ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΩΣ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ»

Uncategorized

Έκθεση που διέρρευσε από το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας, αμφισβητεί το εδραιωμένο αφήγημα της Corona, όπως λεν τον κορωνοϊό οι Γερμανοί.

Μερικά από τα βασικά αποσπάσματα έκθεσης είναι:

– Η επικινδυνότητα του covid-19 υπερεκτιμήθηκε: Πιθανότατα σε κανένα σημείο ο κίνδυνος από τον νέο ιό δεν θα ξεπεράσει το κανονικό επίπεδο.

 Οι άνθρωποι που πεθαίνουν από τον κορωνοϊό, είναι, ουσιαστικά, αυτοί που θα πέθαιναν στατιστικά την ίδια χρονιά, επειδή είχαν φτάσει στο τέλος της ζωής τους και τα αδύναμα σώματά τους δεν μπορούσαν πλέον να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε τυχαίο καθημερινό άγχος (συμπεριλαμβανομένων των περίπου 150 ιών που κυκλοφορούν σήμερα).

– Σε όλον τον κόσμο, μέσα σε ένα τέταρτο του έτους, δεν υπήρξαν περισσότεροι από 250.000 θάνατοι από covid-19, σε σύγκριση με 1.500.000 θανάτους (25.100 στην Γερμανία) κατά την διάρκεια του κύματος της γρίπης του 2017/2018.

– Ο κίνδυνος προφανώς δεν είναι μεγαλύτερος από αυτόν πολλών άλλων ιών. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτό ήταν κάτι παραπάνω από ψευδής συναγερμός.

Μια σκέψη θα μπορούσε να ακολουθήσει αυτές τις διαπιστώσεις:

Κατά την διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, το κράτος απεδείχθη ως ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της fake news….Ενώ οι «δραματικές συνέπειες του κορωνοϊού είναι ότι 52.000 ops για καρκίνο καθυστέρησαν», εφημ. Das Bild, 23.5.2020.ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΗΛ.ΠΑΛΙΑΤΣΟΥ
Κανείς δεν άκουγε και την άλλη “πλευρά” (βλ. καθηγητές, ιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, κ. ά.) που από την πρώτη στιγμή τής εφαρμογής τών μέτρων για την καταπολέμηση τής πανδημίας χτυπούσαν καμπανάκια ότι όλη η υπόθεση, με την διασπορά τής φοβίας, μύριζε κάτι. 
Και πόσα εκατομμύρια Ευρώ δεν ξοδεύτηκαν (και δεν ξοδεύονται) για διαφημιστικές καμπάνιες στα ΜΜΕ και για τα βοηθητικά “παπαγαλάκια”προκειμένου να προωθήσουν την επικινδυνότητα που παραμόνευε αν δεν επιβάλλετο η κλεισούρα και η κοινωνική απομόνωση;  
Τελικά έρχεται η γερμανική έκθεση που καταγγέλλει  ότι όλος αυτός ο συναγερμός δεν ήταν  τίποτ’ άλλο παρα μια… φούσκα.
Βέβαια κανενός συστημικού πρωθυπουργού δεν ίδρωσε, ποτέ, τ’ αυτί του για τους νεκρούς τών τροχαίων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.