένεια χαμηλής θνησιμότητας, συγκρίσιμη με τη γρίπη.

Η ψευδοπανδημία ήταν μια ψυχολογική επιχείρηση (psy-op) που σχεδιάστηκε για να τρομοκρατήσει το κοινό. Ο στόχος ήταν να συνηθίσει ο λαός στο δρακόντειο σύστημα κυβερνητικής καταπίεσης εξοικειώνοντάς τον με τους μηχανισμούς ενός κράτους βιοασφάλειας.

Η ψευδοπανδημία βασίστηκε σε μια ασθένεια που έμοιαζε με γρίπη, η οποία, ανεξάρτητα από την προέλευσή της, δεν ήταν και δεν είναι ασθένεια που μπορεί να θεωρηθεί νομίμως αιτία μιας “πανδημίας“. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε ποτέ να χαρακτηριστεί ως τέτοια ήταν η αφαίρεση κάθε αναφοράς στη θνησιμότητα από τον ορισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Η COVID 19 είναι μια ασθένεια η οποία έχει προφίλ ηλικιακής κατανομής θνησιμότητας που δεν διακρίνεται από τη συνήθη θνησιμότητα. Σε αντίθεση με τη γρίπη, η οποία πλήττει δυσανάλογα τους νέους, όσον αφορά την απειλή για τη ζωή, το COVID 19 ήταν και είναι μια εντελώς μη αξιοσημείωτη ασθένεια.

Αν δεν υπήρχαν οι πολιτικοί θεατρινισμοί και η προπαγάνδα των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, η οποία ξεκίνησε από την Κίνα, κανείς, εκτός από το ιατρικό επάγγελμα και τους πάσχοντες από COVID 19, δεν θα είχε παρατηρήσει αυτή την ασθένεια.

Η ψευδαίσθηση της υπερφόρτωσης των υπηρεσιών υγείας δημιουργήθηκε με τη μαζική μείωση της χωρητικότητας και των επιπέδων προσωπικού τους, ενώ ταυτόχρονα αναπροσανατολίστηκε η υγειονομική περίθαλψη ώστε να αντιμετωπίζονται όλοι όσοι παρουσιάζουν αναπνευστική νόσο ως φορείς ιογενούς πανώλης.

Στην πραγματικότητα η ψευδοπανδημίαείδε ασυνήθιστα χαμηλά επίπεδα πληρότητας των νοσοκομειακών κλινών. Ωστόσο, λόγω των πρόσθετων πολιτικών και διαδικασιών που τους επιβάρυναν, οι υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης οδηγήθηκαν σε αταξία.

Αυτό συνδυάστηκε με τη χρήση εξετάσεων, ανίκανων να διαγνώσουν οτιδήποτε, ως απόδειξη ενός “κρούσματος” COVID 19. Αυτό επέτρεψε στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να προβάλλουν παράλογους ισχυρισμούς σχετικά με το επίπεδο της απειλής. Στηρίχθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια σε ψεύτικη επιστήμη και σκουπίδια δεδομένων. Καθώς η συμπτωματική ασθένεια και η επακόλουθη θνησιμότητα από την ασθένεια ήταν σχετικά χαμηλή, ισχυρίστηκαν ότι οι άνθρωποι χωρίς κανένα σημάδι ασθένειας (οι ασυμπτωματικοί) διέδιδαν τη μόλυνση.

Αυτό ήταν κατάφωρη ανοησία. Δεν υπήρχε καμία απόδειξη ότι οι ασυμπτωματικοί μόλυναν κανέναν. Εκείνοι που κινδύνευαν από σοβαρή ασθένεια ήταν η μικρή μειοψηφία των ανθρώπων που είχαν ήδη σοβαρές συννοσηρότητες, συχνά λόγω της ηλικίας τους.

