Πρόκειται για χειραγώγηση προς κοινωνικό έλεγχο του πληθυσμού…

                       

 Ο οικονομολόγος και Δρ Οικονομίας Philippe Herlin δήλωσε: δεν είναι β’ κύμα. Πρόκειται για χειραγώγηση προς κοινωνικό έλεγχο του πληθυσμού καθώς βαθαίνει η κρίση. 1.000.000 επιπλέον άνεργοι σε Γαλλία.

    Όχι σ’ απαγόρευση κυκλοφορίας και όχι σε lockdown. Σκοτώνουμε την οικονομία…

Ο οικονομολόγος και Δρ Οικονομίας του CNAM ο Philippe Herlin διαψεύδει το δεύτερο κύμα του Covid-19 και υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται παρά για χειραγώγηση (manipulation) από πλευράς της κυβέρνησης του πληθυσμού για να καλμάρει τον κοινωνικό θυμό.

Στο plateau της τηλεόρασης του LCI, ο Philippe Herlin ανέφερε: « Η πλειοψηφία των κρουσμάτων είναι ασυμπτωματικοί. Αυτοί δεν είναι άρρωστοι, δεν νοσούν (…) Σε σύγκριση με το α΄κύμα ο αριθμός των θανάτων είναι σημαντικά μικρότερος », υπογραμμίζει. Αναγνωρίζει ωστόσο ότι ο αριθμός των ασθενών και αυτών που είναι στις ΜΕΘ ελαφρά αυξάνει…

Γι αυτόν είναι περισσότερο ένα « houle »(φούσκωμα) παρά ένα κύμα. « Η ένταση στα νοσοκομεία θα προέλθει περισσότερο από γραφειοκρατικά ζητήματα παρά από μια υγειονομική διαχείριση.

‘Nαι είναι μια χειραγώγηση” λέει ο Δρ. Οικονομίας. ”Γιά ποιό σκοπό” τον ρωτάει ο δημοσιογράφος... ”Είναι μια χειραγώγηση για να δημιουργήσουν ένα φόβο και να πετύχουν ένα είδος κοινωνικού ελέγχου του πληθυσμού καθώς η κρίση θα βαθύνει ακραία.

 Θυμάστε είχαμε τα Κίτρινα γιλέκα μόνο και μόνο για μια αύξηση κάποιων λεπτών στην τιμή της βενζίνης. Θα έχουμε 1 εκατομμύριο επιπλέον ανέργους, αυτό μπορεί αληθινά να εκραγεί... η απαγόρευση κυκλοφορίας θέλει να διαδώσει αυτόν τον φόβο ότι μπορεί να αρρωστήσεις και να πεθάνεις” δηλώνει ο Philippe Herlin.

Ο οικονομολόγος επιμένει « όχι στην απαγόρευση της κυκλοφορίας και όχι στο lockdown. Aντίθετα σκοτώνουμε την οικονομία », προειδοποιεί ο Philippe Herlin.

”Όσο πιο κοντά είναι στην πτώση της μια αυτοκρατορία τόσο περισσότερο οι νόμοι της γίνονται πιο τρελοί” κατά τον Κικέρωνα...

Ενδεικτικό της ανορθολογικότητας της κατάστασης είναι ότι στη Γαλλία, στο Grand Est, πρώην Αλσατία-Καμπανία-Αρδέννες-Λωρραίνη που είναι μια από τις περιοχές της Γαλλίας στο βορειοανατολικό μέρος της, οι κάτοικοι τέθηκαν σ΄απαγόρευση κυκλοφορίας ενώ έχουν μόνο 95 ασθενείς (ανάνηψη, εντατική, συνεχή επιτήρηση) ενώ νοσεί δηλαδή μόλις το 0,0017 % του πληθυσμού.

dimpenews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *