Oι μάσκες έπεσαν κ. Τσιόδρα

Uncategorized
Ελένη Καμπούρη

Oι μάσκες έπεσαν και έμειναν όρθιες μόνο αυτές του χειρουργείου! Αλλά πού θα πάει, θα πέσουν κι αυτές! Δε θα μπορούσε να υπάρξει πουθενά στον κόσμο πιο ωμή και κυνική ομολογία από αυτή. Δεν κατηγορούμε κανένα ούτε βλέπουμε εχθρούς παντού. Το μόνο που θέλουμε είναι αληθινές απαντήσεις.

Τι μας λέει ο εντεταλμένος της κυβέρνησης κ.Τσιόδρας; Παραδέχεται ΕΥΘΑΡΣΩΣ ότι οποιοσδήποτε πέθαινε ΑΠΟ covid-19 (συμπτωματικός φορέας) ή ME covid-19 (ασυμπτωματικός φορέας), καταγραφόταν στους θανάτους ΑΠΟ covid-19. Δηλαδή είτε νοσούσες είτε όχι από τον ιό, αφού ήσουν φορέας του και πέθαινες π.χ. από εγκεφαλική αιμοραγία, τότε μας ανακοίνωναν ότι πέθαινες εξαιτίας του ιού κι ας μην νόσησες ποτέ. Και όχι μόνο, μας μπούκωσαν τώρα επί πλέον, ισχυριζόμενοι πως είναι σωστοί για την ενέργεια τους. Πώς ονομάζεται, είπαμε, αυτό; Ας απαντήσει ο καθένας στη συνείδησή του. Ρητορικό το ερώτημα.
Άρα λοιπόν, ισχύει αυτό που έλεγαν όλοι οι μη-συστημικοί γιατροί και επιστήμονες ανά τον κόσμο, οι φιμωμένοι και οι απειλούμενοι, ότι τελικά αυτός ο ιός δεν είναι τόσο επικίνδυνος όσο μας τον παρουσιάζουν και οι αριθμοί των θανάτων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η θνητότητα του ιού είναι τελικά εξαιρετικά μικρή και ομοιάζει με αυτή της κοινής εποχικής γρίπης. Οποιοσδήποτε έβγαινε να μιλήσει, για να δώσει τις σωστές διαστάσεις της επιδημίας, τον έβγαζαν τρελλό, αναξιόπιστο, γραφικό και χωρίς επιστημονική κατάρτιση. Μήπως θεωρούν πως μόνο αυτοί είναι γιατροί και επιστήμονες; Γιατί  οποιονδήποτε άλλο συνάδερφό τους, που έχει διαφορετική γνώμη, τον επιτίθενται λεκτικά και τον απαξιώνουν; Κυκλοφορούν πολλά βίντεο στο διαδίκτυο  με μαρτυρίες  πολλών άλλων επιστημόνων της ιατρικής κοινότητας, που περιγράφουν αυτό που κυνικά ομολόγησε ο κ. Τσιόδρας, αλλά η παγκόσμια κορωνοϊοκοινότητα τα χαρακτήριζε ως fake news, ψευδή  και αβάσιμα. Τι θα μας πουν τώρα γι’ αυτό και τι ευφάνταστη δικαιολογία θα βρουν, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα; Και φυσικά αυτό γίνεται σε όλο τον κόσμο με τις ευλογίες του ΠΟΥ. 