Οι μαζικές κατ’ οίκον συλλήψεις (lockdowns) και άλλα μέτρα, όπως η χρήση μάσκας προσώπου, χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια για να αυξήσουν τον κίνδυνο μόλυνσης, να μειώσουν τα ευρύτατα επίπεδα ανοσίας του πληθυσμού και να δώσουν την ψευδή εντύπωση μιας έκτακτης απειλής για τη δημόσια υγεία. Η κατάργηση της υγειονομικής περίθαλψης για κάθε άλλη ασθένεια, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και της ισχαιμικής καρδιοπάθειας, σε συνδυασμό με το κόστος υγείας της αυξανόμενης στέρησης και των ανοσοκατασταλτικών πολιτικών, αξιοποιήθηκαν στη συνέχεια για να ενισχύσουν την ψευδαίσθηση μιας πανδημίας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η COVID 19 δεν σκότωσε ανθρώπους, αλλά αυτοί που πέθαναν από την ασθένεια ήταν ένα μικρό ποσοστό του συνολικού αριθμού που ισχυρίστηκαν. Η COVID 19 δεν είχε καμία διακριτή επίπτωση στην ολική θνησιμότητα. Η αύξηση πάνω από έναν από τους χαμηλότερους ποτέ μέσους όρους πενταετούς θνησιμότητας προκλήθηκε κυρίως από την απόσυρση των υπηρεσιών υγείας, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν στα ίδια τους τα σπίτια ή σε υπερφορτωμένα περιβάλλοντα περίθαλψης, χωρίς να λαμβάνουν κανονική ιατρική φροντίδα.

Παρά τις προσπάθειες αυτές, η θνησιμότητα το 2020 εξακολουθούσε να είναι μόνο η 9η υψηλότερη κατά τις δύο πρώτες δεκαετίες του 21ου αιώνα και ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας κατά ηλικία τα τελευταία 50 χρόνια.

Η COVID 19 δεν παρουσίαζε σχεδόν κανέναν κίνδυνο για τα άτομα σε ηλικία εργασίας και καθόλου για τους νέους. Δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι τα παιδιά διέτρεχαν ή παρουσίαζαν κίνδυνο. Το κλείσιμο των σχολείων ήταν μέρος της ψευδοπανδημίας. Έδωσαν την παραπλανητική εντύπωση μιας έκτακτης ανάγκης και παρείχαν δόλια δικαιολογία για τον εμβολιασμό των παιδιών.

Η ψευδοπανδημία σχεδιάστηκε για να οδηγήσει σε πλήρη μετασχηματισμό του πολιτισμού και της κοινωνίας μας. Άλλαξε αμετάκλητα τη σχέση μας με τις κυβερνήσεις, προκάλεσε καταστροφικές οικονομικές διαταραχές, έκλεισε το παγκόσμιο εμπόριο και είδε εκατομμύρια ανθρώπους να εξαρτώνται από τις κρατικές επιδοτήσεις. Η ψευδοπανδημία ήταν το εναρκτήριο σάλπισμα ενός παγκόσμιου πραξικοπήματος.

Ο νέος ψευδοπανδημικόςμηχανισμός βιοασφάλειας έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει τη συμπεριφορά μας, καθώς εξαναγκαζόμαστε σε έναν παγκόσμιο μετασχηματισμό. Αυτοί που βρίσκονται πίσω από την ψευδοπανδημία σκοπεύουν να αλλάξουν το Διεθνές Νομισματικό και Χρηματοπιστωτικό Σύστημα (ΔΝΧΣ) και να εγκαθιδρύσουν παγκόσμια διακυβέρνηση με τη μορφή της τεχνοκρατίας. Η τεχνοκρατία είναι ένα νεοφεουδαρχικό, ολοκληρωτικό σύστημα που βασίζεται σε κοινοτιστικές αρχές (communitarian principles).

