Αρχίζουν να….ξεφανερώνονται!

Uncategorized


Όταν είμαστε μικρά παιδιά και κάναμε κάτι κακό, χαρίζαμε ακόμη και τον “παράδεισο” ενός απογευματινού παγωτού στους συντρόφους της σκανταλιάς μας, για να μην μας… ξεφανερώσουν. Ξεφανερώνω σημαίνει κάτι περισσότερο από το σε “δίνω”. Σημαίνει πως το κάνω πανηγυρικά περίπου, έχει μέσα και λίγη “διαπόμπευση” προς παραδειγματισμό και αποφυγή επανάληψης της πράξης.

Πού τα θυμήθηκα τώρα όλα αυτά….Οι ενθυμήσεις είναι με αφορμή το ….ξεφανέρωμα που έχει αρχίσει να επιτρέπει ο Κύριος για τους πολιτικο-επιστημονικο-διανοουμενιστικο-οικουμενιστικο φανφαρονιστές που έλεγαν και συνεχίζουν να λένε πως το εμβόλιο είναι η μόνη λύση.

Ένα εμβόλιο αδοκίμαστο που πειραματίζεται επί των εμβολιαζομένων, με βεβαρυμένη σύνθεση (εκτρωθέντα έμβρυα κ.τ.λ.) και πλέον έχει αρχίσει να μπάζει από παντού. Μόλις πριν λίγο η λοιμωξιολόγος κ. Λινού δήλωσε πως είναι λογικό να ανησυχεί ο κόσμος και πρόσθεσε πως  “όπου κι αν χρησιμοποιήθηκε το AstraZeneca, υπήρχαν πάντα λίγα θρομβοεμβολικά επεισόδια”. Αυτή βέβαια δεν είναι η μόνη δήλωση που αμφισβητεί την “τελειότητα” του εμβολίου και ούτε πρόκειται μόνο για το συγκεκριμένο. Και της moderna και της Pfizer ελέγχονται -σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις- για μυοκαρδίτιδες κ.τ.λ.

Εδώ δεν θα κάνουμε ιατρικές αναλύσεις αλλά θα αναρωτηθούμε για άλλη μία φορά, με βάση την απλή λογική του μέσου πολίτη, πώς με τόσες αμφισβητήσεις από ειδικούς, με θανάτους (αναγνωρισμένα πλέον) λόγω του εμβολίου, με γενετικές παρεμβάσεις στο DNA και γενικώς τα χίλια κακά της μοίρας να βαραίνουν τα εμβόλια, πώς με όλα αυτά τολμούν ακόμη 

‧ Η Εκκλησία να το συστήνει μετ’ επιτάσεως και μάλιστα κάποιοι αρχιερείς, στα κηρύγματά τους, να το ονομάζουν και ” πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπο”. Τί έχουν να πουν στους συγγενείς των εμβολιασμένων νεκρών; 

‧ Τα Μ.Μ.Ε. να πλέκουν το εγκώμιο του εμβολιασμού, ενώ κάθε ημέρα μαθαίνουμε νέες παρενέργειες και υποθέσεις σκοτεινές

‧ Οι διάφοροι πολιτικοί και γιατροί να ονειρεύονται υποχρεωτικό εμβολισμό, εκτροχιάζοντας κάθε νοσηρή τους φαντασία

Και άλλες ακόμη κουκίδες- “πώς τολμούν” θα μπορούσαμε να έχουμε αλλά ας σταματήσουμε εδώ για να μην προσθέσουμε οδύνη σ’ αυτή που προξενεί το “ξεφανέρωμα” του Θεού σε όσους μπορούν ακόμη να αισθάνονται ενοχές….

Οψόμεθα την ημέρα που οι πρόσκαιροι “βασιλείς” θα μείνουν τελείως γυμνοί!

ΠΗΓΗ anazhthseis

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.