Πραγματικά τι αξία έχουν οι αριθμοί, αν δεν μπορούμε να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει τις σωστές διαστάσεις ενός προβλήματος; Είναι τόσο δύσκολο ολόκληρη η παγκόσμια ιατρική κοινότητα να σταματήσει να παίζει με τους αριθμούς και τη συνείδησή μας και να ασχοληθεί λίγο και με την πραγματική ζωή και οτιδήποτε κινείται γύρω από αυτήν; Αν έχουν καταγραφεί ελαφρώς λιγότεροι ή ελαφρώς περισσότεροι νεκροί είναι κάτι λογικό, γιατί σε κάθε πανδημία ή επιδημία δεν μπορείς να υπολογίσεις ακριβώς το ανθρώπινο δυναμικό που χάνεται. Όμως η τεράστια απόκλιση που εικάζεται ή όντως  υπάρχει, είναι κάτι πολύ σημαντικό, γιατί, μαζί με τις υπόλοιπες ειδήσεις από όλο τον κόσμο που καταφθάνουν, μας κάνει να αναρωτιόμαστε: Τι τελικά συμβαίνει; Ποια είναι η αλήθεια και για ποιο λόγο υπάρχει αυτό το μπέρδεμα με τους λάνθασμένους αριθμούς νεκρών;  

Έχουμε πραγματικά ανάγκη, έστω και μία φορά, να δούμε κατάματα την αλήθεια και να μην κινδυνολογούν κάποιοι εις βάρος της δικιάς μας ζωής και των οικογενειών μας. Είναι τόσα πολλά τα περιστατικά που καταγράφονται στο διεθνή τύπο και από έγκυρες ιατρικές επιστημονικές ομάδες, για αλλοιωμένες καταγραφές κρουσμάτων και νεκρών και για τεράστιες αποκλίσεις, που αναγκαστικά μας κάνουν επιφυλακτικούς απέναντι σε αυτά που ακούμε από το δικό μας ΕΟΔΥ. Άθελά μας γίναμε διστακτικοί, προσεκτικοί, καχύποπτοι. Δεν είμαστε, αγαπητέ ΕΟΔΥ, συνωμοσιολόγοι. Καθημερινοί απλοί άνθρωποι είμαστε που προσπαθούμε να ζήσουμε πρώτα θεάρεστα και μετά απλά και με αξιοπρέπεια. Όμως συνέχεια σκοντάφτουμε πάνω στις διαθέσεις σας, τις οποίες αδυνατούμε να κατανοήσουμε και να εμπιστευτούμε.
Έτσι λοιπόν με τον τρόπο αυτό καταρρέει ένα ολόκληρο παγκόσμιο σύστημα, το οποίο είχε και έχει ως μοναδικό σκοπό την παραπληροφόρηση και την επιβολή μέτρων ημιτελών και ίσως υπερβολικών! Μία ολόκληρη χώρα ζήσαμε τόσες αδικαιολόγητες ημέρες εγκλεισμού, με τους Ιερούς Ναούς μας κλειστούς, την οικονομία μας να ολισθαίνει στον πάτο του βαρελιού, οι πολίτες να χάνουν τις δουλειές τους και η ανεργία να εκτοξεύεται στα ύψη!  Οι επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο, ο κόσμος να ζει με δανεικά και τα παιδιά μας να μένουν εγκλωβισμένα στο σπίτι με τα σχολεία κλειστά! Οι ψυχικές ασθένειες να αυξάνονται ανησυχητικά, καθώς και οι περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας και οι  θάνατοι  εξαιτίας άλλων ασθενειών, από καθυστερημένη και παραμελημένη διάγνωση, να αποτελούν το επιστέγασμα  αμέτρητων αρνητικών συνεπειών, λόγω του πολυήμερου lockdown… Τελικά για ποιο λόγο έγιναν αυτά; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Συναισθάνεστε, εσείς του ΕΟΔΥ, ότι  εισηγηθήκατε και επηρεάσατε  κυβέρνηση και ΔΙΣ για τη λήψη αυτών των μέτρων; Η συνείδησή σας δεν σας ελέγχει για την παραπληροφόρηση; Έγινε όλη η Ελλάδα μαλλιοκούβαρα και εξευτελίσατε έναν ολόκληρο λαό κουνώντας του το δάκτυλο, για να μας αποκαλύψετε, εκ των υστέρων και ελαφρά τη καρδία, ότι πλείστοι άνθρωποι πέθαιναν  από εγκεφαλική αιμορραγία, καρκίνο ή και καρδιά, αλλά  δηλώνονταν ως νοσούντες από covid-19; Δηλαδή ο τριψήφιος αριθμός νεκρών στη χώρα μας είναι τελικά διψήφιος; Γιατί δεν μας είπατε από την αρχή ότι είναι μία λοίμωξη, όπως όλες οι προηγούμενες, και ότι χρειάζεται προσοχή και επιπλέον μέτρα, αλλά δε χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε; Γιατί τόσα ψέματα και τέτοια παραπληροφόρηση; 