Θα μας προσφερθεί η ψευδαίσθηση της συμμετοχικής δημοκρατίας μέσω της απαιτούμενης συμμετοχής μας και της πίστης μας στην “κοινωνία των πολιτών“. Η κοινωνία των πολιτών θα είναι ένας “μέτοχος” στην τεχνοκρατία. Ωστόσο, η κοινωνία των πολιτών θα επιτρέπεται μόνο να ακολουθεί πολιτικές που καθορίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εφαρμοσμένη ψυχολογία χρησιμοποιήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της ψευδοπανδημίας για να διορθώσει το “περιβάλλον επιλογής” μας. Μας έκαναν να πιστέψουμε ότι η τήρηση των κανόνων ήταν η υπεύθυνη και ηθική επιλογή. Στην πραγματικότητα η συμπεριφορά μας μεταβαλλόταν σκόπιμα για να εξασφαλιστεί η συμμόρφωσή μας με τις επιταγές του κράτους βιοασφάλειας, προετοιμάζοντας την κοινωνία για τη μετάβαση στην τεχνοκρατία.

Το νέο παγκόσμιο IMFS βασίζεται στο εμπόριο άνθρακα και μια αγορά ομολόγων άνθρακα αξίας 120 τρισεκατομμυρίων δολαρίων βρίσκεται υπό κατασκευή. Τα περιουσιακά στοιχεία ορίζονται με βάση το Μετρικό Σύστημα του Καπιταλισμού των Ενδιαφερόμενων Μερών (Stakeholder Capitalism Metrics), οι οποίες βαθμολογούν τις επενδύσεις ανάλογα με την περιβαλλοντική, κοινωνική και διοικητική τους βαθμολογία (ESG).

Οι μετρήσεις αυτές έχουν θεσπιστεί από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ σε συνεργασία με τις κεντρικές τράπεζες, την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) και άλλους καπιταλιστές των ενδιαφερομένων μερών, όπως η επενδυτική εταιρεία BlackRock.

Το παγκόσμιο σύστημα των κεντρικών τραπεζών, με επικεφαλής την BIS, “προχωρά απευθείας” χρηματοδοτώντας άμεσα την κυβερνητική πολιτική. Έχουν συνδέσει τη νομισματική πολιτική με τη δημοσιονομική πολιτική, πράγμα που σημαίνει τον απόλυτο έλεγχο όλων των κυβερνητικών δαπανών από την BIS. Το Συμβούλιο Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της BIS ρυθμίζει τα ESG και καθορίζει την αξία των βιώσιμων χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων.

Με αυτόν τον τρόπο, η παγκόσμια τεχνοκρατία θα διευκολύνει τη συνέχιση του πελατειακού καπιταλισμού, καθώς μόνο οι σωστοί ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν την εγκεκριμένη αξιολόγηση ESG. Όσοι δεν το κάνουν, δεν θα μπορούν να αντλήσουν τα επενδυτικά κεφάλαια που χρειάζονται και θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις επιχειρήσεις τους.

Το “Going direct” ξεκίνησε πριν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κηρύξει παγκόσμια πανδημία. Όλες οι οικονομικές και χρηματοδοτικές απαντήσεις στην ψευδοπανδημία, όπως οι άδειες και τα πακέτα στήριξης των επιχειρήσεων, συμφωνήθηκαν ως μέρος του σχεδίου “Going direct” τον Αύγουστο του 2019.

Η αποκαλούμενη οικονομική τόνωση της ποσοτικής χαλάρωσης (QE) είναι μια απάτη. Βασίζεται στην αχαλίνωτη νομισματοποίηση του χρέους σε πρωτοφανή κλίμακα. Το “Going direct” σημαίνει ότι τα τοξικά σκουπίδια των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων έχουν μεταφερθεί στους ισολογισμούς των κεντρικών τραπεζών. Δημιουργήθηκαν έτσι αδιανόητα επίπεδα δημόσιου χρέους που δεν μπορεί και δεν πρόκειται ποτέ να αποπληρωθεί.

