Αίσχος! Η κυβέρνηση επέτρεψε σε φανατικούς μουσουλμάνους να συγκεντρωθούν στην Ομόνοια και να κάψουν εικόνες του Μακρόν -Αυτοί δεν μεταδίδουν τον ιό;

Uncategorized

 Εκατοντάδες ισλαμιστές συγκεντρώθηκαν ανενόχλητοι την Τετάρτη στην Ομόνοια κι έκαψαν εικόνες του Προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Αύριο Κυριακή 1/11 οι ισλαμιστές έχουν προγραμματίσει νέα διαμαρτυρία κατά της Γαλλίας στην πλατεία Συντάγματος.

Η κυβέρνηση παντελώς απούσα κυνηγάει μόνο όσους δεν φορούν μάσκες ή όσους θέλουν να παρελάσουν για την 28η και έχει αφήσει αλλοδαπούς και επικίνδυνους ισλαμιστές να πραγματοποιούν ανενόχλητοι καθημερινές συγκεντρώσεις και παρελάσεις στην πρωτεύουσα της Ελλάδας!

 

Περισσότεροι από 150 αλλοδαποί ισλαμιστές (και πιθανώς παράνομοι οι περισσότεροι από αυτούς) συγκεντρώθηκαν στην οδό Γερανίου στην Ομόνοια και φώναξαν εξτρεμιστικά συνθήματα μίσους και έκαψαν εικόνες του Προέδρου της Γαλλίας. Την διαμαρτυρία συντόνισε νεαρός αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές.

Για αύριο Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020 στις 11:00 πμ, οργανώσεις αλλοδαπών σε κλειστές εφαρμογές καλούν σε μαζική ισλαμιστική διαμαρτυρία κατά της Γαλλίας στο Σύνταγμα, απέναντι από την Βουλή.

Η κυβέρνηση απαγόρευσε τις παρελάσεις κι έχει αφήσει τις τελευταίες ημέρες εξτρεμιστικές συγκεντρώσεις μουσουλμάνων με την Ελλάδα να μετατρέπεται ταχύτατα σε χώρα της Μέσης Ανατολής…

ΠΗΓΗ crashonline

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.