Όλοι γνωρίζουμε ότι όλες οι λοιμώξεις λειτουργούν ως επιταχυντές σε άτομα με υποκείμενα νοσήματα. Μήπως κάνατε το ίδιο και στην εποχική γρίπη ή στον Η1Ν1; Δηλαδή, αν ένας καρδιοπαθής ή καρκινοπαθής  ήταν φορέας του Η1Ν1 και πέθαινε, μας λέγατε ότι έφυγε από τον ιό;  Όταν εμφανίστηκε ο Η1Ν1, που η παγκόσμια κοινότητα πάλι κινούνταν σε αχαρτογράφητα νερά και δεν είχε συλλέξει ακόμα όλες τις πληροφορίες που χρειαζόταν, γιατί κανένα κράτος δεν μπήκε σε καραντίνα; Εκεί δεν πέθαιναν άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα; Δεν υπήρχε και τότε ο φόβος ή η ανασφάλεια; Τι άλλαξε τώρα και πάρθηκαν τέτοια ακραία και επιθετικά μέτρα; 
Μας δίνετε την εντύπωση ότι ηθελημένα καλλιεργείτε το φόβο, για να μας ελέγχετε και να μπορέσετε να χειριστείτε πολιτικές, κοινωνικές καταστάσεις και γεγονότα, όπως σας συμφέρει και όπως σας ταιριάζει. Νιώθουμε ότι για κάποιο άλλο σκοπό έγινε όλο αυτό. Και δεν εννοούμε μόνο την εφεύρεση ενός εμβολίου, που μόνο εμβόλιο δε θα είναι αλλά ένας Big Brother μέσα στο σώμα μας και, όπως το ονομάζουν και οι δικοί σας μεγαλοεπιστήμονες, εμβόλιο με ψηφιακό πιστοποιητικό. Εννοούμε ότι κάτι άλλο συμβαίνει και σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά φυσικά και μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Διερωτάται κανείς, όταν θα επανέλθουμε στην κανονικότητά μας, ποιοι νέοι νόμοι θα δούμε ότι έχουν ψηφιστεί εν αγνοία μας; Θα είναι ακόμα η Ελλάδα αυτή που αφήσαμε; Ελπίζουμε να διαψευστούμε. Αν όμως τελικά έχουμε δίκιο,  θα μας βρείτε μπροστά σας και δε θα είμαστε μία απαθής και ράθυμη αγέλη ανθρώπων. Αν κυκλοφορήσετε ανάμεσα στον απλό κόσμο, όλοι αυτό συζητούν,  δε θα μπορείτε να μας πείσετε, γιατί δε θα απολαμβάνετε  καμμίας απολύτως εμπιστοσύνης. Έλεγε ο Άγιος Παΐσιος (εσείς, κ.Τσιόδρα, τον γνωρίζετε καλά, αφού κινείστε μέσα στους εκκλησιαστικούς κύκλους με μεγάλη άνεση) ότι θα έρθει καιρός που θα φεύγουν όλοι οι κοσμικοί άρχοντες νύχτα με τα ελικόπτερα.
Ντροπή σε όλους αυτούς που προσπαθούν με πρόσχημα έναν ιό να μας κάνουν να κρατούμε αποστάσεις από το Χριστό και τους συνανθρώπους μας, ενώ θα έπρεπε να κρατάμε αποστάσεις από όλους αυτούς που μας παραμύθιασαν, μας φλόμωσαν στο ψέμα και στην προπαγάνδα! Κάποιοι λίγοι μπορεί να εθελοτυφλούν ή να πιστεύουν αυτά που τους σερβίρει η κυβερνητική προπαγάνδα, όχι όμως εμείς. Ξέρετε ποιοι είμαστε εμείς; Είμαστε αυτοί οι αμαρτωλοί, που μόνο Σωτήρα και Ιατρό αναγνωρίζουμε τον Άγιο Τριαδικό Θεό!  Που μπορεί να μας κλείσατε τις εκκλησίες, αλλά το μόνο που πετύχατε είναι να δυναμώσει περισσότερο η πίστη μας! Γιατί ούτε το εμβόλιο σας εμπιστευόμαστε ούτε τα ψέματά σας πιστεύουμε και καμία σχέση  δε θέλουμε να έχουμε μαζί σας! Προτιμούμε τις κατακόμβες κι όχι τα χλωριωμένα και ψεκασμένα επισκοπικά και κυβερνητικά γραφεία! Σας επιστρέφουμε τις μάσκες και τα πλαστικά γάντια, γιατί ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ… προς πείσμα όλων των αρνητών και των εχθρών Του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.