Τα χρήματα της QE, που δημιουργήθηκαν από το απόλυτο τίποτα, διοχετεύτηκαν στις χρηματοπιστωτικές αγορές για τον συνεχή πλουτισμό των κατάλληλων ενδιαφερομένων. Η τεράστια επέκταση της προσφοράς χρήματος θα οδηγήσει σύντομα σε υπερπληθωρισμό. Η μαζική ανεργία που θα εμφανιστεί ως αποτέλεσμα της λιτότητας, η οποία προκαλείται τόσο από τα συγκλονιστικά επίπεδα χρέους όσο και από τη μετάβασή μας σε ένα νέο ΙΜFS, θα δημιουργήσει στασιμοπληθωρισμό.

Η νέα καθαρή οικονομία μηδενικού άνθρακα θα σημαίνει μόνιμη λιτότητα για την πλειοψηφία. Η Technate θα παρέχει ένα καθολικό βασικό εισόδημα (UBI), ή κάποια παραλλαγή της έννοιας, που θα καταβάλλεται σε Ψηφιακό Νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας (CDBC). Αυτό θα σημαίνει ότι κανείς δεν θα έχει δικά του χρήματα, εκτός από τους επιλεγμένους ενδιαφερόμενους, καθώς όλες οι συναλλαγές θα παρακολουθούνται και θα ελέγχονται από τις κεντρικές τράπεζες.

Όσοι αντιτίθενται στη νεοφεουδαρχική εξουσία της εταιρικής, ενδιαφερομένης Ολοκληρωτικής Τεχνοκρατίας (Technate) και αρνούνται να συμμορφωθούν με την επιβολή υποχρεώσεων βιοασφάλειας, το CBDC τους θα περιορίζεται ή θα απενεργοποιείται. Η ψευδοπανδημία έχει δημιουργήσει το πλαίσιο του κράτους βιοασφάλειας που θα ελέγχει τη ζωή όλων μας. Τα διαβατήρια εμβολίων είναι η πύλη για την πλήρη βιομετρική ταυτότητα κάθε πολίτη στο νέο κανονικό Technate.

Θα είμαστε υποχρεωμένοι να επιδεικνύουμε τη βιομετρική μας ταυτότητα όταν μας ζητηθεί. Η πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες θα παρακολουθείται και θα περιορίζεται όπως επιθυμεί το Technate. Το UBI και το CBDC σε συνδυασμό με τη βιομετρική ταυτότητα θα διασφαλίσουν τη συμμόρφωσή μας. Οι κεντρικοί σχεδιαστές της Technate θα επιβλέπουν το σύστημα που ελέγχεται από την Τεχνητή Νοημοσύνη και θα περιορίζει αυτόματα τις ελευθερίες όσων αψηφούν τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί από τους καπιταλιστές-μέτοχους.

Το χρήμα, όπως το αντιλαμβανόμαστε σήμερα, δεν είναι πλέον απαραίτητο από εκείνους που βρίσκονται πίσω από την ψευδοπανδημία. Η καθαρή οικονομία μηδενικού άνθρακα τους επιτρέπει να καταλάβουν τον έλεγχο των “παγκόσμιων κοινών αγαθών”. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν την κυριαρχία πάνω σε όλους τους φυσικούς πόρους της Γης. Όλη η γη, οι ωκεανοί, η ατμόσφαιρα, ακόμη και το διάστημα μετατρέπονται σε περιουσιακά στοιχεία μέσω των Μετρικών του Καπιταλισμού των Συμμετόχων.

