Ρώσος κληρικός: «Βγείτε στους δρόμους πριν σας αναγκάσει η πείνα – Μην φοβάστε την αστυνομία»

Uncategorized
Κάλεσμα στον κόσμο να βγει έξω και να δουλέψει έκανε ο Ρώσος κληρικός Ρομάνοφ, υποστηρίζοντας ότι αν δεν το κάνει τότε θα πρέπει να προετοιμαστεί για πείνα. 
Ρώσος κληρικός της επισκοπής του Αικατερίνμπουργκ, εξομολογητής της Κεντρικής Ουραλιακής Μονής στο όνομα της Εικόνας της Μητέρας του Θεού, ο Σεγκμέν Σέργυ (Ρομάνοφ) καταδίκασε τους υποστηρικτές της «παράνομης απομόνωσης» και το κλείσιμο εκκλησιών με το πρόσχημα της καταπολέμησης της κορωνοϊού. Ο ιερέας χαρακτήρισε την ίδια την επιδημία εφεύρεση δειλών αθεϊστών.
«Ο επικεφαλής της Εκκλησίας είναι ο Χριστός και καμία δύναμη, είτε πολιτική είτε θρησκευτική, δεν μπορεί να κλείσει εκκλησίες και μοναστήρια … Υπό την πίεση των αθεϊστικών αρχών, η πνευματική μας ηγεσία, μαζί με τους προδρόμους του Αντίχριστου, κλείνει τις εκκλησίες, αναφερόμενη στην ψευδο-πανδημία, που καλύπτει τη δειλία τους», είπε.
Έκανε λόγο για «πνευματική λέπρα», ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση με το νησί της Σπιναλόγκα.
«Βγείτε στους δρόμους, μην φοβάστε ούτε την αστυνομία ούτε τη Ρωσική Φρουρά! Έχουν και οι ίδιες οικογένειες και παιδιά. Πρέπει να φυτέψεις πατάτες, ψωμί, λαχανικά, πριν η πείνα σε αναγκάσει να βγεις στους δρόμους, αλλά τότε θα είναι πολύ αργά. Είναι απαραίτητο να προετοιμαστείτε για το χειμώνα την άνοιξη. Πηγαίνετε στους ναούς, δεν είστε υπό των αρχόντων αλλά υπό τον Θεό!», είπε ο π. Σέργιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.