Όχι μόνο δεν θα έχουμε δικά μας χρήματα, αλλά δεν θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στους πόρους που χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε χωρίς την άδεια της Technate. Ενώ αυτό το σύστημα τεχνοκρατίας έχει σχεδιαστεί για περισσότερο από έναν αιώνα, ήταν η οικονομική κατάρρευση του 2008 που οδήγησε τους ψευδοπανδημικούς σχεδιαστές να αυξήσουν το ρυθμό μετασχηματισμού. Η νομισματοποίηση του χρέους αποτελούσε επί μακρόν την πηγή της εξουσίας τους, αλλά αυτό το ΔΝΤ ήταν μη βιώσιμο. Καθώς όλα τα χρήματα ήταν χρέος, η ενδεχόμενη κατάρρευσή τους ήταν αναπόφευκτη. Πέρασε το σημείο χωρίς επιστροφή το 2008.

Με την εφαρμογή του άμεσου σχεδίου τους, το σκηνικό ήταν έτοιμο για την ψευδοπανδημία. Ο SARS-CoV-2 παρείχε την τέλεια ευκαιρία και οι βασικοί συνωμότες πίσω από την ψευδοπανδημία είχαν εκπαιδευτεί εκτενώς για να είναι έτοιμοι για την επιχείρηση. Στη συνέχεια δεχτήκαμε καταιγισμό από μια εκστρατεία προπαγάνδας των συστημικών μέσων ενημέρωσης και οι μονάδες πληροφοριακού πολέμου του στρατού αναπτύχθηκαν για να ελέγξουν το “περιβάλλον επιλογής” μας.

Οι επιστημονικές και ιατρικές αμφιβολίες λογοκρίθηκαν, καθώς η αναστολή των κανονικών δημοκρατικών διαδικασιών αξιοποιήθηκε για την εισαγωγή του κράτους βιοασφάλειας. Ψηφίστηκαν νόμοι που επέτρεπαν στην κυβέρνηση να διαπράττει οποιοδήποτε έγκλημα ήθελε για την επίτευξη των καπιταλιστικών στόχων βιώσιμης ανάπτυξης των ενδιαφερομένων μετόχων. Νόμοι για τον τερματισμό του δικαιώματος της διαμαρτυρίας και τη λογοκρισία της ελευθερίας του λόγου κινούνται ανενόχλητοι μέσα από το νομοθετικό σώμα, καθώς οι εθνικές κυβερνήσεις, οι οποίες δεν είναι τίποτα περισσότερο από εταίροι των ενδιαφερομένων στο πλαίσιο της νέας κανονικής τεχνοκρατίας, μας προετοιμάζουν για το επερχόμενο Technate.

Για τους βασικούς συνωμότες της ψευδοπανδημίαςαυτή είναι η υλοποίηση του μακρόχρονου ονείρου τους για παγκόσμια διακυβέρνηση. Είναι βουτηγμένοι στη μυθολογία της ευγονικής και του ελέγχου του πληθυσμού. Μόλις αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των παγκόσμιων κοινών, δεν θα μας χρειάζονται πλέον ως καταναλωτές και έχουν την πρόθεση να μειώσουν σημαντικά τον πληθυσμό.

Όσο τρελά κι αν ακούγονται όλα αυτά, τα στοιχεία, που αναδεικνύονται και ερευνώνται μέσω της ψευδοπανδημίας, είναι συντριπτικά. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τον παγκόσμιο νεοφεουδαλισμό αν δεν δράσουμε τώρα. Εδώ βρίσκεται η ελπίδα μας.

Οι βασικοί συνωμότες δεν έχουν καμία πραγματική δύναμη. Είναι μια ψευδαίσθηση που προσπαθούν απεγνωσμένα να διατηρήσουν. Επενδύουν δισεκατομμύρια στην προπαγάνδα, τον υβριδικό πόλεμο και τα συστήματα ασφαλείας, επειδή φοβούνται ότι θα συνειδητοποιήσουμε τι κάνουν.

Το σχέδιό τους μπορεί να πετύχει μόνο αν πιστέψουμε τα ψέματά τους και συμμορφωθούμε με τις εντολές τους. Αν δεν το κάνουμε, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι’ αυτό.

Μπορούμε να επαναφέρουμε τον κόσμο.

ΠΗΓΗ scripta

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.